110321

Hemmafrumåndag! Upp tidigt, eller tidigare än jag hade velat en ledig dag, hämta tvätten, sen ut på en långpromenad med vovven. nu har jag snabb duschat och bokat en spontantid pch ska fixa mina naglar och ikväll blir det packning för några nätter i gbg. träningen skiter jag i. jag var på ett nytt pass igår och låt och säga att det räckte både för igår och idag!

Om en vecka fyller jag år. 21 år. herrejävlar vad tiden går

Black Swan

Vilken film!!! Heeeeeelt underbar! konstig, men underbar och skaa absolut ses på bio! Jag satt och klämde och bet sönder min lilla godislåda samt gömde mig bakom den ett antal gånger. Efteråt kunde jag inte få fram mer än "shit", typ... hittade inga ord helt enkelt. Puss på det.


110318

Myskväll med mina damer ikväll! vi ska troligtvis äta (för det gör vi alltid) och sedan kanske det blir bio - Black Swan :)

Jag kunde inte låta bli

Jävla fanskap, jag skulle ju lägga undan vintergarderoben imorgon


lundlund


About the shoes...

Ja de där från Zara alltså. helt underbart snygga även i verkligenheten. och jo, de blev mina...


...i ungefär en vecka. jag försökte att mjuka upp de lite hemma och intala mig själv att i värsta fall så kan jag ju ha dem när jag är ute och äter middag eller något. men jag har vuxit upp och inser att om fötterna smärtar efter ca10 minuter så är det inte värt det. Har jag berättat det här förut? det känns så


Det är inte min dag idag. Hoppas på bättre lycka imorgon. Ser på vårat älskade facebook att det tydligen snöar ute. något säger mig att jag inte borde se om det stämmer

110314

Jag kan inte gå och lägga mig för det pirrar alldeles för mycket i min lilla (?) mage!!!

Imorgon flyttar the boyfriend till storstaden och jag är minst lika nervös jag! jag har packat lite bra att ha saker som jag kan dumpa på plats och sedan blir det lite liv i väska för min del. men kul ska det bli!

Känns lite overkligt faktiskt. för de som inte känner min pojkvän så kan jag tala om att han är ganska impulsiv. eller väldigt impulsiv skulle jag väl vilja säga och hela den här grejen har gått väldigt, väldigt snabbt! har inte riktigt hunnit förstå det än. imorgon efter jobbet så blir det storhandling och lite inflytt och så får vi ta det därifrån. lägenheten är möblerad - på gott och ont. det är väldigt bra eftersom att ingen av oss har någon erfarenhet av att bo helt ensamma och därför egentligen inte vet vad som behövs eller krävs. därför är det ganska skönt att slippa tänka på att köpa precis ALLT. dels för att det inte blir i närheten lika dyrt och då kan man under tiden köpa på sig småsaker och spara till de stora. och dels för att vi inte kommer överens, hahaha. vi var en sväng på ikea och stod nog vid badrumshanddukarna i typ en kvart och till slut beslöt vi oss för att vänta med det, hahaha!!!
MEN! det är verkligen ingenting jag klagar på, tvärtom: jag älskar att min käre pojkvän är engagerad och faktiskt bryr sig! personligen hade jag tyckt att det var mindre roligt om han hade gått 1 meter bakom mig och bara velat åka därifrån och som sket i hur det skulle komma att se ut!

Det negativa är såklart att det hade varit roligare med ens egna prylar och möbler och att man fick bestämma allt helt själv! men den dagen kommer :)

Ja ni hör väl själva... jag har praktiskt taget redan flyttat jag med ;)

RSS 2.0