Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

Idag har jag och mina kära dansvänner sålt bullar och kakor på torget! gick mycket bättre än förväntat måste jag säga =)

På tal om annat så har jag aldrig gillat svensk musik. vet faktiskt inte varför men så är det iallafalll, förutom på sista tiden då jag har börjat lyssna på den här bruden:


Veronica Maggio

The wind that blew my heart away

Det var väldans vad längesedan det var som jag klottrade ner något här men sånt händer..

Äntligen är det lov vill jag bara säga. känns lite mer verkligt när jag skriver ner det. kanske borde nypa mig i armen också för säkerhets skull..
I alla fall så kunde det inte fått en bättre start. jag och marcus tog en liten roadtrip till köpenhamn (danmark för den efterblivne) och det var verkligen übermysigt! det blev ströget, ripleys museet, mat på hard rock cafe, och lite flöt på hotellet som på riktigt var det finaste hotellet som jag har bott på. så vem är turist om inte jag som snor en påse med diverse småsaker i samt badtofflor..? fast jag misstänker att det var lite det som var meningen så det gör nog inget =) å imorses så låg jag kvar i de enorma duntäckena så länge jag kunde, och hade vi inte behövt checka ut så hade jag lätt kunnat ligga där hela dan..kunde inte vart bättre =)

Tack för en underbar helg! <3


ÄNTLIGEN!!


...har vi våra körkort :)


Sat by the river and it made me complete

Här kommer ännu ett klagomål som jag ännu inte har tagit upp i min älskade blogg.. varför kommer ALLA bra band till stockholm?! VARFÖR?! okej, vi fick justin timberlake, men fick jag biljetter? nej.. visst vi hade tur med rolling stones men det gilltas ju tekniskt inte för det var inte ett band där jag köade på ticnet för att få biljetter. detta resulterar i att jag har varit i Stockholm 3 gånger på ett halvår och innan 2008 så hade jag inte satt min fot på huvudstadens gator i hela mitt liv?

30 maj - Kiss
14 juni - Foo Fighters (+ lite annat på wtai, men dom var viktigast..)
18 september - Coldplay

Nu var det även meningen att det skulle bli en utflykt i februari igen när AC/DC kommer, men pga diverse komplikationer så blev det inga biljetter. ska försöka införskaffa dessa dock...

Dessutom spelar Gavin DeGraw den 3 november OCH jag fick nyss ett mejl där det står att KEANE kommer 1 november. Huuuuuuuuuuuuur kul hade det inte vart att åka upp och se båda?! huh?! HUH?! LOVELY!! men så kommer det troligtvis inte bli utan jag kommer få sitta hemma, lyssna på CD och gråta istället..


Sometimes it's hard to know where I stand
It's hard to know where I am
Well maybe it's a puzzle I don't understand
Sometimes I get the feeling that I'm
Stranded in the wrong time
Where love is just a lyric in a children's rhyme



A little small talk, a smile and baby I was stuck

I fredags var jag på mamma mia! den var snoooooooooorbra!!! milda makaroner vad jag älskar den filmen. det är en riktig sån film som man blir avis på alla skådespelare som är med bara för att dom får göra alla roliga grejer och så tänler man att jag hade minsann kunnat bli av med en tå för att kunna sjunga och vara med i en liten scen där. men sånt är inte livet nu, nej nej.. Istället får jag parkeringsböter och går upp tre kilo på två dagar (hur detta hände har inte en aning om...)
Det där med parkeringen är egentligen en ganska lustig historia.. ehrm.. eller inte? jag och marcus skulle som sagt kolla på mamma mia, parkerar vid scandinavium, låser bilen och går därifrån. vi får med andra ord skylla oss själva när vi är såna ljushuvuden att vi inte ens tänker tanken att gå till betalningsautomaten? 400 spänn bara därför! fan... men inte nåra sura miner här inte! filmen var för bra för att förstöras av lite böter..


Idag var jag danslärare för första gången. det gick helt okej..




En la escuela

Jag tror detta är första gången som jag sitter i skolan och petar ihop ett litet inlägg. har precis haft spanskaprov och det KUNDE ju faktiskt ha gått värre. skulle skriva en liten uppsats och jag skrev lite i förväg hemma, troligtvis precis som alla andra.. problemet med mig var ju att jag för allt i världen inte kunde komma på vad jag hade skrivit så det var bara att försöka få ihop en hel text med mina verb-skills i olika tempus.. får väl se hur bra det gick.. för övrigt så känner jag mig lite spanska-skadad. jag har haft två rubriker som innehåller spanska? skärpning!

Ska ha svenska inom en kort framtid. det måste ju på riktigt vara ett av de onödigaste ämnen man kan ha. okej att man läser det första året, men att fortsätta med svenska B? helt värdelöst.

Fan va tråkigt inlägg, hoppas ingen somnade, men ibland kan även de bästa ha lite tangenttorka..

och sist men absolut inte minst!! GRATTIS ELINA TILL KÖRKORTET!!! :D (det blir ingen snajsig bild eftersom att jag inte har tillgång till mina fräsiga kort men så är det.. snälla gråt inte)

Bara för att jag har världens bästa pojkvän


<3

ver hacer poner volver abrir escribir

Helt från ingenstans så slog det mig. jag får RÖSTA!! det är inte alla som får! så nästa gång det är val så ska jag bannemej vara jätteinsatt och göra något viktigt för landet. nu låter detta kanske lite konstigt för det kom ju faktiskt ifån ingenstans. men det var det som ploppade upp i mitt lilla huvud för några minuter sedan så jag var tvungen att dela med mig..

För tillfället så håller jag på att plugga spanska.. får lite smått panik på det här jäkla ämnet faktiskt men enda anledningen till att jag fortfarande dras med det är för poängens skull. på den här sidan kan man så fiffigt räkna ut hur mycket ens gymnasiepoäng är värda och jag blev lite girig.. mer ska jag ha! så därför ska jag inte sitta kvar här utan fortsätta med mina verb som min lärare tror att jag kommer ihåg alldeles utmärkt från förra året (?)

Give it to me baby

NEJ detta ska verkligen inte bli någon wanna-be-modeblogg med dagens outfit eller annat crap.. men denna väskan får mig svettas: 


Sign here please


Klick klick klick!

Think twice

Jag blir så jävla förbannad! I helgen så var det en våldtäkt här i trakterna och det är helt jävla sjukt hur människor kan göra något sånt!! dessutom så får dom jävlarna inte på långa vägar tillräckligt hårda straff. hade jag fått bestämma så hade det varit ungefär så här:

Först så skulle svinet fått sina allra ädlaste delar borttagna med hjälp av en sån här   eller kanske en väldigt slö eller varför inte en ? allt beroende på hur grovt brottet är. samtidigt som detta görs så ska de ha wasabi i munnen och tandkräm i näsan. efter det så blir det självklart fängelse, och inte i bara 5 år, å nej, minst 20 ska det vara (nu är jag väldigt snäll känner jag..) där de kan underhålla sig med diverse aktiviteter så som äta, sova, sitta på en stol, kolla på svt och kanske spela kort med varandra. när/om de väl kommer ut sen så ska de för alltid ha ett armband som var tredje timma skriker " jag är en våldtäktsman!". det kan dom få ta av sig när de är runt 80 och troligtvis inte kan göra någon större skada.
Samma konsekvenser gäller för mord och andra grova brott i den stilen. Kan vara någon liten ändring på något men på det stora hela så ska det utföras ungefär såhär =)

Tack för mig


RSS 2.0