London 2010

Nu förnyar jag mig, så istället för att SKRIVA om våra härliga 30timmar i london så bjuder jag på bilder med lite förklaringar :D frida har såklart dom roligaste bilderna för så är det alltid. kanske beror på att jag har kollat på mina fler gånger men skit samma, här är några:


Lite kina-buffé-hämtmat i parken från inget annat ställe än china town :) jag har annat än nudlar och gurka under...

 

The O2 arena, som för övrigt var helt sjukt coolt. det var som en vanlig gå-gata med massa fina restauranger och pubar.
en tjus-pose med våra nyinköpta ALICIA KEYS BILJETTER!!! :D

 

Franto :)

 

Alicia Keys

 

Frida + lunch på Shakespeare´s head

 

This is it mina vänner. dels för att jag inte orkar mer och dels för att jag inte tog så mycket mer bilder.. men när jag får tag på fridas (om cirkus ett halvår?) så kanske jag lägger ut fler :)

 

hmm... nu när jag förhandsgranskar så inser jag hur smart jag har varit och gjort bilderna pluttesmå så att man knappt ser, men okej, nu lärde jag mig av det misstaget...


Lefkas

ÄÄÄÄÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu är våran resa bokad och det blir gamla hederliga grekland. helt underbart ska det bli! förutsatt att det är soligt såklart :) och om 2 dagar åker jag och frida till london! hoppas hon blir frisk bara annars blir det nog inte roligt för henne stackarn :(

Det har hänt så fruktansvärt mycket på alla håll och kanter just nu känns det som.. både bra och dåligt. men det positiva är iallafall att det som är dåligt sakta men säkert börjar lösa upp sig ju närmare sommaren vi kommer. eller det ser ut så nu iallafall och jag hoppas att det fortsätter åt rätt håll :)



Wang

Skulle sovit för längesen egentligen men jag kan inte för jag tänker på den här väskan som jag VILL HA!!!! blir så trött på alla jävla modebloggar som ska hålla på och fjolla sig hela tiden, men jag kanske inte ska säga någonting innan jag har slutat länka skor eller slutat prata om mina dreggelpölar som kan uppstå av att titta på diverse vackra skapelser? kläder, skor och väskor då alltså. inget annat.

Tyvärr är jag lite snål nu. jag ska ju faktiskt till london och jag borde kunna hålla mig en ynka liten vecka från att köpa något. det har ju trots allt gått prima alla andra månader (enkel orsak = inget att shoppa för)
Det roliga med den här väskan är att orginalet är designat av Alexander Wang. den kostar typ 10 000 eller nåt. vet inte den exakta siffran men det spelar ingen roll för jag har ju ändå inte råd med den. MEN! sen har vi kopiorna som faktiskt ser nästan likadana ut. problemet är ju bara det att de också är dyra. typ en tiondel av priset. och för alla brighta barn som har räknat ut summan (1 000 riksdaler) så kan jag konstatera att även det är lite out of my league just nu.


Orginalet.

 

Chicy. (inte meningen att det skulle bli typ 3 bilder men okej..)

 

Bianco. den här har det överkomliga priset 400, men ser den inte lite plastig ut??


värme? ja tack

Idag har jag gjort något som jag egentligen tycker är helt värdelöst och totalt slöseri med pengar, iallafall för min del. jag har SOLAT SOLARIUM. jag blir aldrig brun på det viset, det är onödigt dyrt och det är dessutom cancerframkallande. alltså inte bra hur man än vrider och vänder på det. MEN, min ursäkt var att jag behövde lite värme. så jag betalade 50kr för 15 minuter i "solen". jag stängde av alla fläktar men det lät ändå, så då och då höll jag lite smått för öronen och låtsades att jag låg på en strand i grekland. mycket trovärdigt om det inte hade varit för rix fm som jag susade i bakgrunden. kanske märks att jag börjar bli lite desperat? i stockholm är det tydligen stekande varmt idag. trevligt för dom...

12 dagar kvar

Kom precis på att jag åker till London om en och en halv vecka och har fortfarande inte fixat boende eller hur vi ska ta oss till Säve, vilka dansklasser vi ska ta eller hur mycket pengar jag kommer kunna ta med mig eller nånting? kommer jag ha råd med mat?! shoppingen går ju trots allt i första hand... vi kommer att hamna på något vandrarhem med ingrott kiss i mattorna, diverse vätskor och hårtyper i lakanen och brunt vatten i toaletten. och allt kommer att vara fridas fel. yes, det kommer det att vara.

It gets worse before better

Av någon anledning så har jag fått lite fler besökare, välkomna hit :) vi får väl se hur länge ni orkar hålla kvar...!

