101031

Dagen börjar med brakfrukost på condeco med min bakfulla (men söta) vän linnea. Alltid lika trevligt. denna gången pratade vi om en liten jultripp till london! väntar på mitt schema och så fort jag får det så ska här bokas!!!! anar att jag kommer behöva en extra övernattning ensam för att hinna med mitt besök på underbara, jättestora topshop. HIMMELRIKE är vad det är men har än så länge inte hittat någon som orkar med den butiken lika länge som jag. vilket alltid resulterar i en stressad anto som lämnar sitt sällskap i soffan medan det springs marathon genom 3 våningar...

Tur säger jag att jag åt en megafrukost för hej och hå vilken dag på jobbet! härliga kunder som ville ha mycket hjälp! skitkul verkligen men när dagen var slut så var jag det också och min hals hade behövt någon akut dunderkur på direkten av allt pratande. ändå är jag van vid att prata hela dagarna. jobb eller inte...

Imorgon blir det frukost med min underbara fia! jag hade trott att vi skulle till donken eller något men icke då! jag ska till henne och vi alla vet vad det betyder! hon må vara sjuk men jag känner på mig att jag kommer få rulla till bussen och sedan ändå bort till haga...

lördag?

Jasså är det lördag? åh fan..

Det roliga när man jobbar helger är ju att det faktiskt inte riktigt klassas som helg längre. för mig kan det likagärna vara typ tisdag eller något idag. men det är det inte. det är lördag och jag ligger i min säng och kollar på sex and the city. dessutom har jag redan ändrat klockan så den är snart bara 9. tur att jag har världens bästa jobb annars hade det INTE varit okej. det är det inte ändå men jag kan leva med det...

MEN! trots detta har veckan faktiskt varit toppen! förutom att jag inte har tränat = min rumpa har växt circus 3 decimeter på bredden och utåt. I tisdags hade vi en liten utbildning på jobbet på kvällen. alltid kul att träffa alla! onsdagen bjöd på "after work" (hej, jag är vuxen) med två twist-pinglor. på torsdagen blev det dans och fredagen slog alla rekord med världens mumsigaste grekiska 3-rätters! och har jag inte världens bästa vänninor så säg! ett plus på det var att jag och pojkvännen fick lite sovmorgon och faktiskt ses! helt stört vad våra scheman verkligen inte vill gå ihop.. idag har det jobbats och dagen till ära var vi lite partyklädda. det är ju halloween eller nåt.. mamma och pappa möter upp mig i stan. äter toppengod mat igen och sen rullar vi hemåt.

Och nu ligger jag här. imorgon blir det frukost i storstaden med min storstadsvän linnea. och jobb. godnatt.

En liten fransk balkong vill jag ha. helst i paris såklart

 


Nagellack

Vilken dag, jag är helt slut! och det är bara måndag! more to come, det är lönevecka, jag jobbar hela veckan plus massa kul vid sidan av. Jag är trött men jag kan inte säga annat än att jag älskar det! :)


Idag stod jag i typ 20minuter inne på H&M för att jag inte kunde bestämma mig för vilken färg jag ville ha på nagellacket. jag kom nästan försent till jobbet och till råga på allt så slutade det med att jag inte ens köpte något. DET är dagens (årets) mest onödiga problem. tänkte att jag skulle dela med mig lixom.

 

Och det finns fler! Någon som förstår mitt fruktansvärda dilemma!? (...)







Pepparkakor med mjölk

Alltså.... När folk säger att de äter pepparkakor och mjölk, vad menar de då egentligen? Denna frågan låter lite konstig men låt mig förklara.

