Chicago

Det är konstigt hur mycket nytta man gör när man är hemma och klagar på att man har tråkigt och inte har nått att göra.. jag SKULLE KUNNA: städa mitt rum som ser ut som ett rea-bord på HM, laga lite mat till mig själv och inte inbilla mig själv att jag kan leva på plopp, gå ut och gå en sväng eller ja.. något annat än att sitta halvt iordninggjord i soffan och titta på chicago. men den är ju så bra!


eller okej.. mat hade väl vart i sin ordning nu..

Score!


Jag fick mina pommes och mamma och pappa vann plopp, center och chips under sin vistelse på liseberg. dessutom har jag fått en order om ben&jerry´s tills ikväll. helt okej att vara sjuk idag.




ok!

okej, det där med att uppdatera varje dag gick ju lika bra som när jag skulle vindsurfa...enda anledningen till att jag uppdaterar nu är för att jag ligger hemma och är sjuk, vilket är ganska sorgligt.

HÖJDPUNKT: New York-resan är bokad. jag sparar alla mina penningar för att kunna shoppa loss i staterna. bra taktik tycker jag. att jag inte har några som helst kläder nu spelar ingen som helst roll.

SAKNAD: min SATC box som befinner sig ute i skogen för tillfället. som tur är verkar det vara the hills-maraton på mtv. tack

CRAVING: egentligen mår jag alldeles för illa för att äta någonting. men hade jag varit tvungen att välja så hade jag nog kunnat smälla i mig lite pommes

gonatt.

Would you like you if you met you?

Det är fruktansvärt konstigt hur en helt underbar dag kan vända och bli helt åt helvete på bara några sekunder. låt oss kalla det mens-effekten. den drabbade mig idag.

Jag vågar nästan påstå att jag vaknade glad idag, efter en efterlängtad sovmorgon. jag gick upp fixade lite jobb åt mig själv = PENGAR och sedan konstaterade jag att jag har faktiskt mer än en resa inplanerad och dessutom börjar trivas ganska bra i skolan. och inte nog med det så går mitt sparande bra, vilket betyder att jag faktiskt kan shoppa lite när jag väl reser iväg. och jag hittade snorbilliga biljetter till NY, tyvärr blir det inte över nyår, men det blir det näst bästa, under fashionweek. vi sprar 3000 på flyg och hotell. sedan en promenix med min vovve, alltså lite träning idag också. nyttig mat vilket får mig att känna mig kopiöst duktig och en varm choklad på det med grädde och chokladsås. mindre nyttigt, jag vet, men det var det värt. alltså en väldigt härlig ledig dag!! :)

Sedan vet jag faktiskt inte vad som hände. pang bom sa det och jag ville helst av allt bara sparka alla i baken och säga något mindre vackert.



2,5

fan, nu har jag glömt att skriva och ja, också glömt vad jag har gjort. såhär spontant kan jag inte ens svara på vad det är för dag utan att tänka efter..?

enligt min almanacka så var det en kväll med fia i fredags som spenderades på Viskan i Borås. varsin cola, stora oliver å vitlöksbörd. heeelt okej faktiskt

Lördagen innehöll marknad och sedan grönsaker och dipp i ett försök att vara nyttig, till detta film och min loverboy

Söndag: jobb. kul jobb iofs. inte för att jag längtar ihjäl mig till min lön men lite extra klirr blir det iallafall.

Idag är det måndag och dagens största bedrift är att jag har införskaffat mig 2,5 högskolepoäng. inte illa pinkat skulle jag vilja säga!! desutom har jag upptäckt en nytt program som jag bara måste börja följa! hollywoodfruar. det är helt askomiskt hur korkade de är. jag kan inte annat än att skratta..

Imorgon är jag ledig! = SOVA


I hope...




svett

Jag tror att jag ska börja med att uppdatera en gång om dagen. eller i alla fall en gång i veckan. eller ja.. grejen är den att jag kommer inte ihåg vad jag gjorde typ igår? jag har börjat bli en senil gammal kärring som dessutom börjar komma i klimakteriet (är det bara jag som svettas kopiösa mängder i detta sommarväder i september?)

risken är väl isåfall att det blir aptråkig text. typ: idag gick jag upp, åt frukost (och sen ska jag förklara detaljerat VAD för slags frukost), gick till skolan, det var fint väder, sedan åt jag thai-mat och sen åkte jag hem och sedan åkte jag iväg med min mormor en sväng. och kanske dagens outfit (gud förbjude)

Där har vi min dag. hittils. hur kul är det lixom? inte alls men om någon frågar mig imorgon så kommer jag inte komma ihåg det. detta bådar inte gott inför framtiden.

Som jag nämnde tidigare så svettas jag en massa, och det är nog en del personer som har hört mig säga: "ja men det är så himla jobbig tid nu, för det är för varmt med jacka men för kallt utan!!!". det är ju faktiskt väldigt sant och trots att jag helst av allt bara vill ha sommar och underbart väder fram till december då det kan få börja småsnöa, så måste jag faktiskt erkänna att jag hellre vill ha det KALLT än att antigen frysa ihjäl eller svettas som en flodhäst i långtröja.


Väldigt mycket anto vissa dagar. förutom att jag inte röker. eller sitter naken på mitt köksbord. eller har en mask. (jag orkade inte klippa bort bilden helt enkelt, hittade den på denna blogg)


RSS 2.0