Idag har jag lekt lite tomte. jag har verkligen underbara vänner och jag hade önskat att alla kunde ha så fina vänner som jag har ibland. jag önskar inte alla det, men vissa. en mamma som min borde ni också få, synd att jag är snål och inte delar med mig. i vilket fall som så har det varit ett par riktigt jobbiga och tuffa dagar och mina älskade nära och kära har suttit med mig, lyssnat till mitt gnäll och gråt i flera timmar och gett all sin uppmärksamhet åt mig. det är inte något jag i vanliga fall kräver såklart, men nu när det har varit som det har varit så har de släppt allt och låtit mig komma i första hand. riktiga vänner helt enkelt och trots att de förtjänar så mycket mer, så ville jag visa hur glad jag är att jag har dem. SÅ! varsin ben&jerrys fairly nuts fick de inslagna i celofan med fina snören :) man ska ta hand om sina nära för de är de viktigaste man har!
så.. nu har moraltanten sagt sitt men det är ju bättre än bitterfitta, eller hur?

Några av mina finaste :)


Oh shit it´s monday

En måndag som känns i magen hundra gånger mer än andra måndagar.
Vill ge tusen rosor till mina älskade vänner, vet inte vad jag skulle göra utan er <3

Le Love




coco avant chanel


mums

Det är få saker som får mig att dreggla och stöna så som skor och choklad. min dos av choklad fyllde jag idag fram tills om ungefär ett halvår och nu vill jag hoppa in i min dator och börja taffsa på alla skor jag hittar. då jag inte är en självisk person så ska jag ge er några länkar:


Topshop
Acne men för den som har lika tajt ekonomi som jag finns det ett par liknande hos H&M
Acne igen
Nelly skorna ser inte ut att vara utav så bra kvalitet men snygga är dom och inte dyra!
Bianco Bianco Bianco


Ska torka upp min dreggelpöl och ge mig ut i det fruktansvärt vackra vädret en stund (...)

22:18

Tackar för kommentaren fröken brännhult, jag antar att du menar korten :) det ÄR faktiskt mycket roligare med kort! vissa bloggar läser jag inte ens utan tittar faktiskt bara på korten. nu blev jag dessvärre ännu mer paranoid då min vän wictoria idag berättade om kapade datorer och konton där fel bilder hamnar i fel händer och att bilderna ALDRIG försvinner från nätet. skrämmande...

Idag fick jag tvättat min bil. eller Marcus fick tvättat min bil. han kämpade och kämpade och tro det eller ej men den är fortfarande inte ren. skiten är så ingrodd att jag behöver starkare medel och insidan på bilen ska vi inte ens prata om! nacho-chips på golvet sedan september 2009? snusk är vad det är.

På tal om snusk, är inte denna bilden snuskigt rolig?! haha jag dör. mina älskade sex and the city tjejer förgyller min vardag titt som tätt och jag var tvungen att spara denna bilden härom veckan. ignorera att jag för en gångs skull är inne på msn och pratar med S och M...

I just detta scenariot skulle jag vilja beskriva det såhär..

 

Fia kläcker ur sig något om helgens bravader - something dirty
Elina gillar det och ger en high five
Frida och står för de höjda ögonbrynen (vi förväntar oss en smått korkad, men söt, kommentar efteråt)
Jag håller lite för öronen, lite beroende på dirtyhetsgrad

 

Detta varierar såklart och i vanliga fall så skulle jag ge rollen Carrie till mig själv såklart. bara för att jag vill ha hennes fina hår och skor.

 

Om en timma fyller min fia år! <3


Aldrig nöjd

Titeln säger väl allt. jag fattar inte varför jag alltid ska krångla till helt och hållet onödiga saker. det är alltid något jag måste gnälla över och ibland känns det som om jag letar efter något att tjafsa om vilket uppenbarligen inte är en så jävla bra egenskap. JÄMT är det nån skit som jag mår dåligt över och det är alltid en plågsam väg fram tills dess då jag upptäcker att det är jävligt onödigt. men då kommer jag på något nytt såklart. och oftast är det inte bara jag som drabbas utan jag ska dra ner andra samtidigt vilket egentligen är det absolut värsta. förlåt.
det är en klump i magen som inte vill försvinna och så fort den halveras så "letar" den upp något annat att vara missnöjd eller ledsen över, och gör klumpen stor och hel igen. som om jag hade saknat den lixom.


Det blev en lite tråkig stämning på min annars så lättsamma blogg... eller vem försöker jag lura, jag gnäller alltid på något här också. nog för att det är med en liten gnutta humor men let´s face it. jag är faktiskt en bitterfitta på riktigt.


Jag brukar ju faktiskt aldrig publicera kort, men jag får nog komma över mig själv lite och faktiskt inse att jag kommer inte bli stalkad av något psycho som dyrkar mig och min blogg..? nu åker vi tillbaka med endast ett fåtal klipp där jag är riktigt jävla glad. det finns fler men vem skulle ana att det tog sån tid att ladda upp... ni bryr er säkert såhär --> <-- mycket, men det är min blogg och jag skriver vad jag vill :)

Detta är iallafall några av mina fina dansvänner <3 eller va fan, ni är mina vänner utan ordet dans framför


Några utav mina stiliga klasskamrater :)

 

Puzzled. Störtbra helt enkelt. Elin ser ganska oberörd ut utav kaoset i bakgrunden

 

Studentens lyckliga dagar tillsammans med Es3b

 

Kreta

 

Mina (alltid otroligt fräsigt snygga) bodyguards ;)

 

Fridus :)

 

Kärlek

 

<3


Nu blev jag helt plötsligt på lite bättre humör :)


RSS 2.0