Dan före dopparedan

Egentligen har jag inte ett skit att skriva. eller jo, egentligen har jag faktiskt det. hade kunnat skriva ner massor om allt och inget men jag känner inte riktigt för det.. jag känner mig lite arg, glad, ledsen nöjd, nyttig, flötig och lite annat smått och gott. allt på samma gång och det är ingen höjdare kan jag tala om.

Men eftersom att jag inte har någon lust att dela med mig till hela världen så nöjer jag mig med att säga att jag plus 5 av mina kära vänner har grymt snygga naglar nu. igår hade vi nämligen en heldag hos sofia som pillade med våra naglar i 6 (!) timmar! dessutom blev det lite vaxning av ben, noppning av ögonbryn, fotbad, målade tånaglar, ansiktsmask, världens goaste tacos, massa prat och julklappsleken! =)

Nu ska jag stressa med det sista som ska göras innan jul, precis som alla andra i detta landet.. God Jul så länge och ett stort grattis till Anna som fyller stora 19 idag!



Now my feet won't touch the ground

Det har hänt. det som vi pratade och fantiserade om har faktiskt hänt. utan att vi knappt har märkt det. helt utan förvarning. numera finns det en BRO över viskan mellan mig och Pao. EN BRO!!!

när vi var yngre snackade vi alltid om hur praktiskt det hade varit om det hade funnits en bro så att man kunde spara en massa tid och ork. frågan är nu bara om den verkligen hjälper någon. (det gör den säkert för den går direkt till fotbollsplanen, men jag menar i själviskt syfte). om jag nu skulle ta bron över så skulle jag som sagt hamna vid fotbollsplanen, och för att ta mig därifrån till vägen så måste jag kriga mig upp för en sjuhelvetes backe och då har jag tillochmed en bit kvar. är det inte då kanske smidigare att ta en liten liten omväg, som nog faktiskt är snabbare eftersom att jag då kan cykla hela vägen. tar jag bron så behöver jag med all sannolikhet leda cykeln uppför backen.. och vad leder det till? jo... SVETT! i mängder.. jag älskar att ha körkort.


och just det.... JAG SKA PÅ AC/DC!!!!!!!

Tick tick boom

Nu är det provdags igen och här sitter jag dagen före med trötta ögon och försöker lära mig något som jag har absolut noll intresse för. men det måste ändå göras! synd bara att jag gång på gång börjar alldeles för sent vilket resulterar i mycket sämre resultat än vad det faktiskt kunde ha blivit..

Mycker mer att skriva har jag inte. min helg har varit bra och nu är det bara en vecka kvar i skolan. sedan har jag bara en termin kvar. EN TERMIN. det är sjukt vad tiden går fort.


Plats för rubrik

Sedan sist så har jag slösat alldeles för mycket pengar ändå har jag inte ens inhandlat alla julklappar! jag får panik på det och sen så blir jag lite lite arg också för julklappar är egentligen så jäkla onödigt. måste man köpa massa saker att ge varandra just på julen när man vet att alla andra i hela världen också får presenter i massor? är det inte egentligen roligare att få något helt apropå ingenting, när man minst anar det?
Själv tycker jag väl att det är ganska kul att köpa julklappar till andra. vet inte alls varför men jag älskar att ge bort saker som folk blir glada av. nu låter jag jättefjäskig men det är faktiskt sant. problemet är bara det att jag börjar tävla med mig själv och måste ge bort så bra grejer som möjligt jämt och hej och hå och till slut är plånboken helt nykter. dessutom är jag skitlöjlig när det kommer till mina föräldrars presenter. innan köpte jag alltid seperat (separat?) och då var det jättenoga för mig att köpa för lika mycket till båda, vilket inte alls är särskilt smart eftersom att de inte alls vill ha samma saker..

Detta har tagit ungefär en trekvart att skriva eftersom att jag sitter och letar julklappar samtidigt..dags att ge sig snart kanske?

Are you naked?

En gång för längesedan så hade jag ett gymkort. eller faktiskt flera gånger för längesedan, men vad spelar det för roll.. idag var det iallafall gratis på corpus och jag, frida å fia var inte sena att haka på!

Visst det är kul med gym, men jag måste säga att det är en sak som stör mig lite.. kalla mig löjlig men jag kan faktiskt inte hjälpa det. omklädningsrummen. jag är helt enkelt inte van vid duschkulturen på gym. speciellt inte efter att ha levt uppe i skolans omklädningsrum där vi oftast tar oss en raggardusch för att sedan duscha på riktigt hemma (ja, vi slutar direkt efter danslektionen i dessa fall och går inte runt som svettiga apor som tvingar resten av skolan att lukta oss i armhålan. för det mesta.) men på så vis är det inte ute i den riktiga världen, utanför våran lilla bubbla!

Jag och mina vänner står och ska byta om, dagen till ära i killarnas omklädningsrum eftersom att de var bannlysta för kvällen, när det kommer in folk som precis har tränat. nu snackar vi om folk i kanske 30-40 års åldern. och helt utan problem så flyger alla kläder av och sedan står de där helt spritt språngande näck och har en konversation om jag vet inte vad! de står alltså där och bara pratar som om de har sprungit på varandra på stan eller vad som helst förutom det lilla undantag att de inte har några kläder på sig! samma sak gäller givetvis badhus, men där omringas man av ännu fler nakna människor, och jag kanske är väldigt pryd eller blyg eller vad som helst, men jag tycker det är sjukt obekvämt.. och det som hände mig en gång på badhuset när jag precis kom in i omklädningsrummet var att jag såg min gamla fröken stå där. yes box, helt nude, hur pinsamt är inte det?

Egentligen så är det inte så farligt. själv har jag ju spelat fotboll och efter matcherna var inte det något som man tänkte på, men nu för tiden så är jag inte van vid det och det känns helt enkelt bara konstigt och jobbigt.


Oh darling darling darling stay with me

Dags för uppdatering! sofia fick mig att skolka från spanskan idag (vem annars?). men med en muta om gratis varm choklad och en massa massa skvaller så kunde inte lilla svaga anto (som aldrig pratar om sig själv i tredje pers, va fan hände?) inte säga emot. jag lovade mig själv att istället göra spanskan när jag kom hem men jag behöver väl inte ens besvära mig över att skriva hur det gick med den saken..

Idag är det första december för den som har missat, men var är mina julkänslor?! de har sprungit och gömt sig bakom en stol! eller på gymet för där vet de att jag aldrig kommer att hitta dem..? i alla fall så är mitt största problem som vanligt julklappar. om jag någon gång hade kunnat fixa dem i tid så kanske jag hade kunnat njuta av julen på riktigt istället för att ha ångest över att jag inte hinner med allt? jag uppskattar förslag..

Imorgon blir det ett besök på balettakademien och därefter perukmakeriet. I'm going blonde.



Jag var ute å sprang med min fyrbenta vän =)
Bild tagen av Pao

RSS 2.0