I've got soul but I'm not a soldier

Jag har sett ungefär 10 personer som har använt "min" (jag var trots allt långt efter med detta...) rubrik, så jag tänkte att jag skulle haka på trenden...

Just som jag sitter här så ser jag att idolreklamen går på tv. äntligen!! (...)  är det bara jag som tycker att det har gått alldeles för många säsonger av det där nu..? kan de inte bara visa alla roliga auditions i början och sen lägga av? jösses... men, men. nu klagar jag, men när alla stackars tondöva små apor visar sig i teverutan så kommer jag faktiskt att skänka lite av min tid för att se på. de kommer göra min dag.. moaha!

Vi har gått i skolan i en vecka och jag är lite halvt i koma nu.. (yeii! bloggen blir ett klagoklotterplank igen!!). egentligen ska jag inte klaga så mycket efter denna veckan för vi har haft det ganska bra. bara dans och indval. men det stör mig lite att vi redan har fått läxa i danshistoria? vi ska göra varsin stångövning och jag fick grand battement. GRAND BATTEMENT?!?!!!!! för er som inte förstår vad det innebär så ska jag visa ett litet exempel..


Egentligen hade jag en liten rolig film på kinesiska men bloggen är arg på mig så det blev en bild istället.
 kan jag lyfta benet dit upp? nej...

Måndag..

Nu är vi hemma och må jag säga att vi har haft  det prima! dessutom så har skolan börjat igen och det känns väl inte riktigt lika bra (jag skriver utan å ä ö av nån anledning så jag måste gå tillbaka och rätta till orden hela tiden? sååå mycket satt vi inte vid datorn...)
Idag började skoldagen med dans. i ärlighetens namn så var jag inte riktigt på g för det, men det var helt okej.. känner att jag faktiskt måste börja träna lite nu.. min hemkomst firade jag och marcus nämligen med 3 chipspåsar, 40kr godis, mcdonalds (jag blir lite rädd för mig själv när jag påstår att jag älskar dom små kupongerna som kom på markbladets baksida..) och ett helt paket med ananas split. hejja oss!

Rethymnon 16/8

Nu ar vi framme pa kreta!! och shit vilken tont som sitter inne pa internet tanker sakert folk nu. men vi har faktiskt precis varit pa stranden och precis jamte varat hotell sa har vi gratis internet! sa jag tankte skriva lite har for det kan ju faktiskt vara lite kul for mig att lasa senare i mitt liv.. eller nat..

flygresan var snorseg och vi hamnade inte ens jamte varandra. eller jo det gjorde vi men vi hade gangen emellan oss...
nar vi val var framme sa skulle vi aka buss ocksa vilket tog typ 2 timmar (?!)
hotellet ar helt okej, valdigt nara stranden och det var ju faktiskt det viktigaste. tar typ 2 minuter att ga. sa det var det forsta vi gjorde nar vi kom fram! forutom att ga pa toa. okej det ar forsta gangen jag ar har men hur konstigt ar det inte att slanga toapappret i papperskorgen istallet for toan? snusk pa det!

idag gick vi upp alldeles for sent! men det var tillatet for vi hade varit uppe sen klockan 3 dagen fore och vi gick inte och la oss i tid heller for vi yrade omkring efter varat hotell i typ 40 minuter. och sa bar vi 9liter vatten samtidigt.. josses..
 sedan blev det playan! fraga mig inte hur vi hamnade i denna situationen men vi lyckas alltid gora det pa nat konstigt vis.. okej inte i just denna sisten men ja, konstiga...
orkar inte forklara men det slutade iaf med att vi fick aka parasailing och fa gratis solstolar for 70 euro. (orginalpris 90euro och 9euro). det var huuuur kul som helst!!! :D jag och frida var forst ut och sedan var det typ 4 par till varav tva svenska brudar som va riktigt schyssta! synd att dom skulle aka hem idag bara... iaf sa var det asgott att aka bat och nar alla var klara sa korde han till hamnen som inte alls ligger dar vi hade lamnat vara handdukar.. fan om vi maste ga tankte vi.. men sa fick vi mat! forst en ouzo och sedan bjods det pa feta, olivet, tomat, gurka, rakor och lite annat gottit =) vi var nojda..!

sa nu sitter vi har och jag ska inte skriva med for da orkar man inte lasa... men alla dar hemma far ha det sa bra! och jag skriver sakert mer.. detta ar en perfekt liten paus fran solen maste jag saga...

