Let the rain fall I don't care

FUCKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! denna veckan har gått åt helvete. observera att det bara är tidsag.
Mitt största problem just nu är att msn inte funkar. I-landsproblem så det skriker om det, och anledningen till att jag behöver logga in är ett ännu värre problem vill jag lova.. jag börjar från början:

Igår skulle jag ääääntligen köpa min jacka från HM och vad händer?! JO!! den är slut!!!!!!! precis i den storleken jag ska ha också, alla andra finns såklart. dagens visa: helvettes jävla röv!!! (sofistikerat, jag vet) mammas reaktion: va? så efter att ha tyckt fruktansvärt synd om mig själv så tänker jag att, jaja, jag kan ju faktiskt köpa en annan storlek. och nu kommer problemet. det skulle jag göra idag, men som jag redan har påpekat så funkar inte msnhelvetet så jag kan inte få tag på koden som jag behöver. vilket troligtvis kommer resultera i att jackan kommer vara ännu mera slut när jag förhoppningsvis får tag på koden..

Nu borde jag återigen engentligen plugga. det är matte som gäller, och ja, det är samma prov som förra gången...

Igår var det egentigen dags för februaris hanatorpsvandring, så vi skolkade spanskan för att utföra detta. men eftersom att geniet (nej, inte jag..) inte tog med sig kläderna till skolan så blev situationen aningen komplicerad. meningen var att vi skulle åka hem till frida och hämta kläder för att sedan åka in till kinna igen, men såklart så missar vi bussen. eller vi missade den egentligen inte utan chauffören körde iväg från oss för vi var precis bakom bussen när han drog. som att han inte såg att vi sprang som hästar på speed från skolan den jäveln...

Väl inne i kinna får vi en snilleblixt! vi går och fikar istället! eller nej, vi äter!! men på grund av att vi båda lider av syndromet beslutsångest så tog det en liten stund innan vi kunde bestämma oss för vart. rundan blev: skrädderiet-punkten-scorpionen-hemköp(där vi åt gratis frukt så det var inte helt onödigt)-thairestaurangen och till sist återvände vi till skrädderiet, eftersom att vi båda var sugna på en kyckling-feta-sallad. vad händer? kycklingen är slut... så det blir en komponera-själv-baguette istället. helt okej det också, plus att vi fick lite pasta till =)

När lunchen va slut så kände vi att fikasuget började komma. ännu en snilleblixt. vi drar till punkten och fikar. men av någon anledning så hade de ingenting där heller, så vi fick gå till finbageriet och köpa kakor, för att sedan gå tillbaka och beställa varm choklad. som inte finns. så det fick bli en mocchalatte till priset av choklad = billigare. så även om vi inte hade flyt så hade vi det ändå..

För dem som inte redan har räknat ut detta så hade vi lyckats bryta två av våra gyllende regler från project beach 2008 inom loppet av bara några timmar. (och för dem som inte kan dessa livsviktiga regler utantill så kan jag meddela att det gällde följande: ingen hanatorpsvandring under februari +onyttigheter på en vardag). inte nog med det. vi hade turen att stöta på våran vän sofia inne på punkten som så snällt påpekade för oss att konsekvensen med vårat fika skulle vara cirka 3 timmars powerwalk. tack för informationen. måste säga att jag var ganska oberörd, men sen så kom jag på att jag under helgen tryckt i mig ungefär 80 promille annat onyttigt. yepp, jag kommer behöva gå till danmark och tillbaka...

Jag vill avlsluta med att nämna en sista PITA grej som hände igår. jag skrev ett sjuhelsikes långt inlägg (som detta ungefär, men med aningen mer ovårdat språk eftersom att agrissionen var färsk just då) då det klockrena scenariot inträffar. alltihop försvinner.

Jag ångrar mig, jag nämner en sista PITA grej som händer idag. marcus och company spelar i gbg å jag vill se!  kan jag det? nej... men om någon mot förmodan skulle vara på g för att åka in till den stora staden och kidnappa mig på vägen så hör av er för all del!

