Fredag!

I övermorgon åker jag till london. kan ni fatta? det kan inte jag!

Gårdagen var toppen trots en väldigt, väldigt tidig morgon. vårat morgonmöte på jobbet handlade mest om allt annat än jobb. fikan med åsa och elin nämnde nog butiken mer än chefen gjorde hahaha. fortsätter till utförsäljningen med Linnea där hon får gå lös. underbart med människor som shoppar ordentligt! (två dagar kvar!!!!! :D )

Vi går mot stan och svänger in på ett mysigt café där det blir en underbart god pastarätt med sjukt gott bröd till. nästa gång ska jag sno med mig lite bröd hem tror jag.. eller fråga vad det heter, haha.

pga av den fruktansvärda kylan så typ springer vi från domkyrkan till nordstan, det är helt sjukt vad kallt det är!!

TIPS! gå inte i nordstan en fredags- (eller lördags) eftermiddag dagarna efter löning. KAOS är rätta ordet...
helt plötsligt var klockan lite mer än jag hade tänkt mig och det blev dags att ta mig till bussen. innan hemfärd springer jag än en gång från stationen upp till fialotta och hälsar på henne på jobbet en sväng. mor och far hämtar mig där efter sin träning. marcus och jag åker och köper pizza och kollar film!

mysfredag helt enkelt :)

Inget smink i världen kan rädda mig idag...

Idag gick jag upp halv 6. eller egentligen 20 över 5 eftersom att min väckarklocka går före. tur det.

3 koppar kaffe senare så bli det buss i en timma för frukostmöte. Sen frukost med mina twist-pinglor.

Det blir 5 koppar kaffe. innan klockan 12.

Puss, ha en bra dag

Utförsäljning!

Imorgon ska jag jobba på kollektionsutförsäljningen som börjar på torsdag. vet inte riktigt vad som kommer finnas än men jag kan lova att fynd kommer att göras :) SÅ, om du inte har något annat planerat så är kastellgatan ett hett tips!



Inte okej

Jag fryser ihjäl!!! det är verkligen helt stört kallt!! fick stå och vänta på min buss och trodde att jag skulle förfrysa! (nytt ord?) när jag kommer hem ser jag att det inte ens är minusgrader ute. det känns lovande det här..

Kärlek

Idag har jag och min fina fina pojkvän varit ihop i 2år och 10månader. Den ni!

Så här party ska vi inte ha det ikväll, men vi ska på bio och det ska bli supermysigt!!! (bio istället för party - vi har varit ihop LÄNGE och vi börjar bli GAMLA... detta får vi kompensera snarast!)


glitter

Idag har jag och frida fixat våra naglar (ja, jag har lite problem med att skriva just nu...)
Sen åkte vi till borås och shoppade för lite pengar som vi inte har.

Nu sitter jag med min franska manikyr och äter müsli direkt ur kartongen. dessutom gräver jag efter bitarna som är lite extra crunchy. det bästa hade varit att hälla mjölk rätt i påsen. men SÅ okvinnliga ska vi inte vara...

Ska gå och krama på min vovves kinder (googla boxer så förstår ni nöjet). ha en bra fredag gott folk


Just det ja. jag har bytt om till mjukisbyxor och klockan är 6 en fredag. ska försöka få hit the boyfriend så jag har en anledning att inte se ut som hej kom och hjälp mig...

puss

Sugen

Glass-home delivery någon? Jag betalar bra

Helst något med choklad tack.


Pengar

Jag har varken vinterjacka eller vinterskor. det känns himlans bra kan jag tala om, speciellt när graderna minskar i ungefär samma takt som min lön. Som för övrigt har gått åt på mat denna månaden. känns jätteroligt.

Men vad som ÄR roligt är att jag har bokat resa till London! roligt i två bemärkelser vill säga:

1. att jag faktiskt älskar London och att det ska bli så sjukt kul att åka dit, gå på julmarknad, shoppa julklappar och mysa runt i stan.

2. roligt som i ett skämt. jag har ju inte råd? vilket gör det hela aningen komiskt eftersom att huvudsaken är att slösa pengar. men jag måste ju skratta åt det. finns inte mycket annat att göra faktiskt förutom att INTE boka resa och det finns inte riktigt i mina tankar just nu. dessutom är det ju försent.

Bitterfittan fortsätter... För den som är intresserad av vad typ hela min lön går på denna månaden (och nästa)

- Klädräkning. Nackdelen med att jobba i klädbutik! Jag ser något jag gillar, jag skriver upp det, jag får hem en räkning. typ som kredit. må någon påminna mig om att aldrig, ALDRIG!!!!! skaffa kreditkort. Men jag måste ju ha något att jobba i. nakenhet hade nog inte uppskattats.

