Det har gått över tiden!

Gosh va d e jobbigt å packa! inte för att jag är klar eller nåt, för nu räcker det bannemej för idag, men det är så mycket onödigt som man ska ha med sig som jag inte ens har tänkt på..
jag har fortfarande inte hört något från dem som jag ska BO HOS I EN HEL MOTHERFUCKIN VECKA!!! det minsta man kan göra är väl ändå att säga hej eller nåt, så att jag inte får en elchock (utan el dock) när jag kommer fram.. så på grund av detta så har jag fått all min information från andra källor. det jag vet hittils är:

* vi ska spendera helgen med familjen (det första vi gör?)
* party första kvällen (så okej, inte bara hänga framför tv:n å kolla på såpor á la: Soy tu madre!!!!)
* vi ska ha med oss badkläder. -va i helvette?!?!!!! vaxa...
* vi ska vara med på en engelskaletion första dagen. yeye, jag slipper ju redovisa iaf..

Har fått reda på lite till, men orka dra allt.. egentligen vill jag lägga mig för imorron så ska jag vara i skolan klockan 7! PORQUE?!?!?!!!!!!

En liten nyhet. jag förklarar härmed krig mot Louise som har beslutat sig för att göra sin blogg till en slags terroristzoon endast för mig. låt mig ge er ett litet exempel på hur det kan låta i hennes blogg:

"Min powerpoint måste bli bättre än Antos powerpoint för 3 åringar som skall lära sig olika djur. Men det är väl så när man kommer upp i åldern som Anto aka Agda 90+++ har gjort, man krymper i sinnet.
As usual kom det fram en del blåsta kommentarer utav mig och Anto, som ex, "finns det fler hovar?. Det var sjukt kul iaf, tyckte jag. Sen var man nära på att drunkna i vatten då Anto bara slänger ut sitt vattenglas över hela bordet."

Okej, det mesta utav detta är ganska så interna skämt. dessa är dock ganska lindriga med tanke på att vi på senaste tiden har utvecklat en ganska grov humor. så för utomstående så kanske detta inte låter kul. jag tyckte det var lite roligt faktiskt. ända tills kvinnan gör en liten fin rebus. mycket underhållande din lilla skit. jag vet att du kommer sakna mig ;)
ps. jag fatta inte elden?

Och min lilla bajsfrida kräver att jag ska skriva om henne här. inte nog med det, hon gör en 5 punker lång lista med åsikter. jag hoppas att detta inlägget är lite mer tillfredsställande.
Frida:
en blond söt tjej i sina bästa år. ca 170 cm lång, blå ögon och fina tänder. hon tycker om att dansa, shoppa, sjunga singstar, hänga med sin coola vän anto, mm. du finner henne oftast uppe i B korridoren med hennes andra ep-vänner där de tillsammans sitter och ger folk cancer av strålningen från deras datorer som de konstant sitter och möglar vid. <3
mer info inom kort.