*PITA = Pain In The Ass

*Update kl: 20.10: min jacka är beställd och jag har spillt te över hela mig. jag har brännskador på magen. punkt.


image46



Truly Madly Deeply

Om en vecka kommer spanjorerna hit. EN VECKA?!! kul för dem men allvarligt talat, jag orkar inte. inte än i alla fall, vi åkte ju precis därifrån och så ska vi leva med dem konstant i en vecka igen? nej tack... nu låter det som om de är värsta monstren som är helt omöjliga att ens vistas i samma rum som, men så är det absolut inte. tvärtom, de är väldigt trevliga. men det hade ju inte skadat om de hade kommit typ i maj eller nåt istället?

I alla fall så var det girlparty igår. en mycket trevlig kväll om jag får säga det själv! det är lite synd att vi inte träffas oftare, men desto roligare blir det när vi ses! denna gången var det den första utav oss som fyllde 18, så grattis till susanna =) men herrejävlar vad konstigt det känns. vi drack liksom vin till maten, hur vuxna är inte vi?! ;)
senare blev det dock buzz och råttatoulle vilket är mindre moget, men vem bryr sig.. ;)

Innan idag så gick miami inc på tv:n och nu är jag så sjukt sugen på å göra en tatuering! väldans vad man kan vara lättpåverkad.. MEN observera att jag skrev sugen, jag ska alltså inte göra någon. än. 


     
Hmm, ser vi ett mönster? jag har inte tänkt på det innan men det verkar lite som om jag gillar tatueringar på ryggen? finns såklart massa andra snygga också, men nu blev det dessa. (det står "what goes around comes around" på den tatueringen som går runt armen)



  


They tried to make me go to rehab but I said no no no

Dags för plugg igen och vad gör man då? svar: allt annat. av vad jag har förstått så är inte jag den enda som hittar på miljontals ursäkter istället för att plugga. om det hade varit ett stort prov så hade jag troligtvis varit igång med en storstädning av mitt rum nu. av någon anledning så har det blivit något av en tvångstanke att jag måste ha det kliniskt rent och snyggt när jag har mycket att plugga. och då menar jag verkligen storstädning. jag plockar undan allt, dammar, dammsuger,gör iordning i bokhyllan, tvättar spegeln... ganska praktiskt iofs, för då blir städningen gjord också.
Nu är det dock bara ett ynka spanskaprov men det finns massa annat (viktigare) att göra. nu har jag redan utrett en del. jag har t.ex: ätit, sovit, läst nya SOLO, kollat på ett avsnitt av vänner, gilmore girls och oc, målat naglarna, skrivit ett mejl till sofia och ringt linnea. plus att jag skriver ett inlägg. allt för att inte plugga liksom, men nu måste jag nästan börja känner jag.. dels för att jag inte kan komma på något mer att göra men också för att jag bara har idag på mig att plugga in alla former av alla verb.. YES!! nu ringde frida.. =) detta provet kommer gå som en dans. det känner jag på mig.


Den här är tagen från en annan blogg. jag vet inte varför, men jag känner ett behov av att skriva det utifall att polisen skulle få tag på mig för att den som publicerade det först skulle stämma mig på flera tusen. den är rolig.



You know what they say, hot chocolate makes the pain go away!

Nu är jag inte lika nere som jag var igår, vilket är tur. MEN om jag nu hade varit det så har jag hittat det perfekta botmedlet. förutom ben and jerry's vill säga. min far bakade chokladmuffins och jesus, maria och en åsna vad goda dom blev! mm mm mmmm!!!! av någon anledning så har jag bestämt mig för att dela med mig av receptet. inte för att jag på något plan tror att era muffins (om ni nu bestämmer er för att göra några) kommer att vara lika goa som våra. men har ni tur så kan de vara på god väg i alla fall. jag överdriver inte när jag säger att de var de mest perfekta muffinsen jag har ätit i hela mitt liv. ja, plural. jag har ätit 2. vilket egentligen inte är mycket men med tanke på att de här blir enorma så är jag ganska mätt nu.

Notis: De utgör en perfekt frukost i sällskap med ett glas mjölk.