- Busskort. som klädräkningen infinner sig denna utgift varje månad. mums

- London. Så värt det. borde egentligen inte vara med på listan, det är ju trots allt jul!? jag ser det som en julklapp till mig själv. även om jag kommer slösa pengar på andras julklappar...

- Dans. Jag älskar det men det är fan inte gratis

- Min plattång hade hjärta att gå sönder igår. inte nog med det, den gjorde kortslutning i hela lägenheten! idioten (jag) testar i flera vägguttag och gör det IGEN idag. för den snabbtänkte fick alltså vaktmästaren komma två dagar i rad. och jag måste alltså köpa en ny.

- Biobiljetter! Som det toppenflickvän jag är så har jag köpt biljetter till nya harry potter! det skulle vara en överraskning, vilket hade varit roligare, men jag kunde inte hålla mig så jag berättade cirkus 5 minuter efter att jag hade köpt dem. på sms. när marcus var i berlin. jätteonödigt, det var ju som upplagt att vänta med att berätta men jaja...

- Piller. ja ni vet vilka jag pratar om! innan man fyllt 20 så kostar de 20kr. nu kostar de närmare 300. jag funderar på att leta upp någon minderårig som kan köpa ut åt mig...

- på gång - vinterjacka och skor

- på gång 2 - världens godaste parfym! duktigt av mig att leta upp den som passar min budget. men min är ju trots allt snart slut.. och den nya är en stor flaska..

- MAT - 3rätters i borås, diverse frukostar och fikor

- SPARA. lite av ett intresse jag har. jag blir lite hög när jag ser att mitt sparkonto växer. mer pengar = längre resa. eller fler resor.

- Bil, bensin och reparationer. jag hoppas att alla förstår min lycka när min bil dör efter att jag har haft den i en vecka efter ungefär 4månader hos doktorn. vinterdäck var det också ja.


Ja det var nog allt... nästa inlägg ska bli gladare :)

101104

Kom precis hem från ett spinningpass men kände mig inte riktigt på g! skittråkigt när det händer tycker jag eftersom att jag hade sett fram emot det. men så fort jag satte mig på cykeln så kändes det typ som mjölksyra i benen och det försvann inte! så var mest irriterad...

Har för övrigt sett fram emot Lanvins kollektion för H&M ett ganska bra tag nu. Var det bara jag som tyckte att den var...sådär? Jag är inte jätteimpad iallafall. hade kunnat tänka mig skorna, men en tusing för ett par 5centimetare som får mina ben att se ut som små pingvinben känns inte riktigt värt.


Jag är sugen på att göra något med mitt hår. Färgen på bilden hade jag velat ha om jag inte hade varit orolig för att se ut som en rysk "piiiip". Wican hjälp?


Julklappstips :)

Underbara lediga dag! jag och mamma begav oss mot Borås för lite strosande i stan. vädret var för jävligt men vi hade trevligt ändå!

Syftet för min del var att hitta en vinterjacka. jag känner mig snål men jag tycker att 1500kr är liiiiiite för dyrt. egentligen inte om man ska ha den i några år, men jag känner mig själv och jag vet att jag kommer tröttna. Å andra sidan sägs det att detta ska bli den kallaste vinter på typ... någonsin? oh well, jag hittar väl något!

Till rubriken :) Jag svängde förbi ur och penn! Har letat efter ett ställe där jag kan beställa ett namnhalsband likt detta (där priset iofs inte heller är så farligt). dock har det aldrig blivit av och eftersom att jag vet hur jag behandlar mina stackars smycken (nerslängda i min byrå) så ville jag inte lägga alldeles för mycket pengar på det för då skulle jag bli ännu mer ledsen när det försvann/gick sönder/trasslade ihop sig med allt annat etc, etc... dessutom har jag aldrig orkat släpa min rumpa till det enda stället som jag vet har dem.. (för en femhundring)

Men så på Ur och penn så fanns de att beställa! det kostade 400kr och jag tänkte att, va fan, jag har ju faktiskt velat ha ett enda sedan jag såg det klassiska "carrie" i sex and the city. så jag traskar fram till disken där jag får reda på att det är halva priset! 200 riksdaler för mitt kära halsband som dessutom kommer att vara äkta silver. inte fy skam :)

Tvivlar på att jag har några manliga besökare på denna bloggen men där missar de ett hejdundrande julklappstips! eller överraskningstips om man vill ha det... eller kanske inte, alla kanske inte vill ha ett men jag hade iallafall blivit glad!

godnatt? ja...

Fialotta

Dags för frukost med fina, fina fia!



RSS 2.0