image19


I can only blame myself, you can only blame me

Nej jag har inte plötsligt avlidit av någon mystisk sjukdom.. även om det var nära..
på lördag åker jag till spanien!! jag måste erkänna att jag är väl inte sådär jätteladdad, men så fort jag tänker på det så blir jag snornervös! jag vet inte vem jag ska bo hos, för den lilla damen har inte hört av sig. jag måste köpa något till familjen, där hade jag tänkt pepparkakor, (eventuella förslag uppskattas) och jag vet inte vad jag ska ha med mig.. detta kan man anse vara ett aningen fjompigt problem, men då jag faktiskt inte har den blekaste om hur vädret kommer att se ut så är det faktiskt ganska viktigt ändå.. (nu pratar jag kläder alltså...) jaja, det löser la sig.. jag bör däremot meddela att jag inte direkt skulle kunna ta någon medalj i packning. (om nu d hade varit en sport. d hade varit lite kul faktiskt, det är minst sagt en konst.) sist jag flög va när jag å linnea va på språkresa. problemet var inte när vi skulle åka dit, för då fick jag proffesionell hjälp. min mamma är mycket duktig på att packa smart. jag vet inte riktigt varför jag fick alla opraktiska gener.. i alla fall, så uppenbarade sig ett problem när vi skulle hem! grejen är den att jag gillar att shoppa. men lilla smarta anto tänkte inte på att med tanke på att bagaget var fullproppat på vägen dit så fanns det inte överdrivet mycket plats kvar för nya inhandlade objekt. ändå så fick jag faktiskt i det mesta i min väska. med lite våld iofs.. plus att jag inte riktigt kunde stänga väskan ordentligt men det har väl ingen dött av.. jag däremot höll på att dö av blicken som linnea gav mig när hon såg vad jag hade åstadkommit. den där: hur-i-helvete-tänkte-du-nu-blicken blandat med herrejösses-jag-kommer-låtsas-att-jag-inte-känner-dig-om-du-kommer-till-flygplatsen-med-detta-blicken. ingen höjdare vill jag lova. det hela slutade med att hon tog ut allt och packade om det... det var aningen pinsamt men jag var ganska tacksam eftersom att jag själv faktiskt hade insett att min packning kanske inte var världsklass.. det värsta var ändå att jag fick sjuhelsikes mycket grejer som inte fick plats ändå.

Så... bildkvaliten är inte så bra, men man ser ändå.. de väskorna som är staplade på rad, plus den lilla väskan (med en väska i) är enbart mina. så på flygplatsen när alla skulle utforska affärerna så fick jag snällt sitta och passa min arme med packning eftersom att jag var ganska okapabel att röra på mig. det var nämligen bara den rosa väskan som inte var handbaggage. jag är ändå ganska nöjd över att jag fick med mig allt hem och dessutom inte behövde betala övervikt. jag vill även passa på att tacka linnea för hennes insats och för att hon var så generös och lät mig ha lite av min packning i hennes väska...




Jag rekomenderar att ni inte provar detta hemma.






Hanatorpsvandring

Jag får paniiiiik!! allt är bara stress á la stress, och jag fattar inte hur i hela friden jag ska hinna med allt? smart att jag sitter här å klagar på hur mycket jag har att göra istället för att göra det.. men det är väl inte mer än mänskligt å ta en å annan paus..?

Igår var det dags för månadens hanatorpsvandring. det är en utav mina och fridas 10 budord inför "project beach 2008". (förklaring sparas till senare..) det gick wunderbart! lite regn har ju aldrig skadat någon? så efter 2 timmars promenerande (som jag kunde ha gjort något vettigare på?) var jag ganska trött i benen. 
Sen när jag kommer hem så är jag fullständigt redo för att börja plugga. och vad händer?! JO!! mina böcker är hos mormor.. detta kan bli en väldigt lång historia men den orkar jag inte dra. poängen är i alla fall att jag knappt hann plugga till mitt efterlängtade matteprov som är imorron (?!) så jag hade tänkt att plugga järnet idag, problemet är bara det att det känns ganska hopplöst eftersom att jag verkligen fattar nada. faktum är att jag faktiskt har gått in för det och försökt. jag har till och med gått på matteverkstan, (nej pao, jag är inte ironisk...) men har det hjälpt? NEJ?!
Denna dagen sög för övrigt, och det blev inte bättre av att jag glömde min miniräknare å va tvungen att åka tillbaka till skolan....

Såååå, nu SKA jag börja plugga. och bara därför så blir det en liten sång idag. 
Jag vet inte varför men jag lyssnar alltid på reggae när jag pluggar: Bob Marley - Is This Love

Over and out motherfuckers. Wish me luck...