Så här kommer det, ett recept till 10 perfekta muffins (om de görs på rätt sätt) lyssna gärna på denna låten medans ni tillverkar dem. (jag länkar till väldigt många låtar har jag märkt)
- Ne-Yo - Because of you
- Chris Brown - With You
Nu blev det två till och med för jag kunde inte bestämma mig för vilken smörig rnb låt det skulle bli. dessa ligger på en delad förstaplats.. ;)


Here It Goes:

- 3,5 dl vetemjöl
- 4 tsk bakpulver
- 1 tsk vaniljsocker
- 1/2 tsk salt
- 2 dl socker
- 1 dl kakao
- 100 g grovhackad mörk choklad
- 1 ägg
- 3 dl mjölk
- 1 dl rapsolja


1. Sätt ugnen på 200C.
2. Blanda alla torra ingredienser i en skål. NOGA!
3. Vispa ägg, mjölk och olja i en annan skål.
4. Blanda ner punkt 3 i punkt 2. rör INTE FÖR LÄNGE!!! för då blir smeten seg och då har du misslyckats..
5. Fördela smeten i stora muffinsformar och fyll dem till 3/4
6. Grädda i ugnen i 15 min.



Update kl: 23.45. jag har varit ensam hemma ikväll, vilket tyvärr är ganska ovanligt nu för tiden. underbart!! har precis kollat på The Holiday som är en grymt mysig film och hunnit med 2 muffins till plus lite glass. den som är snabbtänkt kan då räkna ut att jag har fått i mig 4 (!) muffins idag. (2+2=4). nu mår jag illa och kommer troligtvis få ett återfall av den spanska finnpesten. godnatt. 

Can you help me breathe?

Fredagen den 15 februari började något otroligt bra. efter några timmar vände det. det är en lite lång historia så fråga inte för ni vill inte veta. eller ni tror ni vill veta men så kommer ni att inse att ni inte alls vill veta. eller okej ni vill veta men jag vill inte berätta.

Jag är i behov av Ben and Jerry's. yepp, så illa är det. 


image31
Long road to ruin


Killing me softly with his song

Varför är det så att när man är som mest shoppingsugen så hittar man ingenting?!! var i göteborg med frida och frida igår och jäklar vad de shoppade loss. hittade jag nåt? nej såklart inte..

Det var dagens första viktiga problem. det andra är folk som tror att de är coola när de spelar sin coola musik på sina coola mobiler så att alla i bussen tvingas lyssna på skiten. de tror uppenbarligen att alla tycker att deras musik är lika bra som de själva tycker. DET ÄR DEN INTE!!!!!!! speciellt inte när det rör sig om äcklig techno eller när det låter som om någon kör in en dammsugare i örat på en. eller när det är någon jävla smurf som sjunger i låten (vilket påminner mig om att jag har en lila smurfhitsskiva som är till salu om någon är intresserad). i vanliga fall så brukar jag ha min älskade ipod med mig, men ibland så kan jag känna att jag vill vara lite social med den jag åker med och då blir man påtvingad musik som gör att man nästan önskade att någon tog en gaffel och skrapade en tallrik framför örat på den. men nu finns det faktiskt människor som inte kan hjälpa att de händelsevis råkar gå andra bussåkare på nerverna. för att göra det hela lite lättare så gör jag en liten lista på olika kategorier:

* Som jag redan har nämt. de som tror att de lyssnar på bra musik och vill dela med sig till hela världen. (jag vill bara påpeka att egentligen så hackar jag inte ner på någon annans musiksmak för sånt stör mig också. men nu är jag frustrerad och då är det technoälskarna m.fl. som får ta stryk..)

* Detta är mer en ledande punkt från den föregående. det finns olika musikstilar som oftast är de som spelas högt. dit hör mina länkar så som: techno, smurfar, dammsugare men även hip hop och rnb. den sista kategorin gillar jag faktiskt, men endast när jag är på humör.

* De stackarna som inte ens vet om att de går andra lite smått på nerverna: de som faktiskt har hörlurar, sitter tyst och kollar ut genom fönstret och lyssnar på sin musik i sin egna lilla bubbla. tror dom. vissa lyssnar så högt att man faktiskt hör minsta lilla stavelse (förutom i dammsugarmusiken) igenom hörlurarna. och ibland även genom MINA hörlurar. jag kanske har hamnat i den här gruppen någon ENSTAKA gång. då har folk all rätt att störa sig på mig. go ahead.