Let me stand next to your fire

Och min egna lilla Marcus får ett eget litet inlägg för han fyller nämligen 19 år idag!! =)


Grattis snygging <3

Ta mig till kärlek ta mig till dans

Way out west is over! finito! done! (fattade någon att förkortningen var WOW? det fattade iallafall inte jag förrän typ 3 dagar sedan och det tyckte jag var lite coolt...)
Det var ärligt talat ganska segt för det mesta men jag och min kompanion Pao hade kul! det första vi fick göra var att stå vid en utav ingångarna. men där fick bara leverantörer, arbetare, VIP och artister åka igenom. tyvärr så kom det ingen cooling-artist när vi jobbade där, men vi fick massa gratis ramlösa =)

Efter ett tag kom våra avbytare och vi fick äta. efter det så skulle vi bevaka staket. skiiiittråkigt! vi var där ett tag men när vi såg att det var 6 andra som patrullerade på samma ställe så gick vi ner och tog det lite lugnt. Det sista vi fick göra för dagen va att stå vid C1. detta var verkligen skjut-mig-i-huvudet-stället. vi stod vid någon ingång till slottsskogen och skulle se till så att inga bilar utan grön lapp skulle få komma in. grejen var bara den att det var inte ens några bilar som försökte... det enda som var lite plus var att det fanns en kiosk precis jämte så vi fick underhålla oss med att köpa glass å godis.. och kära barn vilken tid det tog innan våra avbytare kom!! jag höll på å knäckas helt eftersom att vi stod där och jag HÖR franz ferdinand spela i typ en timma innan dom kommer. vi gick i en ganska rask takt tillbaka och jag hann se ungefär en minut samt knäppa två väldigt suddiga bilder av den konserten.

DAG 2.
Vi åkte in lite tidigare för vi ville se NERD. och jovisst vi fick se. men vi var tvugna att dra mitt i rockstar och jag missade i princip alla låtar jag ville höra...-.-
dagens första uppgift: kolla efter plankare UTANFÖR området. snorsegt och vi bara gick om kring där och hörde i våran coola walkie-talkie att det smet in massor men vi fick tyvärr aldrig delta i spänningen. samma här. man HÖR lil kim sjunga "giuchie giuchie ya ya dada" (ja, jag kollade upp stavningen) men vi får inte under några omständigheter "lämna vår post". inte för att jag faktiskt gillar lil kim, men det hade ju vart lite kul att se.
MAT samtidigt som vi lyssnar på håkan. det lät faktiskt helt okej när man hörde det på vääääldigt långt avstånd. när vi gick lite närmare var det inte lika vackert längre..
patrullera utanför området igen..
SIsta passet var också utanför området och shit pommes vad folk försökte planka in!! vi stod precis bakom baja majorna och hade det trevligt och blev mobboffer för fulla människor och plankare som försökte ta till diverse olika knep. vi lyckades faktiskt få tag i några plankare också. det ni! det var en liten kick må jag säga..
Samma sak gällde här. vi fick lyssna på Neil Young. det hördes helt okej dock..

allt som allt så var det faktiskt roligt! men jag måste säga att vi jobbade lite för mycket. första passet var från 11.30 (men vi va tvugna å vara där 10) till 19.30 och det andra var från 18.30-02.00. betalningen var ju faktiskt att man skulle få fritt inträde till festivalen och faktiskt hinna se lite, men det gjorde vi inte..

(Är det inte lite illa att jag har använt mig av texter från Håkanbråkan i två inlägg på raken nästan?! jag vill understryka att jag INTE LYSSNAR på han. jag bara gillar några meningar..)

Cause you gon' dance in your undies all over the house

Det slog mig! att jag har aldrig gjort någon sån här "tidsfördrivsgrej". inte för att jag på något sätt har tråkigt, men jag har precis duschat å väntar på att mitt hår ska torka så varför inte..?