Hej, kom och hjälp mig

Rubriken är menad till min vän Tove som jag troligtvis hade våldgästat någon gång i veckan om det inte hade varit för att hon bor så förbannat långt bort! vet inte om det hade varit så bra för hennes hälsa dock, eftersom att hon efter en halvtimma säkert skulle sitta och slå sig själv i huvudet med miniräknaren då hon insett att jag är ett hopplöst fall. men det är en risk som jag är villig att ta, så tove, när du ser detta så sätt dig på första bästa buss och kom hit omedelbart!!!



image16
 
Har hört att Einstein inte hade så bra betyg i matte i sina unga dar?


All them good times

Vi har gått i skolan i tre dagar (jag upprepar: TRE dagar) och jag är redan halvvägs till graven... var helt slut igår när jag kom hem från skolan och idag har jag träningsverk efter våran jazzlektion. i benen?

Innan jag glömmer av. försök slå mig i detta. jag ägde ;) 

Ett mirakel har inträffat idag!!!! jag kan återigen spela RÖJ!!! greta i skogen vad jag har saknat det spelet! det var verkligen huuur längesen som helst. detta är utan tvekan årets höjdpunkt hittils. förutom det faktum att jag precis blev utklassad så är det hur kul som helst och jag rekomenderar alla att prova, förutom om ni har lätt för att bli beroende eller har spelberoende i släkten.
Jag känner att detta inlägget blev lite osammanhängande?


image14


I've got another confession to make, I'm your fool

Vi har fått en matta i kristallsalen och jag älskar den!!! :D okej, nu är detta yesterdays news, men jag skrev ju inget igår så jag tänkte nämna det idag istället för den som är intresserad. för den som inte är det kan jag meddela att du precis har slösat bort 5 sekunder av ditt liv på att läsa det. eller det kanske inte tar så långt tid men troligtvis så har du läst detta också, som är ganska meningslöst, så nu måste det ju allt som allt ha gått minst 5 sekunder i alla fall.. yeye, vill säga GRATTIS till min vännina Virre som fyller 18 idag!!!! vill önska henne en apbra dag =) och på tal om det så måste jag bara påpeka att turism måste ju vara det mest  värdelösa ämnet någonsin! det är fruktansvärt frustrerande att ha håltimma i tre timmar (!) bara för att vänta på EN lektion! okej om det hade varit för något vettigt men neeeej nej... jag tänker inte ens berätta vad vi gör på lektionerna. för jag vet inte riktig.
Och en annan sak! är det bara jag som tycker att vårat nya system i kulturideehistorian är.. vad ska jag säga? inte bra? att vi får extra sovmorron kanske jag inte ska klaga på, men lägg av, nu MÅSTE man lämna in uppgifter varje vecka. skjut mig i huvudet säger jag bara. jag har ens lämnat in arbetet som skulle vara packat å klart innan jul? jag visste att jag skulle ångra det, men lär jag mig nånsin? nej...

Denna gick på repeat på dagens mattelektion: Pete Doherty - Lost Art Of Murder
(Kan det vara så att han faktiskt är nykter och låg här?)



So give me your hand and let's jump out the window

Skola imorron och shit vad jag har längtat! (ironi) på riktigt nu då, jag orkar inte. plus att det är sista lovdagen och vad gör jag? jo! sitter och pluggar matte! MATTE!! det går käpprätt åt helvete om det är någon som vill veta. mina matteskills är inte inte direkt något att skryta med... i vilket fall som så har jag faktiskt inte suttit och pluggat hela dagen, för jag har dansat =) det va längesen nu (om man inte räknar med att jag dansade igår också..) vilket påminner mig om att vårterminen börjar med två timmars balett klockan 8.15. det är inte mänskligt! hoppas bara att jag inte är den enda som har samma vighet som en elefant nu efter lovet.

Jag vill även i detta inlägg passa på att gratulera min kära vän Paulina som har gått och skaffat sig ett jobb! därmed publicerar jag en bild som är gjord av just henne. visserligen så är det en bild på mig vilket man kan tycka är lite onödigt men det är inte det som är poängen! jag vill bara skryta lite med hennes konstnärlighet eftersom att jag  själv uppenbarligen föddes utan. 

See you later, calculator!