Jag ÄLSKAR pepparkakor. jag äter alltså pepparkakor året om. okej, kanske inte året om men jag började för cirka 1,5 månad sen och ibland får jag ett sug mitt i sommaren och köper. men de flesta verkar ha glömt av pepparkakorna fram tills "den dagen det börjar bli lite frost och alla får julkänslor". nu menar inte jag att jag tycker om pepparkakor mer än någon annan, jag kanske tillochmed förstör charmen lite när jag kan med och äta dem jämt men sak samma!! TILL POÄNGEN. jag kommer ihåg när jag var yngre och till och med på gymnasiet. då kunde man ibland köpa pepparkakor i cafét.

När jag äter pepparkakor med mjölk så smäller jag i mig MINST typ... 7 stycken? med stor betoning på MINST jag tycker inte det är så farligt. bara under dessa 5 minuterna som jag har skrivit har jag hunnit nalla ca 4 styckna ur skafferiet. men när jag och några vänner skulle köpa något i cafét en dag så kommer jag ihåg att de tog typ en, max 2 var och sedan säger att de inte brukar orka mer och kollar snett på mig när jag skamset köper mina 5.. asså.... WHAT?! jag kan äta upp en hel sån där rad helt själv! nu vet jag att min magkapacitet slår de flestas, men come on people! en pepparkaka äter man ju upp på en millesekund, så när folk till exempel skriver på facebook: "pepparkakor med mjölk" dricker de 1 glas mjölk och 3 pepparkakor? för det gilltas faktiskt inte som äta, det är typ som att... smaka?

Konstigt ämne det här. skulle uppskatta om någon kunde upplysa mig om hur många pepparkakor de äter när de "äter pepparkakor med mjölk".. eller glögg. jag är faktiskt nyfiken på riktigt.

OBS! man får lite dispans om pepparkakorna är hemmagjorda. de är faktiskt tjockare och man orkar faktiskt inte riktigt lika många...



A Day Off

Idag är jag ledig. som bekant så är inte det något som jag är särskilt förtjust i. iallafall inte när jag är den enda som är ledig och alla andra jobbar. VAD i hela friden ska JAG göra då?! skittråkigt verkligen.

Blir väl en promenad, laga lite mat, läsa lite tidningar och peta mig i näsan. Trevlig fredag. Min lediga dag kommer som vanligt gå jättefort och vips så är det lördag och jag ska jobba! då önskar jag minsann att jag inte hade jobbat för då är alla andra lediga. tufft liv.

På söndag ska jag iallafall på chokladmässa med mina föräldrar och det ser jag fram emot! ska bli supermysigt och jag ska provsmaka choklad som om det inte fanns någon morgondag. lätt bästa dagen på hela hösten.


Just nu är jag lite sugen på London. Jag brukar bli det circus två gånger per år. en gång på våren och en gång på hösten. Eller vem försöker jag lura? Jag är ALLTID sugen på LONDON!


PST

Idag har jag rensat min garderob. FY. FAN.

Skönt att bli av med lite skräp, lite sorligt att lägga undan sommarkläder/skor och fruktansvärt tröttsamt! när jag var "klar" däckade jag i soffan och vaknade lagom till spinningen.

Ja det var ju det med spinning.. jag börjar gilla det! Hur kan man INTE gilla det när man har världens sötaste blondin jämte sig som ger en sitt glittrigaste leende så fort jag helt utmattat kollar åt hennes håll?! Man måste ju bli pepp ;) jag pratar såklart om min vän Wictoria. jag ska börja kalla henne för min PST. PersonligaSpinningTränare. Jag behöver i princip inte göra någonting. förutom att trampa på cykeln såklart.
När jag kommer till passet så har jag fått en cykel fixad tillsammans med papper. Hon ställer in positionerna och går igenom hur det ska se ut och vad som ska fixas. Toppenbra helt enkelt! :D

Dessutom är musiken bra vilket är fruktansvärt viktigt och det faktum att W sätter mig på en cykel längst fram gör ju att jag måste ta i på riktigt, hahaha... nog om det! imorgon är jag också ledig. min bil är återigen sönder så jag kan inte ta mig någonstans. hurra!


På tal om något annat... HUR SNYGG ÄR INTE KATE MOSS HÄR?!?!?!!

