1 februari (om en kvart)

Om jag får höra den där jävla gaga-låten en gång till så slår jag sönder radion och alla radios som den spelas på. det kan bli dyrt och jag kommer få betala ganska mycket i skadestånd för den går ÖVERALLT och HELA TIDEN. det är inte nådigt! inte ens när jag lyssnar på p3 blir jag av med den. och jag vill inte hacka på folks musiksmak för man får faktiskt tycka om vad man vill (även om jag har starka åsikter om vad som är bra och vad som är skit så kan jag tyvärr inte rädda världen från allt som har med per gessle att göra), men att folk inte har tröttnat på helvetet kan få mig att bli lite fundersam..? samma som den där rapapa-låten. USCH!

Inser precis att jag faktiskt hackar på folks musiksmak nu. jag tycker inte alls att man får lyssna på vad man vill. eller jo det får man, men då får man göra det ensam utan att skada andra. det är som folk (killar) som flänger ut hela paketet och ställer sig och kissar mitt på vägen under en utekväll, folk som lägger sitt snus på bordet (eller varför inte på väggen för all del?) eller ett shlafsande par när man väntar på bussen. varför måste JAG utsättas lixom?

På tal om annat, vem fan säger chai-te? chai och te är ju för guds skull samma sak, det heter CHAI-LATTE. jag förlåter det endast eftersom att det var en äldre dam som uppenbarligen skulle prova detta för första gången.
dags att sova innan jag säger fler dumma saker som jag inte kan försvara. vem blir egentligen irriterad på en stackars snäll dam som ska fika lite? jo en hungrig och trött anto. godnatt.

______________________________________________________________




Jag hatar snö för tillfället.






snor

Ve och fasa för denna tråkiga fredagskväll! jag sitter jämte vovven och vi har båda svullat i oss alldeles för mycket tacos. jag tror inte ens att hon hade tackat ja till en promenad i detta tillstånd. sex and the city brudarna brukar rädda mig när jag har tråkigt så jag tror att jag ringer dom ikväll igen. det blir nog the movie denna gång. kanske ett varmt bad? lite te och choklad? party någon? för usch vad jag är partysugen.. (som vanligt när ingen annan är det) ååh vad detta är osammanhängande! varför händer antigen allt eller inget jämt? antigen så är större delen av världen upptagen eller så kommer alla med tusen roliga förslag som alla händer under en och samma kväll.
Sen när jag börjar jobba så kan jag sätta nästan allt jag äger (fast på låtsas) att det kommer hända massa kul och att jag kommer att jobba precis alla dom dagarna. borde vara nöjd egentligen men ge mig lite medvind tack.

MANTRA

2 inlägg på samma kväll, herrejävlar!
Kan bero på att jag satte mig med lite plugg och som bekant så brukar det resultera i allt annat. Efter mitt förra inlägg så kom mamma hem och efter att ha köpt en mp3-spelare som hon hade hittat i en annons för netto. okej, netto lixom? MEN det var den sötaste lilla saken som bara kostade 150kr. jag konstaterade snabbt att detta är ju suveränt att ha i gymmet och en halvtimma innan de stängde så slängde jag mig in i bilen! eftersom att jag bor i storstan tog det... 5 minuter.
Så nu har jag en liten rosa söt sak som jag ska fylla med massa bra musik och sätta fast i remmen på mina byxor istället för att den ska riskera att bli fuktskadad i min sport-bh! är möjligtvis en anledning till att min kära ipod är lite krasslig..

Hur söt? :D

 

För att tala om annat vettigt så är min startsida msn. jag gillar the hills och där till min beskådan är en bild på Lauren Conrad med texten: "skådespelerskans hemliga fitnessknep" how DOES she do it?! va väl kanske inte riktigt så jag tänkte men med plugget jagandes i röven så var detta min sista utväg. som jag trodde så var det inte mycket till läsning, MEN träningsmetoden var något jag inte hade hört talas om: "modelbody" inte helt fel?! så.. jag klickar in mig på sidan och finner ett par ganska så klyftiga tips! tips som jag säkert innerst inne i min trötta lilla hjärna visste om men inte brytt mig om. Bland annat under en text där det stod "MANTRA". det låter så himla vettigt, men vem orkar egentligen hålla på med yoga och dricka massa vatten..? inte jag iallafall men jag tyckte att det lät lite fint på något sätt. Bilden blev inte så vacker men det är ju faktiskt inte poängen!

 

 


OWL

Idag har varit en väldans bra dag, eller iallafall hittils. snart ska jag sätta mig och plugga och då tror jag att måndagen den 11 januari sjunker lite i status. men än så länge = BRA!

Anto har tagit sig i kragen och våldfört sig på diverse olika chefer med sitt tjusiga CV! HUR kan de säga nej undrar jag bara?! så fruktansvärt trevlig och sympatisk som jag har varit idag, hallelujah!
Under mitt jobbsökande så slog jag två flugor i en smäll och kikade i butikerna innan jag frågade om extrajobb. vem hade trott att jag skulle hitta örhängen för 5kr styck? på HM! helt underbart må jag säga, trots att jag kanske borde tänka över mina smyckesinköp lite noggrannare.. 5kr är är dock lite för bra för att tänka över två gånger.
Efter det så åkte jag och tränade. inte så jättehårt borde jag väl tillägga men lite sådär lagom och till middag så blev det en caesar-sallad ur påse. jag är vanligtvis den som är emot kaninmat, men ajajaj vad gott detta är! hade jag inte varit så snål och dessutom inte tyckt om pizza så mycket så hade jag kunnat leva på denna påsmat.


Så gosigt!


