God Morgon

Jag trodde inte att jag skulle känna såhär på ett bra tag framöver, jag har nämligen söndagsångest. det faktum att jag över huvud taget har koll på att det är söndag är faktiskt ganska facinerande (stavning?)

Iallafall så ska jag infinna mig i skolan imorgon vid 9-tiden. inatt drömde jag att jag försov mig, det bådar gott? desstuom sov jag till alldeles för länge, så nu har ja ångest för det också. trevlig söndag det här kommer bli!

Mitt jobb ringde även i förrgår. jag har inte ringt tillbaka än, kanske ska skriva upp det som dagens to-do-grej. är det bara jag eller blir detta bara en jävla massa skitsnack? nej det är nog inte bara jag..

Big news! igår åt jag pizza för första gången sedan jag var i kroatien tror jag. alltså jag har ju ätit kebabtalrik och sånt sånt men inte pizza och milda makaroner va gott det var! sjävlklart blev jag alldeles snormätt och sedan skulle jag prompt trycka i mig lite chips och godis i min ensamhet. det var en bra kväll kan jag lova!

Hoppas det blir något vettigt av den här dagen. god morgon. Frukost: pizza leftovers



klippklipp!

Nu är klippningen gjord! ingen lugg denna gången heller (vem är förvånad?) men vi hoppas på det till hösten om jag blir lite modigare..!

Efter klippet blev det lunch med frida, efter en stund kom fia och efter det så rullade det på, folk kom och gick och sammanlagt så satt vi där i 5 timmar och pratade om allt mellan himmel och jord! väldans trevligt =)

Irritationsmoment: min almanacka! jag vet att det stod att den skulle komma om ca 2 veckor å det kanske har gått 1, men jag vill ha den NU! har ingen som helst koll på mitt liv om jag inte kan få skriva ner det...

Spikmatta?

Idag tog jag och mamma en tripp till gekås, alltid lika roligt. tyvärr så måste jag faktiskt säga att vissa grejer har blivit aningen dyrare..

Iallafall. med risk att låta som om jag gör värsta anto-hissar-och-dissar-listan så måste jag ändå undra: VAD ÄR GREJEN MED SPIKMATTOR? det är helt sjukt va de har blivit populära! de finns tillomed på gekås där de tycker att man ska betala över 300kr för en ful matta med små taggiga saker på! har iofs sett fina mattor, men det är inte rikigt poängen. jag bara stör mig på det, är de verkligen så jäkla bra att man ska behöva pröjsa så mkt och dessutom behöva hitta plats åt den sen när man tröttnar..?


Imorgon ska jag klippa mig. jag är nästan nervösare för det än det faktum att jag börjar skolan dagen efter. vad ska jag göra åt mitt hår?! det bara ÄR lixom, så trött på det.. jaja, den som lever (tills imorron) får se.


white

Ännu en gång har min hund bitit sönder en sko. jag är flyförbannad. har ignorerat henne á la bråk på mellanstadiet men idag var jag tvungen att krama henne lite. fan att hon är så jävla söt. men arg är jag fortfarande!

Häromdagen så fick marcus sin vilja igenom, jag skulle prova på att vindsurfa. Det blåste som gudrun ute (okej kanske inte riktigt, men nästan) och om jag aldrig hade vindsurfat innan så skulle jag inte få testa på det just denna dagen, men då säger vi att jo jag har visst provat på en eller två gånger! anledningen till att jag tänkte why not, va för att det var fint väder och typ inte en människa på hela stranden.

Lättare sagt än gjort. jag kom upp på den jävla brädan och åkte kanske en meter som bäst? men jaja, kul var det iallafall! tills jag blev asförbannad för att jag sög.. nu kanske jag ska göra något vettigt av min dag

Just det ja! jag har gjort om mitt rum också och det är überfint :)

Jag körde över en padda

Behöver ingen närmare introduktion på det här inlägget eftersom att min rubrik berättar allt. sagt och gjort, igår körde jag inne i göteborg, fick syn på en glatt skuttandes padda, försökte väja, och splasch! platt som en pannkaka (antar jag?). jag kunde riktigt KÄNNA hur jag mosade den! det är det absolut värsta och jag har fortfarande fruktansvärt dåligt samvete.. uscha

Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Att man har tagit studenten börjar kännas lite mer på riktigt nu. folk flyttar, egna bostäder, jobbar, pluggar, ångest! känns verkligen helt sjukt men that´s life. Själv ska jag plugga, dansa och jobba. känns ganska bra i nuläget faktiskt, sålänge jag inte fastnar (hujeda mig!!).

Nu kommer vi till veckans news som väldigt många säkert redan har hört. MIN BAKRUTA ÄR KROSSAD!!! vet inte vad som har hänt men det är sak samma för jag måste betala för den jävla skiten nu, har jag lust med det? NEJ.