VOGUE


tradera

Egentligen borde jag släcka och sova nu. Jag är fruktansvärt trött och som min kloka mor säger så är det bättre att jag lägger mig tidigare och går upp tidigare. om jag går upp tidigare imorgon kan jag lixom ta en promenad eller något på morgonen innan jag åker till jobbet. det kan jag ju inte direkt göra nu. eller kan kan jag väl men det är inte så lockande om jag ska vara ärlig.

Anledningen till att jag ligger i min säng och låter mig bli övertrött samt värmer rummet genom att ha på lampa och dator är att jag bjuder på en sak på tradera. ja faktiskt. jag har skaffat mig ett konto. och för att jag ska vinna detta så måste jag vara alert in i det sista! vilket jävla sätt att sätta sluttiden så här sent på kvällen! kommer säkert inte vinna heller, det är ju det värsta...

Wish me luck

Genom eld

Hemkommen från ett spinningpass. FY. FAN.

Nej, så illa var det faktiskt inte, det var riktigt kul! är en aning mör i kroppen och har bokat in mig på ett lyfta-skrot-pass imorgon bitti innan jobbet vilket jag kanske ångrar lite nu, men okej då.

Kundkvällen var riktigt lyckad! Det var helt otroligt vad mycket folk det kom! KAOS är rätta ordet!! men det var himla kul och när jag för första gången tittade på klockan så skulle vi stänga om en kvart vilket är ett bra tecken :) Mina stackars fötter lär aldrig förlåta mig dock, de är fortfarande under rehabilitering...

Efter att vi hade fixat iordning lite drog vi vidare till familjen. Riktigt kul att träffa alla och vi hade det så trevligt så :) Finfin mat bjöds det på också, bland annat råbiff. Kommentera gärna i kommentarsfältet....

För att inte tala om lördagen, vilken toppenkväll!!! Det började hos vackra Wictoria som hade fixat fina drinkar (OBS! alkoholfria då vi startade dagen klockan 14.00) jag och elina har som vanligt värst beslutsångest och blir klara sist MEN i TID!

In mot Borås. Jag köper såklart en tröja, bra anto, jättebra... sedan kollar vi på en modevisning med unga designers och satan i gatan var vissa var skickliga! jag ville sno med mig lite av det hem! Speciellt en klänning! Hon som hade designat den vann hela tävlingen och ett av priserna är ett samarbete med Nelly så kan ju bara hoppas på att den kanske kommer gå att köpa?

Mot Oliven och middag. supermysigt vekligen! jag beställer plankstek och mums säger jag bara! hade kunnat äta två.

Nästa - Viskan. Lite efterrätt och goda drinkar och massa skitsnack.

Sista - Åhaga igen och väntar på herr Oskar Linnros. jag säger som wican. HAN ÄR KUNG. liiiiiite dåligt ljud tyvärr och vi hade ett killgäng nära oss som skulle leka fjortisar och hoppa och knuffas vilket förstörde lite tyvärr.. Tur att vi hade en PMS-ande Fia som lät dem höra ett och annat! Tills slut hamnade vi längst fram på något vänster. helt plötsligt bara stod vi där och det var sååååå bra!! Ååååh vilken toppenkväll!!!!

Resten fortsatte mot Kinna Krog men jag som skulle jobba dagen efter fick bege mig hemåt. Men inte var jag bitter, nöjdare kunde jag inte vara! <3

Söndag innebar som sagt jobb och sedan kom min Marcus och hämtade mig för att fortsätta mot bion där vi skulle se Wall street. Riktigt mysigt och riktigt bra film! gillade den riktigt mycket faktiskt :)

Mycket text men jag orkar inte (kan inte) röra mig efter passet så kan ju likagärna skriva. Och lägga upp bilder :)



 

 

Bilder tagna från Wictoria och Elina.

 

 

För de som inte har hört de två bästa: Debut & 25



RSS 2.0