110128

Svenska hollywoodfruar, te, the city, SATC och typ 3 filtar. det är jag och soffan idag. Jag är sjuk och om någon har lust att leverera lite choklad till mig hade hade jag varit ytterst tacksam!

Ska fortsätta lyssna på Agnes-Nicoles ljuva stämma när hon sjunger "a real man".



Svart, vitt och allt däremellan

Imorgon kommer lönen!!!! Jag har längtat som en galning! Inte för att det är så roligt egentligen för när jag är klar med att betala allt som jag ska betala så är det bannemej inte mycket kvar...

Idag är jag ledig. vi vet alla hur bra jag är på att vara det. Ska leka hemmafru, städa, laga lite mat, träna. kanske kolla lite på SATC också.. Och kanske läsa alla tidningar som jag köper och inte hinner läsa.

Puss


21 Januari 2008

Nu har jag gjort mig redo för date! Sminket är på, håret är platt och de tajtaste av de tajtaste jeansen har åkt på. det dunkar till och med i mina lår nu när jag sitter ner men jag måste ju töja dem eftersom att vi faktiskt ska sitta och äta.

Idag har vi varit ihop i 3 år. helt jävla stört vad tiden går fort. Men inte är jag mindre kär för det :)



110116

Precis hemkommen från ett spinningpass med min käre far. FY. FAN. det var längesedan, men kul var det!

Igår blev det Bio, jag och marcus såg meet the fockers, little fockers (eller vad den heter). den tredje av "släkten är värst- filmerna"iallafall. den var bra men några gånger ville jag faktiskt gå ut från biosalongen för att situationerna blev så pinsamma! jag gömde mig i händerna och skämdes där istället.

Det var allt för idag. puss

110110

Hallelujah snön smälter! Jag känner mig som en liten grinch och faktum att jag inte ens märkte när mamma och pappa hade tagit ut julgranen visar att jag är liiiiiite trött på det hela.



I should write a song about you and all the shit that you do

Är så sjukt konsertsugen!!! Det ultimata just nu hade varit att se Robyn i London den 3 mars. Åka dit den 3e, dansa hela natten, och sedan åka hem den 4e. kanske lite shopping om man hinner. Synd att konsertbiljetterna är slut, annars hade jag nog åkt!



110106

Det känns som att denna dagen har gått i 120knyck! Så fort jag vaknar efter min efterlängtade sovmorgon så var det städdax... därefter hämta mormor, åka till morbror. sitter där ett tag, åker till affären, åker hem och sedan dess har vi lagat så fruktansvärt mycket mat! och just nu har jag en efterrätt i ugnen. tur att jag är ledig imorgon också..

Igår efter jobbet blev en riktig myskväll! Jag, Wictoria och Klara drack lite vin och pratade och pratade och pratade. stackars wican var partysugen men det var dessvärre inte vi så det fick bli soffan till sent istället. Så himla konstigt egentligen eftersom att jag har gnällt över hur danssugen jag har varit men när det väl kom till kritan (och efter lite vin som jag ärligt talat inte dricker alltför ofta) så kände jag inte för det alls och när jag till slut kom hem så somnade jag på två små sekunder.

En vecka har gått på 2011. herregud


Tick tick tick...

Tiden rinner iväg

2011 - Börjar bra

Igår skrev jag att jag skulle unna mig själv lite mer. weeeeell.........

...Say hello to my new lovers! Jag är kär. Mamma var nära på att strypa mig eftersom att vi gick hela dagen igår och letade efter fodrade, varma vinterskor till mig. jag hittade såklart inga! däremot hittade jag dessa som varken är särskilt varma eller fodrade. jaja, sånt händer. jag har ju faktiskt jobbat som en liten gnu under jul och mellandagarna (försöker intala mig själv att jag är värd dem och att framförallt skorna är värda varenda krona...) och det var ju faktiskt rea! då är det okej tycker jag.

Plus att jag är världens snällaste flickvän för i lådan ligger a little somthin' somthin' for my boyfriend.


Snart.......

Älskade, underbara sommar, jag längtar efter dig!


110102

Jag har inget nyårslöfte för det vet jag att jag inte kommer hålla. men något jag ska FÖRSÖKA med år 2011 är att ta vara på min tid lite mer. som nu till exempel. Varför sitter jag egentligen vid datorn när jag skulle kunna göra något mycket vettigare? som att plocka iodning i mitt bagdad-liknande sovrum eller rensa lite i min garderob som jag har tjatat om att jag ska göra? en fråga som jag faktiskt inte har något vettigt svar på förutom att detta är roligare och att jag inte orkar städa. där har vi det! jag ska bli mindre LAT. eller försöka som sagt.. sen ska jag unna mig själv lite mer. det låter fruktansvärt själviskt men på senare tid har jag varit lite snål när det gäller mig själv. jag köper till exempel dyrare grejer till mina nära och kära i julklapp än vad jag har gjort till mig själv på ett helt år...

Annars tycker jag att året har börjat bra! igår bokade jag och familjen samt marcus flyg till kroatien i sommar. idag var jag och mamma på en shoppingtur som inte inehöll så mycket shopping men jag fick med mig en sporttop i en underbar färg! snart ska jag träffa mina fina vänner också! detta ska bli vårat år :)

(ingen bild, icke min dator...)

110101

Åh nyår, nyår... Det startade såklart i kaos och panik över att inte veta hur kvällen såg ut men det blev faktiskt kanonlyckat!

Jag och marcus startade på gothia hotell. gjorde oss iordning, drack lite bubbligt och fortsatte mot restaurangen!!
Vi har haft lite otur. att jobba i butik båda två när det är jul och mellandagsrea är inte det roligaste och vi har knappt hunnit ses, så en middag på tu man hand var supermysigt! :) Gott var det också..

Hade tänkt fortsätta till götaplatsen där det skulle vara fyrverkerier och grejer men satan i gatan vad kallt det var ute! Vi blåste tillbaka till hotellet och försökte fixa våra vindförstörda frisyrer. efter det mötte vi upp jonas och linnea och fortsatte upp mot heaven23. där blev det min vanliga fruktiga, fräscha drink som nästan aldrig slår fel, inte denna gången heller ;)

Det var riktigt häftigt att vara uppe på 23e våningen där alla "väggar" bestod av glas och det var fina raketer utanför! Däremot tror jag inte att någon hade riktig koll på när klockan slog 12 utan det var någon nisse som började räkna ner och alla hängde på, haha....

Sedan fick jag tvinga marcus att dansa lite med mig innan vi begav oss. Slutade med att vi 4 satt och pratade ett bra tag på vårat rum och när sällskapet begav sig så somnade jag på undefär 5 minuter.... En spontan och lyckad kväll :)

Hade för en gångs skulle kamera med mig men jag är inte riktigt van, så så många kort blev det inte....


Min Citronmousse

Marcus och Jonas

Jag, Marcus och min dubbelhaka


RSS 2.0