Slurpigt

Maria Montazami - underbara människa! hon är så fruktansvärt rolig. jag har börjat kika in på hennes blogg och hon hade tagit kort på någon maträtt som hon hade gjort - "visst ser det slurpigt ut?". haha!! störtskönt, ja kan riktigt höra henne säga det. slurp!

2

Andra inlägget för idag. just för att denna dagen har varit.. riktigt jävla bra!! kanske överdriver en aning men det var längesen som jag fick en liten medvindspust känner jag och idag fick jag minsann smaka på en liten bris. den var god. det var också den nya pinnglassen som mina vänner ben and jerry har tillverkat. jag satt med min fjuttiga risifrutti för jag tänkte att: jag ska ju träna snart, måste äta något innan och det måste vara lite vettigt. jag ångrade mig ganska rejält efter att ett par gånger smakat av min pojkväns glass. han var ju nöjd iallafall...

Dagens problem, eller snarare frustration är kanal5 faktiskt. eftersom att jag var upptagen med att skaka rumpa med tanterna på friskis så missade jag greys anatomy. för andra veckan i rad.
så nu kommer jag inte att fatta någonting. så käckt tänkte jag då, att det är 2010 och att man otroligt nog kan se avsnitt via internet! kanal5´s hemsida hade ett litet annat upplägg än ALLA andra, nämligen att man måste pröjsa.

Kanal5.se kan därmed äta hästbajs och jag är verkligen inte en nöjd besökare. omoget kan tyckas (att de ska äta hästbajs alltså) men det är lite så jag känner.

Jag hade något annat jag var irriterad över också men det glömde jag av. kanske lika bra det.

Hoppashoppashoppashoppas

åååååååh vad den här dagen KAN sluta bra!!! jag hoppas innerligt att den gör det också men än så länge så hänger det faktiskt lite i luften.. hittils har jag iallafall varit fruktansvärt vuxen och tagit tag i massa vuxna saker, bland annat:

En sak som jag rekommenderar ALLA att göra. om man vill alltså men jag tycker att det är absolut brilliant!!

I näst-senaste SOLO så stod det om alla de vanliga grejerna "så blir du...". "boosta ditt..." "fixa snygga ben.. NU!" osv, osv... men jag gillar den ändå. jag prenumererar ju trots allt och som den ekonomiska människa jag är så måste jag ju läsa hela tidningen, annars är det totalt värdelöst att lägga pengar på den.. så var det ännu en artikel om hur man ska spara pengar, typ "handla inte hungrig", "köp inte en latte om dagen, du sparar tuuuusentals!". men utan den där lilla latten så blir ju livet faktiskt mycket tråkigare att leva. anyway, så stod det en liten ruta om så kallat EXTRASPAR, vilket är detta brillianta som jag försöker komma fram till. det går till så här att man går till banken. eller cyklar eller åker bil. och sen tar detta cirkus 5min att fixa.
Varje gång du handlar med ditt kort så kommer summan automatiskt att avrundas uppåt till närmaste 10-tal. eller 100-tal men det väljer man själv.. du kan till och med välja att dra procent om du så vill. det är alltså småpengar som man oftast inte tänker på som man sparar varje gång man drar kortet. är det bara jag som ser det brillianta? DU SPARAR ALLTSÅ PENGAR PÅ ATT SHOPPA!!!! eller iallafall lite granna. tummen upp för detta säger jag bara och jag väntar med spänning på att få se hur mycket pengar jag har sparat tills nästa månad.

Måste ut och dra mitt kort, ciao!

Jag måste bara tillägga en sak för nu när jag förhandsgranskade så såg jag en sak.. när man läser ordet "hoppas" sådär i rad som jag har skrivit det så blir det "shoppa shoppa shoppa" jag ser det som ett tecken! :D

Vulkaaaaaan

Mina päron är i köpenhamn, vilket betyder att jag är hundvakt denna helg och det är minsann ett heltidsjobb!

Igår var det grillkväll hos fröken andersson vilket var ytterst mysigt. jag tog med mig vovven och kände mig som världens jobbigaste morsa som skulle ha koll på sin unge hela tiden. "nej leah" "leah, va gör du?", "gumman, kom nu" heeeela jävla tiden. lägg till en pluttenutt-röst på det också så har vi mig.