Let´s hear it for New York

Idag är det 39 dagar kvar tills vi åker till NY. det är inte alls långt!!
Åååh så jag längtar! det ska bli så himla roligt! vi ska strosa runt, äta massa onyttigheter som jag aldrig har ätit förut och kanske shoppa lite granna också. jag ska försöka att vara en snäll flickvän och inte vilja gå i alldeles för många affärer där det inte finns några alternativ för killar..
Vi ska äta amerikanska pannkakor till frukost och mac and cheese till lunch, göra alla turistiga saker (MEN inte se alltför turistiga ut), vi kommer ta kort när vi pussas med frihetsgudinnan i bakgrunden, åka häst och vagn i central park och äta kinamat ur såna där kartongboxar. sen ska vi spana efter kändisar och när vi tröttnar så drar vi till madame tussauds och kollar in dom i vax.

Det känns inte riktigt som att vi ska åka än dock. har nog inte fattat att det faktiskt är så snart och att det går så fasligt fort!



2009 igen

2008 var ett riktigt bra år. varför jag kommer ihåg detta är för att jag har kikat igenom min ack så gamla blogg å läst om alla trevligheter jag har haft för mig. jag vet att jag för vissa har påstått att 2009 inte har varit mitt bästa. men vårterminen var fanimej helt underbar. höstterminen hade väl sina små guldkorn också.. poängen är iallafall den att jag nog hade roligare än jag trodde. VARNING mina damer och herrer! 2009-resumé:


- Året börjar som en snöboll i skrevet. på ett bra sätt. Min julklapp var en weekend i Paris och ojoj vad jag tycker om den staden!
- sceniska tar fart och det blir bland de roligaste veckorna någonsin om jag ska vara ärlig
- jag och min pojk får reseabstinens och vips så hade vi bokat en resa till rom. och vips var det minsann för efter att flyget var bekräftat satt vi mest tysta och undrade vad fan vi hade gjort. men underbart bra blev det!
- i julklapp fick jag även min sex and the city-box. den blev min bästa vän under vissa stunder
- vårat projektarbete blev så bra som ett projektarbete kan bli! all beröm åt oss
- jag älskar spontana saker. denna gången blev det en konsert med frida och vi såg ingen mindre än självaste Beyoncé! hon var precis så bootylicious som vi hade väntat oss och vi stod längst fram och skakade rumpa vi också
- bal och student. hela den tiden går knappt att beskriva men det var bara såååå underbart
- jag och sofia ser AC/DC på ullevi. WOW
- Åker till London som jag fick i studentpresent av min käre marcus. vi ser på chicago och har det allmänt jättebra :) förutom att vi nästan missade vårat flyg, det glömmer jag aldrig...
- han åker även med till kroatien. två veckor av sol, bad och härligheter
- michael jackson dör
- vi blir ett litet gäng som åker till skara! riktigt kul helg!
- jag köper min första bil. det blir bitterljuvt och inte långt efter att jag fick nyckeln så krossas min ruta.
- mitt rum fick en mognare touch
- marcus fyller 20 den lille krabaten! en av presenterna är en konsert med phoenix. liten och mysig spelning med oss längst fram. we liked it
- jag börjar högskola
- jag klipper lugg
- jag får jobb på landvetter (detta är inte i ordning alls...)
- leah äter bajs
- svininfluensan leder till hysteri och vi alla vaccinerar oss
- vi anordnar ett kick-ass nyårsparty


så såååå jävla dåligt har jag inte haft det. men jag hoppas på mer från 2010.




2010

Nytt år, nya möjligheter. 2010 I´m ready to kick your ass.

Eftersom att vårat nyårsparty endast och ENDAST till för folk som vi hade bjudit och ville ha dit så har det varit lite hemligt. därav har jag inte kunnat avreagera mig på min kära blogg utifall att min enormt stora läsarskara skulle skvallra.

Det blev väldigt spontant till slut. vi kände att vi hade ungefär lika stor chans att få en lokal som att ja skulle hålla mig borta från pommes (min mage är svullen, jag tror ja tryckte i mig lite för mkt precis..) MEN! det löste sig och allt blev frid och fröjd! nog om det, det är inte det viktiga.

Dagen före partydopparedagen så fick vi fixa i princip allt vi hann med. våran inbjudningslista var visst hungrigare än vi trodde så mat, dekorationer osv osv skulle inhandlas. jag tror vi höll på i 12 timmar och efter att ha skalat den sista av 9kg potatis och satt upp det sista av utebelysningen inomhus med häftstift så fick det vara nog.

Partydopparedagen. KAOS. hur vi hann med vet jag inte. inte nog med att jag hade skalat dom jävla potatisarna. det skulle vara hasselbackspotatis som skulle skäras och göras rutigt. vi sprang runt som apor på speed för att försöka få färdigt allt, inte minst oss själva?! vad för slags party skulle det vara om värdinnorna såg ut som de värsta av trailertrash-mammorna?! inte acceptabelt.

Vi hade tur. Det blev lagom mycket folk, snorbra musik (anto fixar, who else? okej, liiiiiiiiite och ytterst lite marcus) spontana lekar, dans, dans och dans. efter tolvslaget så dansade vi och slog fossingarna i taket (inga skor inomhus). jag dansade med min korv med bröd. jag dansade med min disktrasa. jag dansade med mina kära vänner och pojkvän. så. jävla. kul. Det hade inte kunnat bli bättre!! en sån lättnad infann sig när skaran började dra sig hemåt (väldigt sent både på gott och ont). inga olyckor och alla hade haft skitkul. sen kom vi på att vi skulle städa upp skiten också...

Klockan 6 klampade jag in genom dörren. glad, nöjd och trött :)



RSS 2.0