For you I'd wait 'til kingdom come

Jag är tillbaka! eller jag har varit tillbaka i några dagar nu men nu är jag här å pillar på tangentbordet igen.
London var grymt roligt! orkar inte dra allt därför blir det en liten lista. ska försöka vara kortfattad...=)

* Vi kommer fram och första uppdraget blir att hitta hotellet. det såg jättefint ut på internet (såklart) men när vi gick ner för gatan där det skulle ligga så blev vi smått oroliga. vi hamnade mitt i det arabiska kvarteret med enbart "restaurang halal" diverse matt- och lampaffärer och cafeer där de satt med vattenpipor. + lite till.. till slut ser vi en liten skylt där hotellet låg. hela huset såg ut som fan, förutom den lilla arean som tillhörde hotellet. den vägen hade dom rustat upp. det såg lite kul ut...

* Nästa destination: MAT. vi tog oss till Picadilly där vi åt på en restaurang. mycket gott!

* Tisdag: nu skulle det turistas. mot big ben, westminster, themsen, london eye, och buckingham palace.

* När vi skulle ta oss därifrån uppstod lite problem. vi råkade åka en timmes buss åt fel håll. detta låter korkat men det är otroligt lätt hänt i london vill jag lova. när vi till slut bestämmer oss för att hoppa av och byta buss så märker vi att vi har hamnat i värsta slummen där det stod varningsskyltar om rånare. trevligt. sååå.. det var bara att åka en timme tillbax igen!

* Samma kväll kollade vi på we will rock you. helt otroligt bra!! och grymma platser hade vi också.. =)

* Kvällen slutade med att vi köpte mat som vi tog med til hotellet. det innehäll 10 friterade kycklingbitar och 4 påsar pommes. flötigt värre:

* Dagen efter skulle vi åka hem och nu orkar jag inte skriva mer! resan var i alla fall überbra och jag och min pajk bråkade faktiskt inte en enda gång! det ni!! inte för att vi brukar bråka, men d e ganska lätt hänt. speciellt när en av oss (jag) har ungefär lika bra lokalsinne som en åsna...


On the cover of the rolling stone

När jag ändå är i farten vill jag passa på att gratta min vän frida som fyllde 18 på midsommarafton!!! det blidde utgång och det var mycket trevligt minsann. vi hamnade på respekt i göteborg och det var väldigt lyckat. mer om detta blir det inte. förutom ett litet kort. det är mycket roligare att läsa om det inte bara är text tycker jag.
Kroatien åkte ut mot turkiet. fan också.
5 månader igår <3
Imorgon åker jag till London.
Detta blev lite osammahnängande. Pusshej


Födelsedagsfirandet förra året =)

If everything could ever feel this real forever

Nu jävlar ska här skrivas!! eller kanske inte, det märker jag väl, men jag måste dela med mig lite från festivalen! egentligen har jag inte så jättemycket att berätta, den som vill veta får fråga. Foo Fighters var såklart snorbra och stämningen var galet skön. först hamnade vi ganska långt fram, men när vi väl stod där så var det jättetrångt och det gick knappt att andas. folk gick därifrån hela tiden för att de mådde dåligt och det var inte alls konstigt. det är väl så det är men till slut gick vi också ut. heller ha liiiite sämre platser och njuta av det än att stå där och koncentrera sig på att inte svimma. det roliga var att dom platserna vi fick sen va också skitbra. det var lite vid sidan om, men folk tänker väl inte på att man faktiskt ser därifrån.
Såååå, nu blir det lite kort. inte alls så mycket text som jag trodde men skit samma....

1. Sahara Hotnights. Inte så överdrivet bra men väldans snygga käder hade dom..=)

2. Det var väldigt fint väder! ehm... som tur var så var alla lika snygga i sina rosa ponchos...
3. Tadaa!
4. Dirty Pretty Things. bra bra. fick en smärre chock när en utav boysen som hängde med oss (men som vi knappt såg under hela dagen) kom gående med trummisen i slutet av festivalen.
5. Mando Diao. En utav de bästa. det var en skum brud som stod och mimade refrängen i "the band". det är kanske inte så skumt i sig, men hon stod ca en millimeter från sin pojkväns ansikte och försökte se jätteromantisk ut. det funkade inte. eller det kanske det gjorde vad vet jag....
6. De visade Sverige-Spanien. Det var mycket folk.
7+8. The Hives. det vi såg var bra, men bara pga att vi ville ha bra platser på foo fighters så gick vi ganska så långt innan de hade spelat klart. synd, eftersom att det var helt onödigt... men vi hörde ialla fall =) Fotograf: Marcus.

9+10. Favoriterna :D. synd bara att det hade hunnit bli så mörkt. min kamera är inte riktigt skapad för det, men jag fick filmat lite ialla fall och om man kollar riktigt noga så ser man folk på korten..;) Bäst var de i alla fall<3



         

 

Jag ber om ursäkt om någon halkade och dog i mina dreggelpölar. Det var inte meningen.


