Don't do this at home

Av någon konstig anledning så är jag ett riktigt tidnings-freak. jag älskar tidningar och även om det praktiskt taget står samma i alla så kan jag inte låta bli att köpa några varje månad. detta i kombination med att jag är kass på att städa leder till att väldigt många tidningar lagras utan någon som helst mening och några gånger om året så får jag för mig att rensa bland dessa. idag har varit en sån dag. och det har faktistk tagit några timmar. det sorgligaste är att dessa va de som blev över sist jag rensade.. (mitt problem börjar bli ganska uppenbart?)

Och för något år sedan så kom jag även på att det finns massa roliga saker i mina tidningar: snygga kläder och skor, resetips, recept, träningssätt, sex, musiktips och sist men inte minst, gratis prover!!
Så istället för att slänga alla tidningar rakt av så sitter jag och kollar igenom VARENDA EN i hopp om något kul som jag kan klippa ut och göra en egna små böcker av i olika titlar. när detta nu kommer bli av (läs: OM detta kommer bli av) så kan jag förbereda mig på ett antal timmars arbete, men jag lite pyssel är alltid kul..

En artikel som jag fann hysteriskt rolig var: "Sex som slutade på sjukhuset" i Cosmopolitan. eftersom att dessa är anonyma så tänkte jag att det gör inget att jag delar med mig av läkarnas historier och dessutom lär ingen utav dem besöka min blogg:


- "Ett ungt par kom in till akuten med den här historien: När de hade sex hade tjejen hittat en leksaksstudsboll i gummi och tryckt in den där bak på killen. Tyvärr åkte studsbollen så långt upp i killen att paret inte kunde få ut den. och vid undersökningen kunde inte vi heller få ut den! operation var nödvändig och killen med studsbollen kördes in i operationssalen. vi väntade på kirurgen när killen började hosta våldsamt. bollen flög ut ur rumpan på honom med en sådan hastighet att den flög tvärs över rummet och träffade kirurgen, som just hade kommit in i operationssalen, hårt i huvudet".

Äntligen fick jag reda på lösningen till detta problem! HOSTA!!! HAHA!! jag dör..



- "En natt rullades en kvinna och en man in på akuten, tillsammans på en bår. det såg helt absurt ut: kvinnan satt gränsle över den nakne mannen, själv var hon klädd i svarta spetsunderkläder. de berättade för oss att de hade tagit en massa droger och haft vilt sex när kvinnans underliv hade börjat krampa så mycket att det blev omöjligt för mannen att dra sig ur. De satt fast i en sexställning och kunde inte röra sig. Läkarna var tvugna att ge kvinnan muskelavslappnande medel och efter ett par minuter kunde mannen och kvinnan skiljas från varandra. de blev omedelbart gripna för narkotikabrott".

Inte pinsamt nog att de sitter fast, de åker dit för narkotikabrott på det!



Nu orkar jag inte skriva mer, hope you enjoyed it.. ;)



Prosit

När jag i mina dar gick i skolan (känns hemskt å säga så) så hände det alltid något speciellt när jag var sjuk. jag hade alltid dåligt samvete för jag kände att jag lika gärna kunde sitta i skolbänken och göra nada som att sitta hemma i soffan och göra nada. och när jag var hemma så kunde jag kolla på klockan och tänka: "nu har de matte, det är iofs skönt å slippa".

Nu går jag inte i skolan längre. jag jobbar. det är inte så att jag jobbar mycket, men nu skulle jag jobba tre långa dagar i rad och tack vare detta casha in lite välbehövda sedlar. jag har dåligt samvete för att jag är hemma, men samtidigt hade jag faktiskt inte orkat, jag kan inte tro att det händer något kul som jag missar (förutom om hela U2 gänget skulle komma och hälsa på innan deras konsert i gbg?) och istället för att tänka på vilka lektioner jag missar så tänker jag "där kunde ja tjänat 100 spänn" varje gång den långa visaren passerar halv.