JAG...
- är brun: det vill jag inte påstå! men en vecka i grekland ska nog göra susen..;D
- saknar någon just nu: kroatien. ingen person iofs men vem bryr sig..
- svär ofta: inte så väldans faktiskt. eller?
- sjunger i duschen: inte sen jag fick reda på att det hörs ut
- är en morgonperson: haha.....
- ser ditt hår ut som du vill: gud nej
- skrattar åt mina egna skämt: nån måste ju göra det =)
- äter snabbmat varje vecka: jag vill väldigt gärna svara nej på denna frågan...
- vill ha barn: kanske
- skulle göra en plastikoperation om det var ofarligt och gratis: vet inte

HAR DU...
- glasögon/linser: jag är en tönt och har låtsasglasögon
- piercing: i öronsnibbarna om det räknas?
- tuatuering: nej men ge mig ge mig ge mig! ett ankare på foten! :D
- färgat håret: faktiskt inte. blir sugen lite då och då men vågar inte
- hållt ett nyårslöfte: pass (...)
- tappat bort mig i min hemstad: lokalsinnet är väl inte riktigt som det ska om jag säger så...
- sett en fallande stjärna och önskat: yes box! eller jag tror att det var en fallande stjärna iallafall

HUR...
svarar du i telefonen:
"a hallå". väldigt ohyfsat, jag vet. och alla blir lika irriterade när dom måste fråga vem det är.
- fördriver du tiden: den verkar försvinna utan att jag tänker på det
- mycket pengar har du just nu: nada! men jag har shoppat så jag är fattig och lycklig =)

SENASTE...
- låt du lyssnade på: coldplay - the scientist
- senaste du åt: ett äpple. nyttigt och bra! tummen upp för det
- filmen du såg: jag halvkollade lite på "på smällen" men den var verkligen ingen höjdare..
- du åkte buss med: Pao =)
- TV-spel du spelade: Super Mario kan jag tänka mig.. eller Donkey Kong. eller räknas singstar? =)

Så! nu är mitt hår ganska torrt iallafall =)



Känn ingen sorg för mig göteborg

Jag vill börja med att säga grattis till min mormor på hennes 71-årsdag! =) sen vill jag fortsätta med att jag och pao var i göteborg idag och hade det ypperligt trevligt! om någon kanske rynkar lite på ögonbrynen nu och känner att "hur får tösabiten ihop denna meningen?" så kan jag försvara mig med att säga att jag vet inte exakt hur man använder ordet ypperligt. men om jag hade fått välja så hade jag använt det i sådana här sammanhang =)

Det blev ingen shopping för någon utav oss, men det gjorde inte så mycket för vi hade snorkul ändå. inga speciella detaljer som jag vill dela med mig av? nej.. det orkar jag inte... förutom att jag vill ge dagens ris till en viss brud på lydias diner. fy på dig!


Det var ganska längesedan som jag bjöd på
ett kort och det har nog aldrit varit på mig själv? men idag är jag
ego samtidigt som jag skryter med Pao's fotoskills. dessutom är jag
lite vinögd men det kanske jag inte skulle sagt för då kanske
ingen hade märkt det?

4 augusti

Som sagt så ska jag ju vara volontär på way out west. tyvärr så måste jag medge att jag håller på att ångra mig lite som resultat av det vackra vädret (läs:spöregn). jag ska dessutom stå vid något staket mitt ute i skogen OCH jag lyckades få just dom tiderna som krockar med dom banden som jag vill se. men jag måste väl få tur i något annat då iallafall. jag får ju faktiskt en väldigt elegant tröja så jag ska inte klaga...

Breaking News!
Jag sitter just nu på cdon.com och letar efter pocketböcker som ska få bli mina bästa vänner i flygplanet och på stranden. jag kan förstå att detta kan låta chockerande, men ja, jag gillar att läsa böcker ibland. oftast med helt oviktigt innehåll men det är inte det som är huvudsaken. nu kan man dessutom köpa 3 för 100 OCH jag har gratis frakt =)

RSS 2.0