Hej Sötnos

Vi var och badade med Leah idag :D


I say... Take me out!

Kära barn. det förra inlägget blev inte riktigt som planerat. för det första så hade jag inte den rubriken (konstigt?). jag som tycker att jag brukar ha så fyndiga rubriker men nähä! nu försvann den så jag får väl använda den nån annan gång.. och sen så hade jag en mysig liten bild också men den sprang iväg...

Ikväll vankas det utgång! ska bli väldans trevligt det där =) that's pretty much it...

Och om det är någon som ska på way out west så får ni passa er! jag kommer nämligen agera säkerhetsvakt (ja, jag vet det är lite komiskt...) och gud nåde den som inte sköter sig!! när franz ferdinand, nerd och mando diao spelar får man däremot vandalisera hur mycket man vill eftersom att jag inte kommer att vara i tjänst just då...


Utkast: Hur längesen ...

Hur längesen va d inte jag uppdaterade? jo! ganska längesen. fy på mig! hade inte tänkt att uppdatera nu heller för jag har inte ett (en?) jota att skriva om. ville mest tala om att jag lever.

Eller jo det har jag visst!!
Gissa vem som ska till grekland..? ;D

How would you knock me out?

   




Leah mördade mina skor idag...

15 juli

Hur i hela friden kommer man på att ringa ben and jerrys huvudkontor i New York för att sedan beställa 10 stycken cookie dough och 20 stora new york fudge? jag vet inte men kul var det i alla fall. det var party hos i gustav i lördags kanske jag ska tillägga. mycket trevligt =)

Söndagen blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig men inte alls tråkig för det. jag marcus och pappa invigde dagen med att äta pizza och som det snillet jag är så hade jag helt glömt av att jag skulle äta pizza med sofia och frida samma dag. jag hade självklart inte glömt att vi skulle träffas, åh nej. men när det kom till själva pizzadelen så var jag inte riktigt med på noterna. jag blev dock påmind ungefär samtidigt som jag var påväg för att hämta dagens första pizza. (hur många gånger har jag använt ordet "pizza" i detta stycket? alldeles för många om jag får säga det själv...)
I alla fall så kom min kära tjejkompisar och hämtade mig ca 10 minuter efter att jag hade ätit klart, och det bar av till nästa pizzeria. inte för att vi skulle äta direkt, men vi va tvugna att köpa dem direkt eftersom att sofia bor lite ute i skogen...

Vi hade det i alla fall grymt mysigt. kvällen började med att vi satt på studsmattan, åt godis, drack läsk med is från ismaskinen (!! ja, jag är kär i den) och snackade hejdundrandes massa skit. sedan blev det pizza (7) och en film som jag inte kommer ihåg namnet på, och efter det så flyttade vi ner och la oss i sängen som var ca 2 (och en halv?) meter, och justerbar med hjälp av en liten kontroll. till det blev det en till film vid namn sex and the city. jag vet att det har varit världens hysteri om den, men den VAR faktiskt riktigt, riktigt bra =) samtidigt så fick jag en liten manikyr av sofia. mina naglar har aldrig varit finare, haha.
En väldigt lyckad tjejkväll med andra ord =)


Baby we were born to run

Brucie the boss springsteen spelade i götet igår och efter vårat flyt när rolling stones spelade (skryt: 2 biljetter för 500 HEHE) så tänkte vi att varför inte testa på lyckan igen? denna gången gick det mindre bra. de enda biljetterna som fanns tillhörde en liten maffialiga som gick runt och sålde dem för 1000kr styck. minst. med tanke på att det är ungefär hela vårat studiebidrag så var vi inte så sugna. inte ens när konserten hade börjat sänkte de priserna. the pimp (bossen, som för övrigt såg ut som om han skulle öppna sin rock när som helst och flasha 100 biljetter) kunde som bäst pruta ner priset till 800 åt oss. nej tack. vi frågade även en utav de andra vad han hade köpt sin biljett för. med tanke på att vi visste att den dyraste hade kostat runt 700 så var det inte mer än rimligt att vi betalade halva det priset när han redan hade spelat tre låtar. i alla fall så fick vi svaret "det har inte du med att göra". precis som vi tänkte...

Men vi hade en bra kväll ändå! jag köpte en godisstång för 10kr. de kostade egentligen 20, så jag frågade om jag kunde få det "klart du får!" var svaret och det slutade med att jag fick en hel ändå.. mer sådana människor!!!
Sedan drog vi oss vidare till heaven 23, beställde varsin drink och tog det lugnt =) här hade vi också snälla människor! egentligen skulle man vara 23 men vi såg väl lugna ut så det gick utan problem. så dessa människorna har vi att tacka för en lyckad kväll och jag hoppas att los mafiosos inte fick sålt alla sina biljetter...=)

OCH! vi såg björn gustafsson. och en gammal gladiator. det var kul. 

 

Rolling Stones -07 

If you're leaving will you take me with you?

Tro det eller ej men igår var jag på cirkus! (?) det började med att jag och marcus åkte ner till varberg. jag tvingade honom att åka till getterön och på vägen så såg vi ett cirkustält. hej, det var längesen!
Så efter att vi hade hängt lite med alla barn och pensionärer så drar vi oss till campino och äter pizza. (just det ja, för den som undrar så gick project beach 2008 åt helvete och vi gav upp två veckor innan det planerade datumet. vi såg heller inte ut som jessica alba på stranden. jag vet inte vad som gick fel?) 

Såå, vi drar på cirkus och det var vi och folk under 140cm. och deras föräldrar. allt börjar med någon övervig brud som hänger i något tyg och hon var väldigt duktig. MEN! så kommer djuren? jag trodde på riktigt att jag skulle börja gråta. det var riktigt synd om dem. eller vad vet jag, de kanske behandlas jättebra (...) men det kändes inte bra iallafall. jag ville bara springa fram och ta den stackars geten och springa iväg. uppenbarligen så tänker man inte på sånt när man är liten. kanske är därför man inte borde gå när man är äldre för då kommer man ihåg det som en bra grej =)

Det positiva med cirkusen var att man i pausen fick gratis glass,donuts, kaffe och saft (i en liten plastbehållare :D) vi trivdes med andra ord =) och sen när alltihopa var slut så fick alla barn som ville ha en frisbee och såpbubblor. jag fick inte såpbubblor. fan också. de försöker säkert få en å glömma alla djur med plågade ansikten. det funkade INTE! fy på alla cirkusar...

Efteråt så blev det en tripp till apelviken. vi gick mest omkring på stranden och sedan kunde man höra livemusik från majas. finns det något mysigare? =) 


fan.

Vad i helvete?!?!?!!!!!!!!!!! min sida blev helt knas å nu måste jag göra om den? blogg punkt se, eller nej förlåt mig, publish me.se, kan köra upp nåt. denna dagen nådde precis botten.

-

Vaknade idag av att körskolan ringer "hej, du har körlektion nu egentligen, vet du det?" nej det visste jag inte. tack för att ni så snällt ringer och påminner mig som dessutom är sjuk. mitt lilla studs upp ur sängen gjorde att jag kände mig svimfärdig i typ 10 minuter..trevligt. dessutom svettas man så att en fisk hade kunnat bo med mig i sängen och överlevt. för mycket information kanske...

Väldigt lite text idag, men så kan det gå..


En liten tripp till solen hade inte suttit fel..

RSS 2.0