Och VARFÖR hamnar jag alltid på de platserna där folk har petat in sina begagnade tuggummin bakom kroken?!
en fråga som alltid kommer att förbli obesvarad. jag kan såklart flytta på mig och ge mig ut på jakt efter en ny, tuggummibefriad plats, men det orkar jag oftast inte...

En låt som jag tycker är bra. klaga gärna:
- Amy Winehouse - Tears dry in their own


Ps. jag stör mig även på folk som är överdrivet stökiga på bussar, såna som pratar högt i telefoner om att de fick 50kr för att äta en levande mask och folk som inte kan bestämma sig efter 5 ggr om de vill ha sätet uppe eller nere. det var nog allt. 
MVH Agda 90+.

image30
Nu ska jag umgås med Pao.
Vi är coolast.


The world just chewed her up and spat her out

Gårdagen var.. ehm.. oplanerad? den började på morgonen (va?!). sofia var lägligt inne på msn och jag kände mig lite fikasugen och skulle precis fråga om hon hade någon möjlighet att ta hit. vilket inte är det lättaste när hon bor (jag citerar louise) "mitt ute i bushen". men innan jag hann fråga så kommer: "vill du följa med på melodifestivalen om jag fixar biljetter?". ärligt talat så är jag inte så insatt. jag hatar musiken men varför inte? antigen det eller kullaberg och det har jag ju varit på innan.. jag tyckte dock att vi skulle dra en "AntoFrida" och kolla efter biljetter utanför men nähä, det tyckte inte hon.. så efter en stund ringer hon lite smått hysteriskt och säger att det finns parkettplatser och att vi inte kan får bättre. yeye, ta dom då tänkte jag och så var det bestämt. vi tog bussen in till storstan (va tvungen att köpa ett nytt fritidskort också = jag är pank nu...). väl framme blev det donken för jag va sketahungrig. resultatet blev såklart ännu mindre pengar.
sen när vi kommer till scandinavium så är vi TVUGNA att hänga inn våra jackor för att vi satt på parkett. 20 spänn till. helvette. + att vi hade köpt godis också..

I alla fall så går vi ner och sätter oss för vi trodde att det började klockan 7. det gjorde det INTE så vi fick sitta där ett tag. men det gjorde inte så mycket för vid 7 så kom Babsan och förgyllde våran kväll! (...)
vi hade ganska bra platser vill jag meddela. cirkus 5 stolar från green room och 20 rader från scenen. HEHE..
det som sög var att kamerorna var nära oss. alla vet ju hur mycket jag tycker om att vara med på kort eller filmas!! gosh... hon marie som var med förra året var där också men satt typ 5 rader bakom oss, men så skulle de filma henne några gånger och då fick hon byta plats med några som satt två rader framför oss och sen sätta sig på sin vanliga plats igen, haha! för er som var uppmärksamma så syntes jag och min vännina i tv. det ni!! så nu är jag kändis.
Kvällens höjdpunkt var utan tvekan Björn Gustafsson. han var inte med så mycket tyvärr men fan vad jag garva!!

När allt va slut så kom vi på att vi hade en chans att hinna med bussen som gick 21.37, så vi sprang för fulla muggar. jag vill påpeka att jag hade klackdojjor på mig. satan i gatan vad jag hade ont i mina fötter sen. det lönade sig inte ens för vi hade kollat fel i tabellen och bussen hade gått 20 över... jag lyckas aldrig när det gäller bussar av någon konstig anledning. dock var det inte mest mitt fel denna gången, vilket kändes helt okej.
så vi börjar promenixa till nissestationen genom avenyn. huuuur mysigt som helst att gå där på kvällen när det är massa människor ute. och det var inte alltför kallt heller. så kommer vi till kungsportsplatsen (stavning?) och där får vi för oss att vi kan ju lika gärna gå på bio eftersom att vi ändå måste vänta på en buss i 1 och 1/2 timma... men det gick ingen bra så vi satte oss på ett fik och beställde varsin smoothie. jag har alltid velat prova det för det låter snorgott, så jag tog en av mango. GÖR ALDRIG DET!! NÅGONSIN!!!!!!!!!!!!!!!! det smakade fan och jag betalade 40kr!!!! förbannad va jag. och trött... dessutom orkade jag inte ens TVINGA i mig den för det var för mycket:   jag och sofia som trodde att sweet chai latte var det värsta vi någonsin hade beställt men det här tog priset. hennes va goare dock (hon tog hallon) men det var massa frön i så det var ju bara att tugga och svälja.. inget jag rekomenderar.. bara till vissa personer (nämner inga namn..).

