Snor

Det där med träningen gick ju jättebra verkligen... inte för att jag inte vill, åååååh nej!! utan för att jag har gått och blivit sjuk. så jävla bra tajming! när jag för en gångs skull känner att nu jävlar kör vi, så går det så här. trevligt. att jag hatar att vara sjuk och blir världens rastlösaste gör ju inte saken bättre. tur att min mamma är bäst och köper halstabletter, tidningar, glass och choklad till en stackare som jag. Att det dessutom känns som en underbar söt liten vårdag utomhus är bara grädden på moset.

Men nu ska vi inte deppa för det inte!!! :D

Jag har en resa på G och jag har ju inte ens läst mina tidningar än. som plus på det så är faktiskt inte mitt konto helt tomt för en gångs skull så klick klick klick! Nu ska jag äta choklad och beställa fina saker.



Tjockis

Ååh vilket kalaslördag! Det började med att Marcus skulle få sin födelsedagspresent = köra ferrari. Smartrumpan nummer 1 (jag) insåg när vi stod och väntade att jag hade bokat fel dag.. inte lördag, FREDAG. Hans familj och min familj står där fulla av förväntan för att sedan åka in till storstaden för middag och JAG har bokat FEL! Men det var ingenting som lite blinkande ögonfransar inte kunde lösa (?) och han fick köra ändå! kunde inte blivit bättre då det faktiskt var en utav de få stunderna då det var sol och fint väder :) efter det fortsätter vi mot Göteborg för middag. Lilla London bjöd på god mat och framför allt fruktansvärt god efterrätt! utsökt verkligen! päronen åker hem och vi fortsätter till gothia hotell. På tal om mat:


Nu är sommaren över på riktigt, och gott folk, jag har blivit tjock! säger inte detta för att få massa motargument som ens vänner är skyldiga att säga, men det är sant. jag är inte bitter, men jag ska fan göra något åt det! Kunde nästan inte koncentrera mig på jobbet idag för allt jag oroade för var min dallrande mage skulle tänkas slå till (thank god för snortajta leggings/jeans som går upp till naveln..) så efter att ha ätit gott och inte tränat under några härliga sommarmånader så är det dags. Hejdå chips, hej gym!




Nästa sommar älskling, nästa sommar <3

Min pojkvän är finast i hela världen

Det var bara det jag ville säga. Och att jag har ätit något kopiöst mycket kladdkaka ikväll. Jag välkomnar min sockerbakfylla som redan nu kommer smygande. Jag gillar det.

Godnatt

100816

nähepp... då säger vi kom igeeeeeen tisdaaaaag!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den här dagen gick käpprätt åt helvete (observera att klockan inte ens är två)
Bitterfittan nummer 1. förväntade mig inget annat ändå iochförsig, det är ju faktiskt måndag, det får jag inte glömma!

Men okej, lördagskvällen var riktigt mysig och söndagen likaså, så det kunde ju varit värre :) (försöker försöker försöker att inte klaga...)

Igår bakade jag bullar själv för första gången i mitt liv. dom blev goda. jag tror jag ska ta en nu.


puss.

100814

Den här veckan har verkligen varit jättesämst. den började bra och sen bara






































åkte den såhär långt ner i botten. ikväll ska jag träffa mina kära vänner vilket ska bli skitkul! mindre skitkul är att vi träffas för att min kära bror och vän Jonathan ska flytta till norge. inte jättelångt men ändå lixom. vi håller tummarna för bättring på måndag! troligtvis inte. måndagar brukar inte tycka om mig, men okej, tisdag då.

skoooooooor

Är det ett kap eller är det ett KAP (!??!?!?!?!?!!!!) att hitta sno åt sig dessa på nellys rea för ynkaste ynka 30kr? jag tror att det är ett kap. jag är så underbart nöjd! ett par till skor på det och jag är ännu nöjdare. och sedan en tavla med en sko på. försöker hitta en bild men det går inte så bra faktiskt men fin är den :)

Nelly

Ååh den underbara nelly-outleten stänger portarna idag! eller portarna ska först öppnas klockan 8, va säkert världens kö klockan 6 redan.. nu sitter jag här kvart i 9 och väntar på att min allra morgonsegaste (eller bara segaste) vän ska ta på sig kläder så jag också kan åka dit! jag tippar på att jag kommer åka om ca 20 min efter ett till samtal om vad jag har på mig och vad jag tycker att hon ska ha på sig... älskade frida <3

Har jag nämnt att det är lördag? ja, det är lördag och jag var uppe klockan halv 8. detta är dessutom min enda lediga dag som jag har haft på typ 2 veckor, och visst är det typiskt att man har massa ärenden man måste göra då. känner mig vuxen och gammal. nelly är faktiskt ett ärende!

Nu svamlar jag. jag är nog lite trött såhär på morgonkvisten trots allt. god morgon.

RSS 2.0