Förutom det och att jag känner mig aningen låst så går det toppenbra! vi är ute och promenixar och leker och mat får hon när jag kommer på att hon kanske inte har ätit på ett tag..

Det är lite flygkaos i europa för tillfället för den som har missat detta. själv har jag en morbror som är fast i barcelona. med tanke på att jag på riktigt höll på att flyga iväg sittandes i min lilla röda plåtburk till bil så hade jag inte klagat om jag var i hans ställe. lite sol och god mat, ja tack!
Nåde den vulkanen som fortfarande härjar när jag ska till london dock. SOM jag längtar! jag drömde till och med om primark häromdagen. inte för att jag är någon drömtydare men jag sätter min tjusiga, tomma plånbok på att det betyder att det är shoppingnerven som tror att jag har glömt bort den. det har jag inte. jag tänker på den varje dag. och denna månaden ska jag inte vara en tråkig kärring som lägger undan massa pengar till resor. det har jag gjort så att de räcker. därför blir det göteborg och shopping-spree!!!!! eller varför inte stockholm? jag gillar att slå på stort.

Nelly.com


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 


12 april om den 11 april

Hur kan man inte vara glad i detta underbara väder?! trodde verkligen att snön aldrig skulle försvinna och att vi skulle få frysa i all evighet, men det var ju tur att jag hade fel för en gångs skull...7

Gårdagen startade med att jag tvingade frida ut i det fina vädret. jag skickar två sms: inget svar. jag ringer och hör "heej.." i ett jättenyvaket tillstånd.

Har du sett det underbart fina vädret eller?! Nej...
Precis vaknat eller?? (klockan är typ kvart i 11..) mm...
Fick du inte mina sms?! mm...

Du ska med på promenix! på med kläderna jag är hos dig halv 12! Frida inser nu att hon inte har något val. hon gnäller lite men går sedan med på det (om jag kör till henne, men vad gör man inte för vädret?)

Har du ens dragit upp persiennerna..? Nej...


När jag väl kommer fram så är det som om någon har smällt i henne 7 koppar kaffe och hon studsar iväg och gnäller på att jag inte hänger med? jag vet inte vad som hände, men det resulterade i en 2timmars härlig promenad!


På eftermiddagen möttes vi på friskis och skulle testa på core. core va bajs och jag har inte ens träningsverk. vi körde lite styrka and that´s that. hade varit skönt med ett liiiiite mer ansträngande pass innan..

Hem igen! jag beger mig ut till alla affärer vi har. på hemköp köpte jag ingenting. på willys köpte jag morötter och en mango och på mm köpte jag en tidning och naturgodis. hem IGEN, tappade upp ett bad, läste den lilla tidningen, laddade sedan upp i sängen med mitt godis, kolla på satc och läste ELLE (stora tidningen).

Hoppas denna dagen blir iallafall nästan lika bra! ska boxas med pappa ikväll.. är lite nervös faktiskt, haha..

sometimes it snows in april

Nu har jag fyllt tant och lite till. det är inte så jävla farligt faktiskt.. 20-årskrisen ligger lite smått under ytan men jag har faktiskt haft några riktigt bra dagar det senaste vilket har höjt humöret massor!

jag har varit i barcelona - heeelt underbart! det var fint väder (så fint att jag brände min näsa, ja enbart näsan) vi såg lite sevärdheter, va på picassomuseet, åt paella och hade det helt enkelt mysigt :)

jag har fyllt år som sagt... tack igen mina älskade vänner som kom inrusandes vid midnatt och åt tårta och drack champagne med mig :)

jag har shoppat lite granna!

jag har bokat en spontantripp till london med frida i maj! MUMS så roligt det kommer att bli!

jag har partat lite granna och det har varit dunderkul båda kvällarna

jag har blivit sminkad av min duktiga vän pao på hennes make-up-artist-skola

jag har blivit skrämd av en påskkärring på cafét

jag och mina kära vänner har en resa på G

vilket även jag och min pojkvän har!

och förhoppningsvis en till liten roadtripp med tjejorna!

Det har alltså hänt mer under en vecka än under hela året nästan.. och det är så jag vill ha det! att det har börjat bli vår gör ju det hela ännu bättre! det kanske är därför jag inte är lika mycket bitterfitta som jag brukar vara.. lite mer pengar hade dock inte skadat, men jag tänkte att jag skulle låta bli att klaga i detta inlägget.. ;)


RSS 2.0