Sista oktober 2009

Eftersom att jag har sådan fruktansvärt bra koll så var det inte förrän nyss i veckan som jag fattade att det var halloween idag. detta betyder att det inte direkt blir något halloweenfirande heller. eller jag har faktiskt precis kollat på skräckfilm så vi kan ju låtsas att det räknas.

Istället blir det This is it ikväll och det kommer bli så bra så!

Häromdagen fick jag ett mail från butiken design only. inte för att jag brukar ha råd att köpa kläder där, men det var gratis att bli medlem och ordet erbjudanden lockade mig väldigt mycket så jag tänkte, varför inte?
Så jag fick en inbjudan till en liten VIP-kväll som man kunde anmäla sig till. i vanliga fall bruka man skita i dessa tillfällen men såhär i höstmörkret måste jag faktiskt erkänna att jag är lite, smått, en gnutta trött på mitt liv ute i skogen och det är spontana grejer som är roligast!
Jag anmäler mig och min pojk och det visade sig vara riktigt trevligt. det bjöds på öl, vin, cola och snacks, och dessutom var det lite rabatt (min plånbok ekade ganska tomt trots detta men det är alltid kul att kika!). Maia Hirasawa deltog med ett litet framträdande med sin gitarr och hon var himla söt. duktig också.

Klippt mig har jag också gjort. eller jag har klippt luggen. det var också väldigt spontant och imorgon ska jag börja träna på gymet igen. i brist på större förändringar i mitt spännande liv så kan jag väl försöka förändra mina dallrande lår lite iallafall.


Söt tatuering! mor och far, oroa er inte! jag ska inte göra en likadan..




projektledning

Idag har jag pluggat heeeeeela dagen. och lunchat med S, E och S (guess who?!)
Det är lov tydligen. vem hade anat?
Nu ska jag fortsätta med min hemtenta och bygget av mitt personliga fett som av någon anledning växer hela tiden?

Jag har hört...

Att starbucks ska öppna i sverige?








Tänkte lägga upp en väldigt fräsig bild också men blogg.se hatar mig idag.

Like sunshine on a rainy day

Så här kan det faktiskt vara ibland. just nu tror jag att jag har en liiiiten liten down, men det löser sig snart.

Tro det eller ej, men hemtentan är påbörjad. den var faktiskt inte alldeles för avancerad. hoppas jag, annars har jag fattat helt åt helvete. förutom den så har jag inte gjort ett piss idag = två blogginlägg. bara en sån sak är nästan värd att skriva ett eget blogginlägg om, vilket gör att det blir TRE. och om jag håller på så kanske jag hamnar på mest aktiva och får massa läsare och tjänar massa pengar? could happen.

Promenixat i regnet med min underbara lilla solstråle till hund har jag också gjort <3


You love simply because you cannot help it
tjusgt sagt av någon...

.

Nackdelen med att plugga är uppenbarligen att man måste göra saker. det räcker inte med att tillbringa övedrivet mycket tid I skolan, man måste dessutom plågas när man kommer hem också! jag har två inlämningar som jag ska göra. SJÄLV. det betyder att som under alla andra år som jag har gått i skolan så blir det klart sista dagen.

Efter att ha gjort allt som går att göra INNAN själva plugget så tänkte jag att jag faktiskt skulle sätta mig idag (en vecka innan första inlämningen!!) till följd av att folk tydligen är klara..?

Helt oseriöst inlägg, om någon känner för att köpa pizza till mig så ja tack. är hungrig och orkar inte laga mat.

Ett inlägg om bajs

Min hund åt bajs idag. usch tänker man då såklart men jag måste ju såklart försvara min lilla plutte-gose-vovve och säga att alla hundar har någon speciell dragsningskraft till avföring. jag KAN inte förstå varför dock. vad fan är det som är så attraktivt med BAJS?? för att inte tala om att det var människobajs i detta fallet och då blir ju nästa fråga automatiskt hur i helvete det hamnar utomhus precis jämte en trottoar? oh well...

$

Fattiga student-anto har slagit till igen. jag slutade en aning tidigare och de rutinerade vet att det aldrig är bra att släppa mig bland affärerna utan uppsikt. det slutade med ett halsband (på rea!!) och dessa underbaringar (röda sulor! som jag har letat!!!). sååå snygga, men sååå inte bra för mina små fossingar. AJ.


Jag gick i 10 minuter och ville kapa av mig mina fötter.

men dom ska tämjas!


____________________________________________________

 

 

 


nu är det höst. fan

I och med att mor and far har varit i La France så har jag varit hemma och lekt desperat hemmafru. jag har slaviskt gått ut med hunden, lagat mat, skvallrat över sallad och cappuccino och lunchat med mormor. jag har gillat det. men idag kommer de hem och det är precis lagom. jag ska bara städa hela lägenheten först, sen har jag fått nog, några dagar blir alldeles lagom för att vila upp sig och om jag känner mig själv rätt så blir det pang på't nästa vecka igen. inte alls bra för mig, men det kan tyvärr inte göras något åt. precis om en liten paus. jag gillar det. Nu ska jag lyssna på min nya grymma asbästa låtlista på spotify och städa som om det inte fanns någon morgondag. sen ska jag göra amerikanska pannkakor för mina blev så jävla goa sist.

Wheels

Hej och HALLÅ?!?!!!! va inne på blogg.se och såg ett inlägg som de gjorde lite reklam för sådär. först trodde jag att någon hade mixtrat lite (kanske någon har, vad vet jag?) men jag blev minst sagt chockad. CHOCKAD!!!!! Adriana Lima (vrölsnygg modell) är tydligen gravid. ja men jaha, kul, jag bryr mig inte riktigt om jag ska vara riktigt ärlig.. MEN!! check this out. jag menar verkligen inte att hon är ful eller nånting, gud nej. jag bara gillar det. av den enkla anledningen att jag har smått dåligt samvete över att jag inte hinner träna och kompenserar detta med pizzor och koppar med varmchoklad och extra grädde på det när jag EGENTLIGEN faktiskt vill slita röven av mig och bli vältränad som aldrig förr (alltså INTE SMALARE, om någon missuppfattar...) okej, min rumpa får gärna vara kvar som sagt, men den behöver inte vara i samma konsistens som jello.





Foo Fighters nya låt är för övrigt ungefär lika bra som jag är på att hålla mig ifrån chips. va fan är detta för radioskit?



RSS 2.0