När bussen äntligen skulle gå så var den aningen försenad, vilket resulterade i att vi fick stå ute och frysa och att två människor kom fram och prompt skulle försöka konversera med oss. vet ej var de va ifrån, men de va så illa tvugna att prata engelska i alla fall. de försökte luska ut vart vi skulle och fråga om de fick hänga på eller om vi ville följa med dem. nej? vart kommer ni ifrån då? -borås. åååh, we know borås! we have friends there. ooookej. intressant. inte. de ville komma och hälsa på också, de är så välkomna så... haha! sofia var stenhård å bara glodde  på dem, jag är lite mer av en tönt så jag bara backa... så ville han veta vad vi hette å lära känna oss och grejer. jaha okej, emma heter jag. very nice name, I'll se you in borås. HEHE okey then.. jag skulle bjudit honom på en mangosmoothie...








Sweet little baby

Okej jag går bara pang på. vad fan har hänt med de gamla goda varorna från när jag va liten?! shio till exempel? vart försvann det? en utav de goaste dryckerna bara försvann en dag. det är dock inget jag har hakat upp mig på på senare dagar eftersom att LOKA finns <3
och om jag inte har helt fel så finns inte katten gustaf i serietidningsformat längre? om det är någon som har sett det så säg till...
Ett tag så hade till och med världens (nästan) goaste glass försvunnit! glassen jag pratar om är självklart solero exotic, men där har GB rättat till sitt lilla (enorma) misstag och glassen är tillbaka =) en glass som däremot inte är tillbaka är den där som såg ut som tacos typ, kommer inte ihåg vad den heter men det var nån isbjörn på har jag för mig..

Men så idag har jag vart och dansat, och medans jag va å dansa så var mina föräldrar och handlade. gissa vilken chock jag får när jag sätter mig i bilen och min far har köpt hubba bubba till mig! HUBBA BUBBA!! long time no see ;) jo jag vet att det har funnits hela tiden men nu pratar jag om dem som fanns innan. först var de überbra, efter ett tuggummi fick man typ träningsverk i käkarna. sen så hände nåt konstigt i fabriken och tuggummina krympte till hälften?! efter det så har jag inte köpt hubba bubba mer, då kan man ju lika gärna köpa de där jenkatuggummina som smakar linement... men nu är de tillbaka och ännu bättre än tidigare!!!!!! mmmmmums!!!!

Lika viktig info som vanligt här... ;)

image28
Fjompvarning på mig, men det här jävla tuggummit gjorde min dag...




Where The Action Is

Borde göra nått vettigt nu istället för att blogga två gånger på samma dag (!) men jag måste bara dela med mig av mina goda nyheter! som iofs inte är nyheter längre eftersom att jag har vetat det ett tag och jag har redan börjat planera (och sörja eftersom att min vän pao inte kan följa med..) men jag ägnar ett inlägg åt det ändå!

Den 14 juni 2008 så inträffar en endagsfestvial i stockholm som heter Where the action is. gissa vilka som ska dit?!?!!
FOO FIGHTERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oh yes!!! såååå.... har ingen biljett än och med tanke på hur det gick med alicia keys så kanske jag inte ska säga för mycket..men detta är faktiskt en annan sak! my loverboys are coming to stockholm och det kan jag INTE missa!!

Andra artister som är klara:

*The Hives
*Mando Diao
*The Hellacopters
*Sahara Hotnights

Och det kommer fler ;)

Nu blir det en låt till, men en lite lugnare version eftersom att det är kväll nu =)
- Foo Fighters - My Hero


I lost my phone in paradise

Först: tack pao för det fina halsbandet!! me gusta ;)

Kom precis från en liten övningskörningstur med min mor. gick helt okej faktiskt med tanke på att det var väldigt längesen jag körde, hehe..;) (lite dyrt bara med tanke på att vi gjorde ett litet stopp på visko som resulterade i 2 par skor..) ska dock förvarna folket innan jag är ute på vift på vägarna nästa gång, så att ni kan förbereda er för en lugn kväll hemma med en film och kanske lite popcorn, utan att behöva gå ute med hjälm och oroa er för en antigen blå eller champagnefärgad bil, som kan komma från ingenstans...

