Will you be there





Rest in peace
The king of pop




leloveimage.blogspot.com







Djungelvrål

Idag har det varit en fruktansvärt bra dag! gick upp i lagom tid för en gångs skull och mötte fia och hennes syster på hemköp där det inhandlades lite nödvändigheter till stranden! ååh va ja älskar å va vid havet!

Vi pyser ner till varberg där vi hamnar i Apelviken. inget bad för min del, liiiite för kallt än så länge. finns inte så mycket mer att säga om dessa timmarna, vi gör det man brukar göra vid stranden. grilla grilla grilla.
när vi "har fått nog" pyser vi in till affärerna en sväng och jag får faktiskt köpt en klänning! bara det lixom. därefter blir det glass och hemfärd vid halv 6-tiden.

Nu sitter jag här och äter djungelvrål och försöker planera mina sista dagar lite innan jag åker! inte det lättaste.. dessutom fick jag en inte så bra nyhet: det kanske är molnigt och regnar när vi kommer till kroatien. yeeeiii!! precis vad man vill ha när man åker från soliga sverige? men förhoppningsvis håller det inte i sig, det brukar inte göra d.. (fingers crossed everybody)

To sum it all up

Som lovat så blir det lite london-uppdatering :) varning för lång text trots förkortning...

Vi kom fram till vårat vackra hotell ganska sent så vi kände inte att d va någon idé att åka tunnelbana å pysa någon annanstans. men det gjorde inget! området var mysigt och det var mycket folk ute, vi åt varsin big mac (donken var faktiskt det enda som va öppet så sent!) och begav oss sedan tillbaka till hotellet.

Den stora dagen började med frukost på Starbucks (när kommer det till göteborg?!) sedan blev det oxford street!
Vi spenderade alldeles för mycket tid på Primark pga av mig, men jaja.. lite shopping blev det iallafall. efter lite strosande i det fruktansvärt VARMA london, så kände vi att vi behövde äta innan en olycka skedde. vi åkte tillbaka till hotellet, dumpade våra fynd och lämnade våra jackor för att sedan dra till Towern. första gången den dagen som vi va lite turistiga :) vi satte oss på trappan, kikade på borgen och åt fish and chips!

Vi tänkte hälsat på big ben och london eye men det sket vi i och begav oss till... HARRODS! dyrt som skam men oj va kul grejer det finns.. speciellt på mat-delen HEHE...

mellan svängarna hann jag dessutom punga ut pengar som jag knappt hade på ett par skor. lovely.

MUSIKALDAGS!! vi tog oss till teatern som vi hittade ganska lätt faktiskt :) vi hade bra platser och musikalen va så bra så bra! inte riktigt samma som filmen dock, lite låtar ja inte kände igen osv men vad gör det lixom? :)

Därefter tog vi med oss mat från kentucky fried chicken. låt mig förklara. våran meny bestod av en kartong-hink som var fylld med 10 bitar friterad kyckling och till det fick vi 4 påsar pommes. fetton är vad vi är men till vårt försvar måste jag säga att vi inte åt upp allt..

Sista "dagen" bjöd på väckning kl 4 på morgonen och andra trevliga överraskningar..
Tunnelbanan va stängd så våran tidsplan var liiiiite åt helvete.
istället fick vi ta en buss som skulle ta mycket mer tid än vad vi hade planerat. när vi kom fram till tågstationen så var klockan ca kvart i 6, tåget skulle ta mellan 45-55 minuter, och vårat flyg gick 7. you do the math. stressade som bara fan så kunde vi faktiskt inte göra något åt det på tåget men när vi kom fram till flygplatsen klockan KVART I 7 så sprang vi som leoparder på speed. (vilket påminner mig om att jag måste ut och springa snarast..)

När vi äntligen kommit till säkerhetskontrollen så kommer jag på att jag inte hade hittat min speciella  lilla plastpåse (som man lägger alla flytande saker i) och att allt låg i väskan. marcus hade inte heller gjort det och detta smarta drag resulterade i att vi fick stanna kvar längre och den seg jävel skulle gå igenom hela min väska!! ALLTSÅ: tömma allt jag hade och lägga det på ett bord, innebärande allt från toalettartiklar till underkläder. fräscht lixom. dessutom så var han segare än segast så det tog år och dar och vi försökte snällt förklara att vårat flyg går OM 7 MINUTER!!! "it will only take two seconds".. det gjorde det fan inte. när han äntligen var klar efter att ha skannat sönder min plattång så sprang vi igen, jag tappade min mascara men den hann jag inte ens plocka upp!

Vad händer nu? JO! våran gate ligger en jävla kilometer bort så vi måste ta ett litet minitåg dit som först ska stanna på ett annat ställe. behöver jag säga att vi höll på att dö vid den här tidpunkten?

När vi hittar våran gate så håller passagerare till ett annat flyg på att gå på, men dom sa "you are SO lucky" och släppte förbi oss.

In på planet kommer vi, svettiga, anfådda och lite lost och ska försöka hitta varin plats på det smockfulla planet, och det var på riktigt bara två platser kvar.

Jag sov hela resan hem och snipp snapp slut så va den resan slut.



Men inte deppar vi för det!
en vecka kvar <3


Jimmy Choo

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

London va helt underbart verkligen och det ska bli ett längre inlägg om det senare, men i väntan på att min loverboy ska komma hit så måste ja få vara en riktig jävla girlie-girl, å säga att mitt hjärta tog världens trampolinhopp när jag läste det här!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


*dreggel dreggel dreggel*
Lika bra att jag börjar spara! :D


London baby!

Vilken vecka!!! student å party å roadtrip å ja jösses.. nu är jag trött, men det ska inte vilas länge för imorron åker jag till London!! strosa å kolla på Chicago, wonderful!

I mitt letande efter kul saker å göra så hittade jag detta. inte för att jag är under 18 år, boende i england, kan spela teater eller ens befinner mig i London just då, men det hade seriöst vart lite coolt. jag hittade en gammal "mina vänner-harry-potter-bok" där jag i mina unga och besatta dar på frågan högsta önskan hade svarat: "vara med i en harry potter film". nice (...)

Imorgon springer vi ut...







Till den här låten







Bal 2009

Balen var helt underbart bra!! nu blev det lite pang på det här, men satan i gatan vilken rolig kväll!

Det började i skolan med hår och smink, därefter åkte jag ut i skogen till sofia och fotografering tillsammans med henne, elina och steff. grrr vilka kort säger jag bara ;) eller jag vet inte än för jag har inte sett alla men fotografen var duktig så jag antar att dom blev bra haha.

Därefter skulle jag och elina tillbaka till skolan och bättra på sminket, men jag hade gått å dratt i min klänning hela dagen för det kändes som den var för stor, och det blev det också! jag och sofia löper in på lindex för att köpa tutt-tejp!

I skolan blev det fotografering och underbara poser á la Marianne. (thank God att vi tog fler kort än dem..)
Vi hade en jäkla tur med vädret också! när vi kom ut så var det faktiskt fint och kamerorna blixtrade som aldrig förr = kramp i käkarna.

Kvällen i kort:

- Iskallt utanför valand
- ros
- äcklig välkomstchampagne
- fotografering med fia och jonathan
- en väldigt go och gla elin
- inte så god förrätt, jättegod huvudrätt och smörig efterrätt
- kung och drottning: Linda och Pontus
- vals
- disco disco!
- goaste fruktiga drinken hittils
- dans på borden
- blödande fot
- dans hela natten lång



JAG ÄR NÖJD.

RSS 2.0