Jobbarkompisar :)

Hmm... det känns som om den här bloggen needs some pimpin' up to do, eller? jag tror bestämt att jag hade tyckt att det hade varit mycket roligare att skriva och uppdatera om jag hade haft en lite snyggare, lite finare blogg. synd att jag är lika teknisk som en kokosnöt. hjälp någon?

Eftersom att jag skriver så fruktansvärt sällan så glömmer jag ju av vad som händer, men en sak är säker! att mina kära jobbarkompisar på bakgården är ett par underbara pinglor! försök själva hitta ett jobb där ni har personalfester circus en gång i månaden och åker på personalresa till Skara Sommarland. det är grejer det! Igår var det lite party, eftersom att jag inte är lika cool och bor i staden så fick jag för andra gången köra (annars kommer jag ju faktiskt inte hem). lite synd när det alltid bjuds på så finfina drinkar, men jag fick ett fint glas till min cola jag också :)




You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on.

Denna veckan har jag köpt två par skor. det har tyvärr inte gjort mig så mycket lyckligare trots inbillningen innan kortet drogs.

Jag har faktiskt inte skrivit något på över en månad så jag har bestämt att detta ska inte bli något gnäll-inlägg.



....




Det gick asbra eftersom att gnälla är det enda jag duger till just nu. tur att min vän sofia bor ensam ute i en skog just nu. jag och sex and the city-tjejerna blir hennes sällskap för kvällen. det kunde ju faktiskt varit värre.




Improviserad sovplats i Malmö

 

 

 

 

 

ÅÅÅH va jobbigt att ladda upp bilder! vi har tagit typ 800st och jag vet inte hur de ser ut för de visas i världens minsta lilla ruta. därför blir det inte fler och dessa är väl inte direkt top 10.. får väl ta tummen ur å göra ett litet album på vårat älskade facebook eller nåt..

 



RSS 2.0