110227


110225

Ååh varför slutar alltid mina lediga dagar med "Antos städdag"???! kan någon svara på det? belöning utlovas...


Dessutom är det livsfarligt att vara hemma och pms:a. onödig info jag vet, men all choklad tog slut för ungefär 10minuter sedan. belöning utlovas igen, till den som kommer hit med choklad vill säga.

Jag är irriterad. men jag vet inte varför. tur att jag är ensam hemma

one for you, one for me

Min klocka ringde inte denna morgonen. eller så hade jag råkat stänga av den i sömnen. anyways, tur att jag är ledig! eller ja... det är väl en ledig dag som den här som man ska ta vara på. gå upp lite tidigare och göra vettiga saker.

Idag är det två plusgrader. typ vår ju

To keep or not to keep

Den 3e mars startar ZARA sin webshop. Känns lite onödigt tycker jag. när ska jag någonsin få behålla lite av lönen innan jag får nästa? Aldrig tycker ZARA.

Idag köpte jag ett par skor där. helt underbara så jag borde vara överlycklig! (vilket jag har varit hela dagen, patetiskt, jag vet) MEN... snart 21-åriga anto har börjat ta sitt förnuft till fånga och inser att utseendet på skorna kanske inte är riktigt allt. de är inte riktigt så sköna som jag hade velat. de är faktiskt ganska hårda om jag får säga det själv eftersom att sulan är supertunn. och jag var tvungen att ta en storlek större för att de skullle passa fram men nu glappar de bak istället.

Svåra beslut det här.






110222

Ååh idag mer än någonsin längtar jag efter värme! har varit smått trött hela dagen och då fryser jag och då får man ta vad man har! Min cape som har vilat sig inne på lagret samt våran lilla värmefläkt (som sprider värme ungefär en halvmeter framåt och inte mer) har fått agera mina bästa vänner idag. Och Jonathan i 20 minuter då han var snäll och kom och hälsade på :)

På tal om annat så var det ganska längesedan jag gnällde! tycker jag iallafall och det ska tilläggas att jag endast menar PÅ BLOGGEN. Mina levande vänner får minsann höra både dittan och datten men nu måste jag iallafall beklaga mig över mina fruktansvärt ömma fötter! Jag älskar billiga underbara Primark i London, men skorna därifrån kanske inte är de bästa att traska omkring med från klockan halv 10 till halv 8. jag skulle ju unna mig mer år 2011! en fotmassage får det bli :)

Ibland blir jag avundsjuk

Hur fort får en helg försvinna egentligen? Helt plötsligt är det söndag igen och nu ligget jag faktiskt här med en riktig söndagsångest! skulle varit ledig imorgon egentligen men pengakåt som jag är så tackade jag ja till ett extrapass. Kan behöva mata min svältande plånbok lite, stackaren har inte sett ljuset sen... sen aldrig faktiskt för jag brände mina pengar på att införskaffa mig en ny! och sedan dess har jag inte haft något att lägga i den... tji fick jag.

Och igår ("shoppingdagen") så hade jag faktiskt namnsdag. Eller det var ELLA som hade namnsdag men eftersom att jag aldrig får ha någon så är det lite det närmaste jag kan komma. jag kallades ju faktiskt ella när jag var liten. så jag ser plånboken som en namnsdagspresent till mig själv!

Ja men då säger vi så


Var inne på Sofi Fahrmans blogg för ett tag sen och i hennes gamla lägenhet i New York såg det tydligen ut såhär. Kul för henne.


110218

Min vän Wictoria tyckte att jag minsann kunde ta och blogga lite. Mitt svar blev att jag faktiskt inte har något liv att blogga om! Äta, jobba, sova, dö sjunger gyllene tider och trots att jag inte alls gillar dem så är väl detta något jag håller med om. Ändå jobbar jag inte heltid, har inte egen lägenhet eller barn.


HUR I HELVETE fixar folk ihop sina liv då undrar jag? Tåls att tas reda på. Om en sisådär 10år.

Idag har jag köpt sandaler. Yes gott folk, SANDALER. Jag var tvungen, det var provskor och det enda paret och hade jag inte köpt dem idag så hade de försvunnit. nu väntar jag bara på att det ska bli ungefär 100grader varmare ute också så att jag kan använda dem!

Puss!

Hittad på någon blogg. Hade helt klart kunnat se mig själv i en sån här lägenhet :)


110204

För att effektivisera min städning så satte jag igång SATC-filmen. jättesmart tyckte jag.

Inte lika övertygad nu när jag är placerad i soffan.

Jaja, snart börjar den jobbiga delen när alla är ledsna, börjar städa då :)



Jag har hittat min brudklänning

Okej, min käre pojkvän, du kan vara lugn, andas och slappna av. Det var inte så att jag LETADE efter en klänning...

men när dagen är kommen så är det iallafall Ida Sjöstedt som står för kreationen. Hur vacker?!



RSS 2.0