Jag behöver lära mig att njuta av att vara sjuk lite mer tror jag. för tredje gången tar jag upp lite skolexempel. jag vet folk som sjukanmälde sig så fort det kittlade lite i halsen och jag kunde vara i skolan med feber och ett vattenfall i näsan. inte för att jag är bättre, snarare tvärtom. (nu pratar jag för övrigt mer om högstadiet, i gymnasiet drog jag mig inte riktigt lika mycker för att stanna hemma.. eller göra nåt annat, HEHE...) detta inlägget skulle egentligen vara lite roligt men när jag läser det så känns det lite sorgligt nästan!! fy på mig! nu ska jag kolla på sex and the city filmen tror jag =)


Vi låtsas att det är jag :)

28 juli

Jag absolut hatar att vara sjuk. för jag blir alltid, alltid, ALLTID!! sjuk vid fel tillfällen. idag skulle ja följt med och dansat lite, vilket jag är fruktansvärt sugen på, jag jobbar imon och behöver pengar så det kommer jag nog göra ändå, plus att jag har gått upp i vikt och tänkte börja träna lite sådär seriöst men det går ju asbra nu, eller hur? nu är det iofs bara halsen kvar men det känns som att jag andas genom ett sugrör hela tiden och mitt sväljande ska vi inte ens prata om!

Kul blogg, verkligen, jag pratar om att jag är sjuk. eftersom att jag dessutom blir ett riktigt jävla klagomonster när jag är sjuk så vet nog alla redan detta ändå..

Helgen spenderades i skara med 7 andra filurer. helt underbart kul var det faktiskt! bättre än vad jag trodde! menar absolut inget dåligt, men jag hade inga förhoppningar eller förväntningar på det och det brukar vara bättre så. vi partade, åt massa korv med bröd, plockade blommor och åkte till skaraSTAD en sväng. kul tack vare sällskapet men shoppingen va inte direkt något att hurra för.. däremot är min plånbok väldigt tacksam!

vill bara påpeka att brittans video if you seek amy går på mtv just nu (va?!?! musik på mtv?!). hon är ingen bra skådis den kvinnan.

yes yes yes

Från att inte ha bloggat alls till två inlägg på en dag. än en gång från världens finaste blogg; leloveimage.blogspot.com



Disco inferno

Fick nyss en liten pik om att jag inte har uppdaterat på väldigt länge och enligt min statistik så har jag faktiskt minst någon som kikar in här varje dag i hopp om ett litet inlägg. sött.

Hemkommer från Kroatien med viljan att säga att jag är brun som en pepparkaka, men det är väl kanske inte riktigt 100% sant. en pepparkaka med lite mjöl på kan vi använda som förklaring till min nya hudfärg som sakta men säkert försvinner.
Men men.. väldans kul hade vi! sol, bad, goda rätter och drinkar och lite annat smått och gott. har inte hunnit lägga in några bilder än men om jag känner mig generös någon dag så kan jag göra detta. eftersom att vi var iväg i hela två veckor och jag är fruktanvsärt lat idag (?) så orkar jag inte ge mig in på några detaljer! jag säger som jag brukar, de som vill veta får fråga. även om de som redan har frågat knappt har fått några vettiga svar på den vägen heller men jaaajaa..

Bra nyhet: I got mysefl a car. lite ofattbart fortfarande men skoj som bara den. just nu försöker jag hitta lite musik å bränna massor av bra skivor, vilket i själva verket går åt helvete för jag har ingen musik på min nya dator och jag vågar inte ladda ner för jag är helt övertygad om att jag kommer vara den som får flera miljoner i böter. SÅ den enda skivan jag har bränt hittils är Beyoncé och sedan håller jag på att samla på mig lite bra att ha saker som ska flytta in i min lilla pluttebil så som: tuggummi, hårnålar, parfym, småmynt och så vidare. livsnödvändigheter med andra ord. nu ska jag vaxa benen och kanske boka in mig på ett pass eller något annat vettigt.

Oh right. jag ska jobba klockan 4 inatt = stiga upp 2 och imorses gick jag upp halv 11. you do the math.

RSS 2.0