zzz...

Sista terminen har börjat och jag har en känsla av att den kommer vara slut innan jag ens har fattat på riktigt att den har börjat..!

Vi har hunnit börja med sceniska och jag har spenderat en helt underbar helg i paris! men samtidigt så för det med sig sina nackdelar. jag är sjuuukt trött och har haft konstant huvudvärk i 3,5 dagar! något som aldrig har hänt förut. detta gäller troligtvis mina klasskompisar också (antar jag). kanske inte huvudvärken men tröttheten. förutom sceniska så har vi även vårat projekt som ALDRIG kommer bli klart känns det som!

Idag kläckte mina föräldrar en brilliant idé. jag håller inte riktigt med om att den är så genial men jag kan nog inte göra något åt detta. de har bestämt sig för att köpa en sån här till mig och ställa den på golvet någonstans i rummet...



I mitt nuvarande tillstånd så vill jag bara berätta att om den här klockan införskaffas så lär den inte uppleva mer än en snoozning...

Mitt 2008

Idag kan man inte säga annat än att jag har varit nyttig! okej jag gick upp lite, lite sent, men om man bortser från det. jag var ute och sprang med min kära hund, inte ätit något onyttigt och sen har jag haft lite spa för mig själv hela dagen!
När jag var klar så satte jag mig med ett litet block i handen och skrev ner höjdpunkterna under 2008, here it comes:

- nyårsaftonen är väl egentligen lite på gränsen men tåls att nämnas ändå då det var ett grymt kul party och många av oss inte var hemma förrän 9 på morgonen. och det vill säga efter morgonpromenad med svidande ögon och onda fötter i utslitna klackar.
- den 21 januari blev min och Marcus dag <3
- jag och mina dansvänner visade upp vår grymma förintelsedans
- spanskagruppen y yo åker till Bilbao! det var en speciell resa minsann
- efter ett telefonsamtal från sofia så blir det en spontan tripp till göteborg och melodifestivalen där vi får väldigt bra platser och lyckas komma med i TV-rutan under Björn Gustavssons nummer. detta leder även till att vi hamnar på hans dvd ;)
- i mars kommer spanjorerna till sverige. tuff vecka, men kul =)
- modevisning i skolan och jag får ha på mig ett par vrölsnygga byxor, haha.
- jag fyller 18! tjejkväll, utgång och middag med familjen. här firades det i 3 dagar!
- den årliga dansuppvisningen...
- en egen liten dansuppvisning på två skyttlar.. det var konstigt.
- kizz-konsert på stockholm stadion
- marcus tar studenten
- jag har min egna skolavslutning och dagen efter åker vi till stockholm för att gå på wtai och se bl.a. foo fighters! kul liten roadtrip var det =)
- jag och marcus åker till london som han fick av mig i studentpresent. helt underbart var det, vi såg we will rock you och en massa andra turistgrejer!
- sommaren var hur bra som helst och mycket tid spenderades nere i varberg, och några besök på majas
- mamma mia musikalen gick på scandinavium, bra bra..
- volontär på way out west med pao. kul hade vi men mycket konsert-spaning blev det inte!
- jag och frida åker till rethymnon, kreta, grekland! underbart skönt var det...
- ... men efter en vecka var det back to reality och sista skolåret började..
- så tråkigt blev det dock inte. louise fyllde 19 och det blev utgång på trädgårn. en kväll att minnas.
- ännu en roadtrip till stockholm! denna gången var det bara jag och marcus. vi bodde i ett knarrande hus på lidingö, kollade på coldplay och gick i gamlastan och hade det så mysigt vi bara kunde =) träffade även på halva min klass där som skulle se på stevie wonder.. haha
- skolfoto = meloner på huvudet
- jag är danslärare. bra erfarenhet men det stannar där! inte min grej kom jag på..
- körkort!!!
- johan glans på storan. aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv tror jag.
- en spontantrip till köpenhamn! eller för mig var den spontan. godingen hade bokat ett finfint hotell! vi gick på ströget, ripleys museet och åt på hard rock cafe.
- vi säljer kakor bullar och bröd på torget för att få ihop lite pengar till projektarbetet
- chokladmässa i göteborg med marcus päron. fruktansvärt gott till en början, lite mättnadskänsla på choklad mot slutet. dock försvann den efter en god grekiskt middag. samma kväll bjöd på halloweenparty hos david.
- föreställning på BA där vi såg fame. därefter utgång på boulevard.
- vi besöker BA igen men den här gången för ett studiebesök. åker även till perukmakeriet och en mysig liten sminkbutik.
- alla dagar fylls med prat om projektarbetet + träningar..
- lucia i kyrkan
- julavslutning och party hos gustav
- spa-dag hos sofia. mysigt värre med tacos, lösnaglar och massa massa prat
- jul!! väldigt lyckad dessutom
- nyårsafton med fia och marcus. först mys i ubbhult sedan party i skene. kom fram 10 i 12. kul va d iallafall =)




