Hey genious

För första gången på väldigt länge så har jag faktiskt inte söndagsångest! jag har studentångest, men efter att ha lämnat in min sista uppgift så känns det inte lika farligt längre!

Helgen har varit så mysig så, fredagen bjöd på bio i göteborg, lördagen innefattade shopping och ostbricka på bryggan och söndagen spenderades vid havet och avslutades med jordgubbar, glass och promenad.

Men när jag fridfullt satte mig vid datorn denna söndagsafton så läste jag en kommentar jag hade fått:
"du har aldrig tänkt på att när det syns på någon annans profil kanske det ska synas i tredje person? hur fan ska dina vänner veta att det är din status annars? Tänkt igenom dina uttalanden innan du skriver, så slipper du få dig själv att framstå som en idiot."

störande moment 1: varför är tönten anonym?
störande moment 2: om han/hon ändå ska ägna några minuter av sitt liv åt att klaga på innehållet i någon annans (VÄLDIGT SERIÖSA) blogg, så kan iallafall jag tycka att det är lite sorgligt att det som faktiskt upprör denne handlar om något så viktigt som FACEBOOK. visserligen skrev jag ett inlägg om det, men jag hade inte riktigt förväntat mig att någon skulle tro att det var seriöst..?
störande moment 3: eftersom att jag faktiskt skriver denna bloggen utan anledningen att bli nästa blondinbella så behöver jag inte förklara min underbart dåliga humor så ingående att den som läser klockrent ska förstå det som jag tycker är roligt.
störande moment 4: det absolut värsta. att jag faktiskt har spenderat x antal minuter på att störa mig på denna människa som inte kan framstå som en idiot eftersom att den är feg och är anonym. jag skäms ju iallafall inte för att mitt IQ är lika med kaninröv ibland, man får ju bjuda på sig själv lite ;)

MEN!! det är ju trots allt söndag. jag har lite tråkigt och eftersom att det uppenbarligen finns folk som läser den (det är helt VALFRITT för övrigt) så kan ja ju iallafall hjälpa folk i samma uttråkade sits som jag genom att bidra med ett inlägg och lite tidsfördriv :)



Såhär ledsen är jag


About Facebook

Det här med facebook alltså.. Det finns verkligen hur mycket som helst som jag hade kunnat slakta och hylla om den lilla ansiktsboken, men det är en sak som jag finner lite rolig. har börjat tänka på det på senaste tiden och det är lite (läs oerhört) töntigt och störande. jag spelar inte oskyldig på nåt sätt, men när man tänker på det så jaa.. låt mig förklara..

Man kan ju skriva en liten text där det står vad man tycker och tänker och som folk förväntas kommentera. det roliga med detta är då att först står namnet och sedan skriver man, inget kolon eller något.. låt oss ta Anna Andersson som exempel.

Anna Andersson tycker att det är skönt med helg!!

Testa att läsa din status högt för dig själv en gång. är det inte liiiiite löjligt att man utan att tänka på det skriver om sig själv i tredje person? alla gör verkligen inte det, och jag kan inte tänka mig att de som råkar ha en sån status tänker så heller, men jag ville bara dela med mig lite av mina helt ovesäntliga tankar...

Hot as a fever





2 veckor kvar

Kära gudabarn vad jag inte har uppdaterat på länge!! har inte orkat dock, för tro det eller ej så har jag faktiskt haft annat att göra..

The Audition gick bra till en början men åkte tyvärr ut i andra gallrningen, väldigt synd faktiskt men jag är så fruktansvärt glad över att mina kära vänner kom in!! 2 stycken av 15 av 100! inte illa, så ja säger grattis till fia å jonathan igen! <3

Nu börjar det närma sig med stormsteg här.. imorron är det maskerad men frågan är ju hur i hela friden det ska bli något vettigt av det. jag har iallafall inte en aning om jag orkar gå in för det för just nu så känns mitt religionsprov (påminn mig om varför jag inte pluggar på det just nu?) som prio 1...



Is there anything I can do for you dear?

engelskainlämningar dansprov nutida konst examination bal student religion svenska jobb bildanalys solo uppvärmning rädda barnen rapport diplom redovisning sömnbrist loggbok ryggont landvettertest Audition


Stanna tiden åt mig

Jordnötssmör

Efter helgens bravader så är jag några hundralappar fattigare men ack så nöjd! lite sommarinvesteringar har ingen plånbok dött av. möjligtvis hamnat i koma, men den vaknar snart!

För att inte följa strömmen så måste jag givetvis kommentera gårdagens stora händelse! (...)
Inte nog med att killen såg ut som en  irländsk liten figur, låten sög ju dessutom aphjärna. usch säger jag bara!!
sen höll han på att ta sig i pannan som en liten fjolla också, vad är grejen..

ska nog ta å äta nu innan jag säger mer elakheter. skola imon!!!!! :D :D

Dagens!

Åååh mina smörgener skuttar av lycka!! Eros Ramazzotti kommer till stockholm i november! Det blir väl typ jag och päronen som pyser upp, men det kan ju bli kul ändå! ;)




You had me at hello


Helt underbart!

Idag är det en månad kvar till studenten


Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta

Bitterfittor borde inte få jobba i butik

Torsdagen den 7 maj var en konstig dag. hela dagen var verkligen helt knas, ibland bra, ibland dåligt och ibland bara just konstigt. ska inte gå in på fler detaljer men jag måste bara få ur mig en sak..

