Twist&Tango

9e jobbdagen i rad idag. jag är aningen trött om jag ska vara ärlig. Men denna dag avslutas i topp med VIP-kväll, goodie-bags, bubbel, mingel, shopping och middag! Sen är jag ledig i hela två dagar, en guldstjärna på det :)




Aella

Whyred har en jacka som heter Aella. Det tycker jag är lite roligt.

klick klick klick...

Okej det där med att bara lägga kläderna i korgen utan att betala var ju bullshit. Lönen infann sig på mitt konto klockan 00.00 inatt och klockan 00.15 fick jag ett bekräftelsemail om att min beställning är mottagen... Men jag måste säga att jag faktiskt gillar det, jag har ju inte shoppat på evigheter!

...

Den här veckan har tagit kål på mig. Nu frossar jag i godsaker och tittar på sex and the city. because I'm worth it.

Plus att jag "shoppar". Ibland kollar jag på kläder på internet och lägger de i korgen utan att köpa dem. det är NÄSTAN samma sak men jag blir inte helt pank.

Jag har inget liv denna veckan.

Godnatt

klockan ringer 05.30

Uppe med tuppen för att köra mamma och pappa till flygplatsen. Om det ändå hade varit så väl att jag fick lägga mig och sova en stund till.... Off to work!

100917

Jag måste säga att det är ganska skönt att vara ledig såhär mitt i veckan någongång. Vad som INTE är skönt är att jag jobbar nästan varenda helg i två månader. om man nu kan kalla det helg, jag vet faktiskt inte riktigt vad det är nu för tiden..

Så bara för att jag jobbar hela söndagen så måste jag hinna rösta idag. Jag är lite nervös.







Ledig

Idag har jag varit lite av en hemmafru. Det började med träning imorses, sedan gick jag ut med vovven. Efter det så Städade jag lite, åkte och hälsade på min vän. Fortsatte till mataffären. Åkte hem och lagade en mycket god måltid (om jag får säga det själv) och sitter avslutningsvis just nu i soffan och väntar på att min kaka i ugnen ska bli färdig.






Kakan blev god. Lite mjölk till det också så blir det bra :)


100915

Jag hade rätt! (som vanligt, HE HE HE...) jag ÄR trött som en liten valp. MEN jag har faktiskt haft en riktig toppendag! jag gick upp tidigt och tränade med Wictoria och det känns så himla skönt att ha fått köpt det där jäkla kortet för jag har verkligen ingenting att skylla på nu!

Jobbet var riktigt kul. det var mer kunder idag, det gick snabbt och jag fick lära mig massa nytt plus en liten bonus på det som jag inte kan skriva offentligt, men det gjorde min dag iallafall :)

Med andra ord är jag trött men nöjd.
På tal om annat så ska min kära pojkvän hjälpa mig att pimpa min blogg! jag är nog den enda av alla med en blogg som inte har fattat hur man gör en header så.. ja. han får hjälpa mig.

Godnatt

I föregående inlägg menar jag såklart även västtrafik eftersom att jag såhär i efterhand inser att SJ och västtrafik inte riktigt är samma sak.. så, nu var det sagt.

Imorgon ska jag med fröken Wictoria Richardsson på bodybalance. klockan HALV NIO på morgonen!!! sedan ska jag hem och göra mig iordning för att åka vidare till min nya arbetsplats som numera är i storstaden Göteborg. Mycket nytt. Jag kommer somna som en liten valp. jag kanske ska försöka göra det nu annars somnar jag på den fina mattan med ingrott svett. det slipper jag helst. Godnatt

Dagens ros

Oftast håller jag med om att SJ inte är kloka. Många är otrevliga, alldeles för hårda och de kan seriöst slänga ut någon om det fattas lite pengar och i vissa fall få en att betala onödigt mycket pengar. De flesta verkar verkligen hata sitt jobb och det märks. Jag hatar fördomar trots att jag själv har det ibland och detta är väl ett bra exempel, just nu klagar jag ju på hela SJ, MEN det finns faktiskt människor som inte förtjänar det och trots att man kanske inte är helnöjd med sitt jobb så kan man faktiskt vara trelvlig och snäll.

Idag skulle jag gå på bussen och framför mig är en utländskt äldre dam som talar ganska dålig svenska. Hon har inte riktigt hajat det där med de nya reglerna (vem har?). hon har iallafall endast kontanter och för de som aldrig åker buss och inte vet så kan man endast betala med kort. Istället för att vara tyken och otrevlig och neka tanten att gå på så säger busschauffören att han betalar med sitt egna kontantkort så att hon kan betala tillbaka honom kontant.
Alltså inte världens största grej, men en väldigt god gärning och det gjorde en människa väldigt glad och en annan (mig) en aning hoppfullare om att faktiskt inte hela SJ-ligan är rötägg.

You, Me, Oui!

Älskade Paris, jag hoppas att vi ses snart igen

 

 

 

 


Konsten att packa...

...Är verkligen inte en gåva som jag har fått! usch och fy och blä vad jag inte är bra på det! Att vi dessutom bara ska ha med oss handbaggage betyder att vi inte kan ta med hur mycket som helst vilket kanske är lika bra? bättre att ha beslutsångest hemma än i Paris lixom. Jag vill inte ha för mycket men inte för lite med mig. jag vill inte frysa men inte ta på mig för mycket för om jag blir varm så får jag gå runt och hålla i överflödiga plagg. jag vill vara lite fin (det är ju ändå paris) men det måste ändå passa både dag och kväll så FÖR fint kan det inte vara samtidigt som jag inte vill ha jeans och converse. för jag får ju faktiskt snyggast ben i klackar, men vem orkar gå i det hela dagarna? visserligen börjar jag bli van men att springa runt på disneyland är väl lite för bra även för mig... Ett underbart plus på detta är att jag är så fruktansvärt trött på alla mina kläder och har dessutom hamnat i en riktig ful- och fetperiod.

Men förutom detta så ska det bli helt underbart kul! hotellfrukostbuffe och musse pigg lixom. slå det om ni kan :)



Vackra men kalla Paris <3





?

Ibland kan jag bli jätteirriterad på människor med beslutsångest. hur svårt kan det vara lixom? SKITSVÅRT kan jag tala om! med andra ord är jag jätteirriterad på mig själv just nu. att det alltid ska bli så himla komplicerat? när det egentligen inte alls är komplicerat för hur det än blir så blir det bra det är ju bara jag som i vanlig ordning aldrig blir nöjd? och varför ska man nöja sig är ju frågan, ska man inte sträva efter det bästa? JO det ska man, men ibland har man det bästa utan att fatta det själv. Nu svamlar jag iväg lite men poängen är att jag har beslutsångest, det blir bra vilket jag än väljer, VAD gör jag? dags att skriva för- och emot lista. det brukar vara ganska bra ibland.

Nu fick jag precis ännu mer beslutsångest för annat...
PLAN B: jag gömmer mig under täcket och äter choklad. ja. så får det bli.


Den här dagen hade jag minsann ingen beslutsångest. Då var jag i New York. New York är bra <3


RSS 2.0