Detta var mitt 2008 i stora drag! onödig läsning men kul för mig att ha ;) detta året hade jag tänkt att vara duktig och skriva dagbok och grejer för att komma ihåg allt! vi får väl se hur det kommer gå med det..

Well I don't know how we ended up here

Det nya året har iallafall börjat bra! igår var det filmkväll (hur längesen var inte det?!) och det blev sagan om de två tornen. och ja, det blev den förlängda versionen och den var LÅNG. hur som helst så var det trevligt. idag blev det shopping med frida och fia och ÄNTLIGEN kommer jag hem med påsar i handen. det kändes skönt må jag säga. dessutom hällde jag i mig en moccha-latte också vilket var alldeles för längesedan..

En sak som är sjukt irriterande, och som jag inte kan komma ihåg om jag har skrivit om innan, är provsystemet inne på gina tricot. som på många andra ställen så får man en lapp med en siffra där det står hur många plagg man har med sig in. väldigt bra grej för övrigt, MEN. när man kommer in till det lilla omklädningsrummet med händerna fulla av kläder som man bara vill hänga upp, så blir man plötsligt smått irriterad. hålet på lappen är nämligen pyttelitet och den så kallade kroken är ungefär dubbelt så stor. man kan med andra ord inte hänga upp den på väggen, så man tappar den på golvet tillsammans med ett antal plagg och när man till slut har hängt upp allt så får man lägga den på en pall som ibland inte finns. det enda alternativet blir till slut att man får lägga lappen på golvet. oftast finns det faktiskt en liten pall som man begraver med sina egna kläder och väskor och begraver lappen..

Detta ämnet spårade precis ur och är helt totalt onödigt. jag ber även om ursäkt om det råkar vara så att detta blev andra gången som jag skrev om det. samma incident hände nämligen en annan gång när jag var iväg med sofia och louise och vi uppmärksammade att det var dagens i-landsproblem. nu tror jag bestämt att jag har skrivit om detta innan. god natt.

1 Januari 2009

Jag vet inte riktigt varför men jag kunde inte riktigt komma på hur jag skulle börja detta inlägget. det är trots allt nytt år! så ja... gott nytt år. nu är det 2009 och oddsen säger att det kommer bli bra!

* skolan börjar med sceniska
* två dagar in på skolstarten så sticker jag och älsklingen till paris! (jaa det är världens bästa julklapp.. ;)
* den 25 januari - oasis på scandinavium! (kanske borde hämta ut biljetterna snart?)
* vecka 9 blir det klassresa till stockholm
* i mars blir det äääntligen premiär på vårat projektarbete och dessutom fyller jag 19
* senare vankas det bal och student som fortfarande känns sjukt konstigt..
* 21 juni - AC/DC på ullevi (som jag också måste hämta ut biljetter till...)

Jag har trots allt lite att se fram emot!

2008 började väldigt bra! fram tills skolan började på höstterminen då det började gå utför på vissa fronter av någon anledning.. MEN! i år ska det bli great!

Jag vill också passa på att gratta aella.blogg.se som fyllde ett år den 30 december =)

RSS 2.0