I felt like I could just fly, but nothing happened every time I tried

Okej okej! nu kommer ett nytt inlägg. nu låter det som om jag har jättemånga läsare som kräver massa text av mig men så är det inte. jag syftar enbart på en kommentar från mitt föregående inlägg, och jag kanske överdrivet en aning men vem bryr sig...
Igår var jag på massage och det var ingen dålig start på dagen må jag säga! oljemassage för att vara mer exakt. det var snorgött men jävlar vad ont det gjorde när den lilla thailändskan började massakera min rygg med sina armbågar..hon såg inte så stark ut..men det var i alla fall värt pengarna för det var halva priset! och för er som nu tyckte att detta lät som en bra idee kan jag meddela att igår va sista dagen så ni får snällt betala fullpris, suckers...;)
Idag vart det götet med Jonathan. meningen med vår lilla tripp var att han bara skulle kolla piercingar och sånt. men det enda ledde till det andra och resten får ni själva räkna ut själva.. för er som inte kan så är det tyvärr inget som jag kan göra något åt..

Örongodis: The Shins - Australia

When you feel so tired but you can't sleep

Hmm, vet inte riktigt vad orsaken är till att jag skriver två inlägg på samma dag men, men.. eller jo, (haha! jag råkade skriva ko.. okej där kom min och paos humor igen..+ att jag är trött, så ha överseende..) jag har tråkigt helt enkelt! och om man nu läste min parentes så skulle man kunna tycka att en bra idee skulle vara att gå och lägga sig, men det tycker inte jag.. 
I alla fall! jag har fått en man av pao ;D jag hade förväntat mig något i stil med:
1.Cristiano Ronaldo, 2. Adam Brody, eller 3. Jude Law. (dessa är endast exempel och utan någon som helst inbördes ordning)
men nej... istället fick jag den här hottien med motiveringen:

 
- wiie! anto, klart du ska ha en utländsk hunk, haha! Antonio Banderas, HEJA! ;D

Happy new year suckers

Jösses!!! jag har fått skriva om typ 3 gånger eller nått nu, va fan är problemet?!! jaja, here goes nothing..
nu är det 2008. (för er som inte visste..) nyårsafton va skoj skoj, liiiite krångel bara men det var la ganska väntat... måste säga att jag tycker att vi hade ett ganska bra system när vi skulle planera kvällen! jag och jonathan sitter hemma hos mig och ringer upp frida från min telefon och daniela från hans, och så sätter vi på högtalarna på båda (bägge?) telefonerna. tadaa! fyra pers i ett samtal. samtidigt! smartare får man leta efter.. ;)

Idag har det fikats med jonathan, sen mcdonalds med ett utökat sällskap. det slog mig precis att jag har varit där tre gånger inom loppet av en vecka. har iofs bara ätit glass men ändå. (som om d skulle vara bättre?) dags att ändra på mina matvanor kanske? efter det så skulle alla till solhörnan. jag skulle hälsa på min kära mormor och leka snällt barnbarn.
ta det inte fel, jag gillar min mormor =)
senare blev det en liten promenix till pao. eller i alla fall halva vägen, hon va snäll och kom med cykeln. så smarta äro vi båda två när vi har mörka kläder och ingen reflex respektive lyse på cykeln. vi fick minst två bilförare som svor åt oss tror jag allt.. i alla fall så var pakethållaren mycket bekvämare än förra året. vad detta fenomen beror på vet jag icke.
kvällen bjöd på skräckfilm. en väldigt bra sådan vill jag meddela. the messengers hette den. se den.
det var alldeles för länge sedan vi kollade på film, eller över huvud taget sågs. skärpning på oss!!
jag fick julklapp också =) jag älskar det! tack så mycket <3

Dagens inlägg avslutar jag med en gnutta AntoPaoHumor. jag blir inte på något sätt förolämpad om det finns någon som inte finner detta roligt. det har jag inte förväntat mig. jag bara lider med er som delar vår humor.


         

RSS 2.0