Andra inlägget på 5 min..

H&M har också fått in vårkläder!!! Ååååååh det värmer mitt lilla hjärta!!!!!! (tro inte att jag har glömt hunden dock...)

idioti

För det första:

Vem i hela fridens liljor kan med att bara överge en stackars liten valp, JAG HADE STRYPIT IDIOTERNA!!!!!!!! för fan....


För det andra:

Jag kan ju inte annat än att älska att ellos har börjat med sina vårkläder. Nu fattas bara våren! låt denna mellandagsrea från helvetet vara över snarast.. folk blir som djur! de gör typ en grej av att det är rea och att man automatiskt måste slänga kläder omkring sig och lämna ett berg med kläder efter sig i omklädningsrummen. jag har liksom stått och vikt alla linnen och tunikor på bordet och i en period då det inte ens är mycket folk kan man lägga tillbaka plagget snyggt men det är ju roligare att SLÄNGA det över bordet!

Så långt kunde jag njuta av att det hade trillat in vårplagg.. (för det 3e, 4e, 5e???) det med hunden har gjort mig upprörd. nu ska jag krama och gosa med min egna.

I'm yours to keep if you want to

Ååååh jag längtar till våren så mycket att jag nästan börjar gråta!


 

 


101812

Vilken kalaskväll! Twist and Tango befann sig igår på peakock för lite alkoholförtäring och sushi. ja SUSHI.

hej jag är 20år gammal och har aldrig ätit sushi och har svurit på att aldrig peta i mig en nästan levande fisk. men se där. det slank ner! det var ingen rå fisk bland mitt ris dock. jag tog det lite försiktigt och jag måste säga att jag tyckte faktiskt om det! vi fick mat i ungefär 5 omgångar så jag kommer inte ihåg allt nu men dumplings var gott har jag för mig. tog som vanligt ingen bild men här kan man skymta lilla mig bakom en väldigt energisk dansare. jag tittar dock åt ett helt annat håll. troligtvis mot den lille brassen som skaka sin lilla rumpa för kung och fosterland, hej vad det gick!


Förresten. Bilderna finns på Finest.se

Hur bloggig är inte jag just nu liksom?

Christmasparty

Ikväll är det julfest med jobbet som gäller, det kommer bli grymt! jag har köpt ett skitcoolt nagellack som jag inte kan visa nu eftersom att jag är kass på att ta kort. kanske lägger in något när jag har köpt mig en ny kamera.. typ nästa år. jag önskar alla inklusive mig själv en kalasfredag!

Karma is a bitch if you are

Hur många gånger ska jag behöva skriva om vett och etikett på bussen?!

I veckan: vi stannar vid gymnasiet och en hel klass stiger på. först trodde jag att det var en gymnasieklass men känns mer som 9or eller nåt.. killarna sätter sig fram i bussen, där jag lyckligtvis sitter... jag hoppades på att de skulle hoppa av vid typ hyssna men nej, nej. heeeeela vägen till stan! samtalsämnen under färden: rasistiska skämt, bajs, kön, höga rapar osv. när de inte hade något vettigt att prata om så gjorde de andra ljud och sjöng på diverse dräggiga låtar.

idag: kvinna i sätet framför mig. vi hinner inte ens åka från första stationen då hon gång på gång försöker fälla ner sätet ända ner i knät på mig. jag som sitter med benen i kors tycker inte att det är jättekul och försöker hålla emot med benen. eller jag behövde egentligen inte anstränga mig eftersom att mina ben faktiskt var i vägen. visst, jag har inte så långa ben, men utrymmet är inte heller det största. till slut fick jag säga "du kan tyvärr inte fälla ner sätet för jag får inte plats med mina ben då". bitchblick-check! vi åker några hållplatser och hamnar vid korsvägen. där hör jag att det är musik utanför så jag sträcker lite på mig. då är det luciorna som kommer i häst och vagn och kvinnan framför mig ser sin chans att snabbt som fan fälla ner sätet!!! TUR att jag var beredd på hennes slughet. jag kunde lika snabbt trycka tillbaka henne på plats. fruktansvärt irriterande. eftersom att jag vet hur irriterande det är så fällde jag tillbaka mitt säte så fort jag satte mig eftersom att det var en som satt bakom mig och sätet redan var nerfällt. skryt, skryt av mig men jag ger mig själv en guldstjärna! man får faktiskt ta hänsyn till andra tycker jag och om hon absolut skulle ligga ner så kunde hon faktiskt satt sig i stolen jämte sin egen. jag hade visserligen fått mindre utrymme men det är ett utrymme jag ändå inte behöver och då gnäller jag ju inte heller. eller så kunde hon frågat först. har jag fel? nej det tror jag nog inte att jag har!!



10


Lucka 9

Imorgon och på lördag är jag leeeeeeeedig!!!!! :)



Spring 2011

I torsdags hade vi kollektionsvisning på jobbet. det var supermysigt!

Vi fick lite plockmat, vin, glögg, julmust (light?), juleskum och pepparkakor! Låter väl inte helt fel? :)

Höjdpunkten var att få se hela vårkollektionen. jag dog lite. och min plånbok dog ännu mer. eller den tappade iallafall hoppet, för jag kan lova att det kommer bli GRYMT!

Nu till problemet... om VI har så sjukt snygga grejer så bör ju alla andra ha skitsnygga grejer också, eller?

Från det lilla jag har sett så blir det en snygg vår. snygg men pank...


Har inga bilder från kvällen (när lägger jag någonsin ut eller tar bilder..?) men den här tjusing-t-shirten köpte jag i London. Jag gillar den :)


<3

Tack älskling! För att du helt enkelt är bäst <3


RSS 2.0