 


Greatings from sweden

Uppdatering om festivalen kommer senare, men detta är till pao:

Jag kan inte skicka sms till dig!!!!!! gaaah! jag blir förbannad! varje gång så står det att meddelandet misslyckats och sen så cepar min dator också, så nu sitter jag vid pappas och jag gillar den inte, men när min dator vill bli vän med mig och bestämmer sig för att vara lite sammarbetsvillig så kommer ett mejl =)
Annars hoppas jag att du har det bra och vad det gäller skolavslutningen så missade du VERKLIGEN ingenting... :P
pusspuss!!

Aaaaaaand...

...we did it again ;)


And it hurts to want everything and nothing at the same time

EM har börjat och vilka ska vi kolla på idag? JO! kroatien! missa inte!!!!!!!!! det var allt jag ville säga. har längtat lite till EM men jag måste erkänna en pinsam sak... jag hade helt glömt av att det skulle börja nu. kan bero på att jag typ inte har fattat att det är juni än, men det är det ju uppenbarligen.. 

Idag skulle jag jobbat också, men så ringer de å säger att jag inte behöver för d e nada folk där borta. jaha ja.. d va ju tur att jag fick reda på d i tid då så att inte alla redan hade hunnit åka iväg till varberg och allt vad det är (...) resultatet blev att jag fick ligga på framsidan å se ut som en jävla säl bara för få liiiiite färg i nyllet. men så är det. 

Pao är i spanien nu!!! hur gött är det inte.. just idag blir det inget inlägg henne eftersom att jag just i detta ögonblick pratar med henne på msn. men en liten bild kan det väl få bli bara så att d inte blir så tomt..


<3

It's not the time to be stupid and piss against the wind

Det som suger nu när det är så fint väder är att jag inte kan njuta av det. det är ALLTID nånting. jag har varit vid playan EN endaste gång med linnea, och det var trevligt, MEN det hade ju inte sakadat om det hade kunnat bli en vana nu i det vackra solskenet..

Idag har jag jobbat. gick sådär om jag ska vara ärlig. det var typ inget folk i början och det var rövtråkigt och sen när det väl kom folk så kändes det lite som att allt gick fel. det gick iofs ganska bra, men det är sämsta dagen hittils. (har bara jobbat tre dagar men ändå...)
I torsdags var det snormycket folk och vi var bara två pers. bara därför så var jag tvungen att lära mig allt ganska speedat, och det var bara å springa fram och tillbaka, ta emot beställningar, plocka undan, vara trevlig och ta emot ännu mer beställningar som folk kommer på att de vill ha när jag springer förbi. och i vanliga fall så brukar det stänga vid 9 tiden, men nähä! inte denna kväll! björn rosenström och hans vänner kom och skulle äta och stannade till klockan kvart i 11. jag också då med andra ord.. men men.. den dagen gick bra och pengar får jag så jag är nöjd! shopping någon? =)

Och min kära Pao är på väg till españa nu. stackarn sitter i en buss nu men när hon kommer ner så hoppas jag att hon får det trevligt =) detta kommer att hålla i två veckor och jag kommer då att med jämna mellanrum skriva en liten privat ruta till henne i mina blogginlägg. för den som känner att den inte vill slösa tid på att läsa det så är det helt okej.
Jag vill även, på tal om annat, påpeka att jag ej har korrekturläst denna text så ha överseende med stavfel...

Jag har även kommit på att jag har slutat med att länka musik. skärpning!! här kommer en liten melodi..
Coldplays nya: Violet hill.

Over and over, down on my knees

Denna dagen har varit åt helvette. tack för mig. 

image60

I can't get enough of you baby, can you get enough of me?

Snaaaaart är det över! då kommer jag vara nöjd och glad men tills dess så kan jag ju fortsätta klaga :D men det ska jag inte för jag har ingenting att klaga på... värmen möjigtvis men efter ett antal klagoinlägg på solen har varit helt obefintlig så ska jag nog inte klaga.

Idag var jag i skolan och gjorde absolut ingenting. det var det mest onödiga jag kunde ha gjort eftersom att det är grymt fint väder ute. jag kommer dit och vi har ingen svenska av någon anledning, matten hade jag lite beslutsångest över. när jag till slut bestämde mig för att gå dit (en halvtimma försent) så fick alla sluta. och sist men inte minst så hade vi spanska, men våran lärare har sagt att vi behöver faktiskt inte ha lektion. henne gillar vi.
Så istället blev det fika med frida vilket var sjukt längesedan. vi valde kanske inte världens bästa plats för det var apvarmt men trevligt var det iallafall =)

Kiss var snorbra för övrigt =)
pussochkram. eller nåt.

RSS 2.0