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dagens "höjdpunkt"

Fia fick en klänning av sin syster i födelsedagspresent, den kostade en del och eftersom att den inte passade så skulle hon kolla om det fanns något i samma prisklass samt storlek som passar.
Jag själv är ute efter en bikini som verkar vara lost överallt, men iallafall. grejen var den att jag stack iväg till HM inne i nordstan å fia stannar på MQ. när jag kommer tillbaka står det två brudar och diskuterar. jag slänger mig in i ämnet:

brun + blond bitterfitta ger oss dessa argument till att hon INTE FÅR LÄMNA TILLBAKA KLÄNNINGEN:

* den är använd (va i helvete?)
* det syns att den är använd för: den är mjuk i tyget, KÄNNS tvättad, dom tycker att sömmen är lite sprucken, det finns "knävecksmärken" OCH OBS!! den lukar konstigt!!!

okej.. för det första så har hon inte använt den, vilket vi försöker förklara för dessa snillen, men det verkar inte gå hem utav nån anledning? och visst, det är säkert folk som anväder kläder som de senare lämnar tillbaka, och jobbar man i affär så måste man såklart vara noga. men grejen var bara den att de här brudarna var riktiga klimakteriekärringar, de va så sjuuuuukt otrevliga! i vanliga fall brukar jag hetsa upp mig, men både jag och fia behöll lugnet och var helt normala.

dessutom så säger de att datumet på bytesrätt SNART har gått ut, då systern köpte klänningen den 29. jag kan inte låta bli att säga att hon faktiskt fyllde år på måndagen vilket är några dagar efter och att hon då inte har ägt klänningen så länge.

eftersom att fia skulle byta klänningen så hade hon en annan med sig till kassan, storlek 40 som passar hennes boobs, den andra var en 38 och då hennes syster hade provat det och sagt att den var precis på henne så hade sofia inte ens provat den.

brun bitterfitta: har du provat den här klänningen då?
fia: nej
brun bitterfitta: ja men hur vet du då att den passar?

varför ska hon bry sig? vi sa ju precis att hon hade den storleken, och om hon ska byta klänningen så spelar d väl för helvete ingen roll om hon har provat den ANDRA?!

fler dispyter inträffade och tillslut så blev det inget byte, och som jag sa så är det faktiskt inte det som är grejen, utan jobbar man i butik så ska man iallafall vara lite schysst, hon kunde lixom sagt det på ett så mycket bättre sätt?
okej, nästa scenario:

blond überbitch 2000: ska du ha klänningen?
fia: vad menar du? (vi tyckte alltså att frågan var lite oklar då det finns två klänningar och bruden mumlar. fias fråga ställs mycket lugnt och trevlig)
blond überbitch 2000: nä skit samma. (tyket tonläge och himlar med ögonen)

just i det ögonblicket ville jag väldigt gärna hälla något kokande i ansiktet på henne.

när vi går därifrån så kan jag inte låta bli utan säger, i fortfarande väldigt väldigt snällt ton!!

- du kan ju iallafall va lite trevlig

svar: jag står faktiskt här och tänker.

ja, det har hon väl uppenbarligen inte gjort mycket av och eftersom att det var dags att hon började använda sin hjärna lite så lät vi henne va kvar med sina funderingar...

Åh Gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort

Hela dagen så har jag tyckt synd om mig för att jag har så sjukt mycket att göra innan studenten. den riktiga frågan är ju då varför i hela friden jag inte har gjort någonting? och då menar jag verkligen nada!

Har precis fått spotify så jag har mest suttit å letat massa rolig musik, har hunnit med några the hills avsnitt och letat skor samtidigt som jag försöker övertala mig själv att det faktiskt är viktigt då jag inte har några till balen! (ja ni märker ju att d funkar..) jag har klickat upp dokumentet "nutida konst", och ja, det är väl ungefär så långt jag har kommit.



          Snart är vi där 

Kattegatt

Nu har jag jobbat mina första timmar på landvetter! :) inget asballt som pilot eller nåt, utan står i cafét uppe bland alla resenärer! så you suckers can't se me ;) om ni inte ska ut och resa vill säga..

Iallafall så hade det varit kul men satan i min lilla gata vad jag inte pallar tiderna!
det började med att jag fick avbryta valborgsfirandet och åka hem tidigt för att sedan gå upp klockan halv 5 för att vara på flygplatsen klockan 6. helt normal arbetstid kanske. dagen går, jag kommer hem vid kvart över 2 kanske, däckar i sängen till ca: halv 5.
Nästa. jag går och lägger mig runt halv 10, kändes skitkonstigt att sova så tidigt, men när jag gick upp kände jag att jag skulle gått och lagt mig när jag kom hem och inte gått upp innan jag skulle åka igen. min klocka ställdes kl 02.00!!! klockan 2 på NATTEN!!! helt sjukt. jag har aldrig varit så trött i hela mitt liv.
Jag befann mig iallafall på jobbet klockan halv 4 och var i koma. jobbdagen avslutades halv 1, körde hem och har aldrig varit så nära att somna på vägen som då.. oh gosh..
Hemma och sover till 4. härlig helg det här, men det är cash, eller hur ;) lite wierd när folk kommer klockan 8 och säger godmorgon och det känns som att det ska vara lunch redan. i vanliga fall när man går till skolan, så kanske jag går upp vid 7, och när jag har varit uppe i 12 timmar så är hon sju på kvällen och då börjar man slappna av.. idag så hade jag varit uppe i 12 timmar när klockan va 2 på eftermiddan = hela dagen kvar.

Mycket snack om tider här känner jag, men för mig som älskar att sova så är det faktiskt lite omänskligt, haha.

RSS 2.0