7 Februari

Dagens absolut viktigaste händelse är att min käre far fyller 45 år! grattis till honom och hoppas att han har haft en bra helg :)

NY-resan närmar sig med stormsteg och till och med min mormor blev chockad när jag sa att jag faktiskt åker om en vecka.
Som den snälla flickvän jag är så luskikar jag just nu på forever 21´s hemsida (min poäng om "snäll flickvän" kommer nu)
Eftersom att Marcus faktiskt inte kommer undan denna butik så är ju det minsta jag kan göra att peta ut lite saker i förväg som jag skulle kunna tänka mig att köpa. Då butiken är, vad jag har hört, ett virrvarr av kläder, lite som primark, så ger jag mig själv priset som just: snäll flickvän. därför att: jag tänkte att för att det ska gå så snabbt som möjligt så memorerar jag alla guldkorn via internet, och sen springer jag snabbt som en liten kanin genom hela butiken och kommer tillbaka till marcus, som bosatt sig i killsoffan, och är glad och nöjd! ingen skada skedd!

Problemet är bara det att jag har bara hunnit titta igenom accessoarerna, endast smycken, och befinner mig på sidan 8 av 14... OH MY! det finns så mycket vackert! och det är inte det värsta, för jag brukar kunna behärska mig. Men ojojoj, stället svärmar över av ankare!! för att vara en dam som är smått besatt av ankare så blir jag lite lätt till mig. vad för halsband, armband, ringar eller örhängen ska jag välja? silver, gult, glitter, färgat, grovt, tunt?! ÅH GUD HJÄLP MIG!!! eller hjälp marcus förresten...


Beslutsångest?


jag är bra på att skriva betydelsefulla och intressanta inlägg

Blogg.se har ändrat sin layout lite och jag fattar ingenting.

Och på tal om ändrad layout! så knallade jag in på donken med mina coola polare idag, och ojoj vad fint dom har gjort i skärmarna! ser riktigt fräscht ut, som att det inte alls är skräpmat vi pratar om. det var nästan så att jag ville köpa något bara för att det var så fint, men jag hade inga pengar. kanske tur det.

En annan nyhet om McDonalds är att man numera kan köpa en stor låda med nuggets! i vanliga fall kanske man orkar typ 4 styckna, eller det brukar bli lagom med lite dricka och pommes (grrr!) till. MEN om man nu köper en stor så får man 18 bitar och TRE (!) dipsåser. hur bra som helst när man är ute på shopping! 3 pers? inga problem! det räcker gott och väl och dessutom så kanske det får plats med lite efterrätt sen också :)

Vet inte varför jag gör reklam för donken faktiskt.. men på tal om mat! så gjorde jag en grym paj idag. helt otroligt smaskig vill jag lova och stackars den som inte får smaka. mums filibaba!

JUST DET JA! får ju inte glömma nämna att jag fick se Abba on the Loose idag. mycket bra jobbat kära treor. vårat var bättre, men bra jobbat!

rubriken är lite ironisk för den som har orkat läsa. godnatt

RSS 2.0