Dessutom så har jag blivit kär i en dator som jag såg i en tidning, nämligen ASUS seashell, och vad i hela friden händer när jag går in på kenzas blogg? jo! hon lottar ut en. men tanke på att hon har typ 60 000 besökare varje dag så är min chans ungefär lika stor som en fis i rymden, men det skadar ju aldrig att försöka?

Dessutom så har jag hittat en jätterolig sida där man kan göra egna almanackor! hur kul som helst, men får alltid beslutsångest med såna här saker så den blir väl klar någon gång i december...





För det är ingen vanlig dag..

...För det är marcus födelsedag hurra hurra hurra!!!!! okej, egentligen var det igår, men efter hela dagen/kvällen/natten/morgonens bravader så blev det lite försenat :)




Och det är inte ens en vanlig födelsedag utan min käraste fyller 20!
Älskar dig <3


Vackert

 

Good night

Det känns lite udda att gå och lägga sig klockan halv 9, när barn leker utanför, bara för att jag ska jobba! imorgon är det sista och tredje dagen i rad som jag börjar klockan 5 på morronen, det innebär uppstigning klockan halv 4!!!! HALV FYRA!! och jag har aldrig varit en morgonmänniska.. men, men, jag är smått pengakåt för tillfället så det får vara värt det, tills jag ser min lön och det säkert är mycket mindre än vad jag har hoppats på...

Innan jag läggdags idag så tänkte jag börja ta tag i mitt liv lite! jag var och tränade innan och nu sitter jag och kollar på danskurser till hösten. lite svårare att pussla ihop denna gången eftersom att de nu tar plats i göteborg och jag orkar inte flänga fram och tillbaka som en gnu. detta innebär även att jag ska tvinga mig på i min vän sofias lägenhet! (hoppas du läser detta nu förstår att jag faktiskt KOMMER att störa i ditt lugna bo). allt löser sig säkert, men gaah vem orkar planera!? kan inte nån bara göra det åt mig..? å andra sidan ska jag inte klaga, för det är inte värre än att gå i skolan!

Just d ja, det ska ja ju också göra?



Is it hot in here or is it just you?

Jag har fler besökare idag än vad jag brukar ha? vad har hänt? va d mitt inlägg med sex som slutade på sjukan? hmm.. kanske ska starta sex-blogg så att alla mina vänner får gäst-skriva och sedan tjänar vi massa blogg-pengar som vi shoppar upp? Ingen dålig ide!

På tal om annat (fast nära besläktat i vissa fall) så köpte jag och sofia varsin bok som heter "lilla boken med dåliga raggningsrepliker". den kostade ynka 30kr och det var så värt det. här kommer någa underbara exempel som jag nästan skulle vilja höra någon gång. det är lite av en dröm att hälla en drink över, hade inte d vart roligt!? som på film lixom :)

Vi börjar lugnt:
- kommer du hit ofta?
- du är så söt att jag får hål i tänderna
- ursäkta, får jag försöka stöta på dig? (HAHA!! said what?!)

Next level
- har du feber eller är du alltid såhär het? (på den här frågan svarar man självklart ja oavsett om man ser ut som jessica alba eller jabba the hut)
- vet du var närmaste sjukhus ligger? jag tror jag stukade foten när jag föll för dig

Too much

- min morot skulle passa bra i ditt trädgårdsland
- vill du se min imitation av naken-janne?
- om du undrar så har jag ingenting i fickan. förutom en tanke på dig
- kan du inte komma hit och sitta i mitt knä så pratar vi om det första som kommer upp?


jag kanske ska börja skriva en efter varje inlägg? det finns massor av skoj :D






Liseberg

Igår blev det en tripp till liseberg! jag vet inte hur längesedan det var jag var där och bara åkte! och det gjorde vi minsann igår, i ca 11 timmar. det var ganska mycket köer så vi åkte lixom inte runt runt i 11 timmar men ja, vi hann med det mesta och hade allt som allt en kalasdag :)

Negativt med dagen: (varför måste ja alltid ha något negativt att säga?) jag hatar när man inte vet vad man ska ha på sig och det slutar med att man känner sig stressad och bara slänger på sig någonting. det fick jag göra igår. jag VET att tröjan är liiiiite för kort (tillräckligt kort för att jag ska gå å dra i den hela tiden och förbanna mig själv för att jag aldrig lär mig) jag visste INTE att det skulle vara så varmt som det var! då hade jag faktiskt inte tagit på mig mina varmaste jeans, för liten tröja (med linne under) och ett par converse som inte ens killarna i jackass hade velat lukta på. men jaja! tröjan slängdes i tvätten och hamnar i "klädbytarväskan". inte mer med det.

Jag har inte heller några roliga bilder att lägga upp för tillfället. grejen är ju den att jag aldrig lägger upp kort. av den ack så enkla anledningen att jag aldrig lägger i några i datorn.. hmm..



Ja la ju faktiskt inte upp några bilder från london sist kom jag på. här har vi lite fish and chips!

RSS 2.0