Okej på riktigt. jag tror min magsäck är uttöjd. den är säkert 3 gånger så stor nu efter spanien. vilket inte bådar gott eftersom att project beach 2008 är i farten igen. vi bestämde oss för att det inte skulle gälla i spanien, men nu kör vi på stenhårt igen! i vilket fall som så är det asjobbit för jag är sjuuukt sugen på nåt gött hela tiden. just nu kan jag meddela att det hade inte suttit fel med malacos sura godisar. men får fortsätta knarka clementiner istället. dom som säljs i cafét är galet goa kan jag tala om..

Om det är någon liten stackare som sitter och sliter sig i håret av nyfikenhet av att få reda på vad project beach 2008 egentligen innebär, så tänkte jag vara så vänlig att publicera våra gyllene regler. jag vill påpeka att texten inte blir snygg för jag vet inte hur man ändrar den och att det har tillkommit och tagits bort några små detaljer efter hand, men detta är den oficiella listan. observera även att detta inte gäller någon fjompig bantning, utan är högst hälsosamt. vi får alltså äta hur mycket skit vi vill på helgerna och på vardagarna får vi flöta hur mycket vi vill i mat, men inte sötsaker. dock naturgodis. och 70% choklad. och glass.




Project Beach 2008

De 10 budorden

1.      Inget sött, förutom på helgerna. Naturgodis och glass är okej. Och någon bit 70% choklad.

2.    Att vara ute 40 min/vecka. Minst.

3.    Hanatorpsvandring minst 1 gång i månaden.

4.   När corpus-kort har införskaffats, så ska man vara aktiv minst 3ggr i veckan.

5.   Håll en träningsdagbok. Där skriver man upp hur mycket man har tränat varje dag. Ska även anteckna om man inte har tränat.

6.   Varm Choklad och Moccha Latte får endast drickas 2ggr i veckan!

7.    Minst en riktigt måltid per dag!

8.   100 sit-ups och 20 armhävningar per dag. Varje dag.

9.   detta gäller under perioden 19/11-2007 - 19/5-2008. Undantag är storhelger och födelsedagar.

10. Om någon utav dessa gyllene regler bryts, är brottslingen skyldig den ärlige mästaren 20:-



 




Bara för att jag blir glad av denna låten =)
- The kooks - She moves in her own way




Que?

Yepp, nu är jag hemma igen! äntligen! eller inte... har haft det mycket bra vill jag lova, orkar dock inte dra allt som har hänt, men jag tänkte att jag skulle kunna göra en liten lista. vissa punkter kanske blir lite långa, men jag slipper i alla fall tänka på att skriva sammanhängande..:

* Familjen var väldigt trevlig. snällare människor får man verkligen leta efter. de var 8 pers och ingen kunde engelska. yeye, man va ju där för att prata spanska. gick helt okej vissa gånger och ibland gick det åt helvete.

* Jag har aldrig frusit så här mycket i hela mitt liv!!! santa maria!!! jag sov i mina tjockaste mjukisbyxor, sockar, linne+tröja och ändå låg jag och frös. plus lakan och filt på detta.. det konstiga va att ibland kunde det vara vrölkallt på morronen och sen på eftermiddan kunde man gå utan jacka.. och det var oftast kallare inomhus än utomhus (?).

* Jag fick inte gå på fotbollsmatchen!!! helvettes jävla häströv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! förbannad var (är) jag!!! det var barcelona som spela. BARCELONA!!! jag brukar sitta och glo på dom på helgerna och nu fick jag inte gå?!?!!! lordi... vissa gick på den, men jag fick nöja mig med att hänga utanför arenan innan matchen börja.. JÄTTEKUL!!! det sög, vi gick till sanelas spanjors kusin och kollade på matchen. och sen i andra halvlek så ville vi gå till arenan igen (han bodde asnära, fatta att det kändes som ett skott i huvudet å sitta några hundra meter ifrån arenan å se matchen på tv?) och försöka komma in de sista fem minuterna. det gick INTE bra.. sen fick vi kuta därifrån utifall att det skulle bli bråk...


 
                                                    Närmare än så här kom vi inte...


* Dom äter apmycket.. eller egentligen inte. till frukost fick man typ oboy, muffins, kakor, kritvitt bröd å lite till... jag åt inte mycket vilket inte var så bra för sen åt man inte förrän klockan typ 2.. vi fick iofs matsäck med oss men det var inte världens bästa mat där i. jag gillade inte påläggen tyvärr så av tre mackor så gillade jag inte två och i den sista var d nutella.. jag kan meddela att jag ser ut som en flugsvamp i ansiktet. underbart! (det ÄR sant att man får finnar av choklad. och ni som säger att det inte är det kan köra upp nåt..) trodde aldrig den dagen skulle komma när ja blev trött på choklad men jo! den dagen var 2 februari 2008. helt ofattbart. jag var inte ens sugen på en mocchalatte. ni som precis satte nåt i halsen, ramlade av stolen eller fick hjärtinfarkt. jag förstår er. jag blev själv chockad...
i alla fall. det jag skulle säga var att de fråga mig om det va nån mat jag inte tyckte om. det är liiite känt att jag är ganska kräsen, men våran spanskalärare hade sagt att det gör inget om man inte tycker om maten, men man kan iallafall smaka. okej: "nej, jag gillar allt!"
det första jag får: paella = ris och skaldjur. fuck. om det är något som jag aldrig ens hade tänkt smaka på så är det musslor och liknande.. yes.. jag fick mest mat av alla också. jag började  med att äta nåt som va typ små snäckor med gegga i. det tillsammans med mycket ris gick faktiskt ner. jag tuggade dock inte. sen så var det räkor som va enorma. mamman såg antagligen att jag såg ut som en idiot och va tvungen att visa mig hur man slet av huvudet och sedan skalade den. det smakade helt okej faktiskt, men jag fick ca 5 stycken. min tallrik såg ut som en mordplats när jag var klar. SEN!! 1 mussla. först kunde jag inte öppna den, och jävlar vilken tur tänkte jag. men nähä, då hittar mamman en öppnad som hon slänger på min tallrik samtidigt som hon lyckas öppna den jag redan har = 2 musslor.. jag gömde dem under riset som jag inte orkade äta upp...
en annan dag så fick jag typ pasta med tomatsås. sketagött och jag blev proppmätt. så kommer frågan: "hur vill du ha köttet?" QUE?!?!!!!!! KÖTT?!?!?!!!! det var ju bara att trycka i sig kött och sallad efter det. och sen så blev det självklart efterrätt. nu blev det mycket mat här, men det var fanimej ett fenomen där borta...



Okej, detta var inte vad vi brukade äta, men jag Cissi och Sanela fikade en dag och jag fick min efterlängtade latte. en utav höjdpunkterna skulle jag vilja säga...


* Vi gjorde utflykter typ hela tiden. San Sebastian slog allt om jag får säga vad jag tycker. sol och hav! mer behövs inte för mig. jag trivdes som bara den :D





Nu orkar jag inte skriva mer, den som vill veta får fråga.. ;) ser precis att min text ser lite kelig ut, så kanske kan lägga in nån liten bild. funderar på att härma 6438 miljoners andra bloggare och göra en liten bildspecial också men vi får väl se hur det blir med den biten... 

När jag kom hem väntade en glad överraskning!!!!! snö!!! :D (...)
glad överraskning nummer 2: min unibet skiva hade kommit på posten. förklaring: jag och frida satt på msn väldigt sent en gång och hade lite tråkigt när någon skickade en länk till henne. och ja, det slutade med att vi beställde varsin gratis kopia av Unibet Hits...

Förresten!! min pappa sa en gång att de inte hade plats nummer 13 i flygplan. bullshit tänkte jag. MEN! den jäkeln hade rätt och jag var sjukt facinerad kan tala om. Bildbevis:




RSS 2.0