So drown me if you can or we can just have a conversation?

Idag fick vi beställa studentmössor. STUDENTMÖSSOR!! känns fortfarande väldigt avlägset men, men...jag är nöjd med den iallafall =) dessutom så pillade jag hem ett champagneglas, en penna (jävligt onödigt) och en visselpipa! fick dock visselpipan gratis, så det gilltas inte riktigt... ;) mitt kit gick iallafall inte på ett å sju som vissa andras.. hehe.. ;) men det är bara student en gång och då jävlar!

Min mamma kom hem från New York idag! det var alla tiders. hon hade shoppat järnet och jag fick ett litet rus i magen när jag tänkte på allt jag kunde shoppat, haha. men det blir väl min tur att åka dit nästa gång. måste bara jobba ihop några årslöner så att jag kan spendera som en fet unge i en godisaffär.




Söndag.

Det är helt sjukt hur denna långhelgen har gått fort! kan fortfarande minnas förra söndagens ångest och hur jag bävade inför måndagens skola. det är på riktigt den värsta dagen i veckan men jag ska väl inte klaga för när jag väl har tagit studenten och är arbetslös så kommer jag längta tillbaka till mina lyckliga spanskalektioner och önska att jag kunde få tillbaka iallafall en utav dem.. eller inte..? detta påminner min om att jag har läxa tills imon som jag inte har gjort. ooops.

Jag känner redan nu att om jag fortsätter skriva så blir detta ett snorvärdelöst inlägg så jag lägger ner.
godnatt kära ni

Jag känner mig lite vilsen...


24 september (dagen efter elins födelsedag! grattis grattis!)

Min mamma befinner sig just nu i New York. gissa vem som är avis?! jag jag jag!!! men det blir väl min tur att hälsa på äppelstaden någon gång i mitt liv också.. 

Idag var det som sagt klassfoto. marcus hade gjort en superdesignad hjälm till mig som jag tvingade på jonathan av den enkla anledningen att den var ungefär lika stor som.. jag vet faktiskt inte, men den var väldigt stor iallafall. så jag fick på mig en som louise hade gjort. inte för att jag såg mer normal ut i den, men så fick det bli. och jag måste faktiskt säga att jag ger mig, jag slänger in handduken, hissar upp den vita flaggan. ja ni fattar. det VAR faktiskt lite kul med dom där jävla melonmössorna ändå. mycket för att faktiskt alla i klassen hade gått in för att göra en. dessutom blev det liiiite roligare miner än på ett vanligt klasskort så hejja oss!

Imorses så fick vi dansare även åskåda en annan rolig grej. nämligen mig och sofia som små barndansare. marianne hade sparat filmerna. det var lite kul faktiskt för jag har aldrig sett mig själv på film förut när jag dansar runt och är en banan...

what the crap?!

Det blir ett till inlägg! hallelujah!!!!!
Jag ville bara uppdatera er om att jag minsann har serverat på ett bröllop!! ska inte skriva mer om det utan tänkte ägna lite klotter åt dagens irritationsobjekt:

Varför i hela friden ska vi behöva vara med i skolkatalogen med en jävla vattenmelon på huvudet?! kan någon förklara detta fenomen för jag fattar verkligen inte... hoppas inte att någon tar illa upp men den idén gick inte hem hos mig. ´"kom på nåt bättre själv då?" tänker man säkert så fort jag protesterar, men näe vet ni vad?! vad som helst är bättre! utom dom andra förslagen som vi hade..vad har hänt med våran kreativa klass? vi skulle ha det bästa kortet! vi skulle ha massa idéer! men istället blir det en grön hjälm med så mycket folie inuti att jag säkert kommer kunna få in canal +...



?

Sometimes even right is wrong

Stockholm var uuuuunderbart! hur bra som helst hade vi det =) åkte på torsdag morgon och bara det faktum att jag egentligen skulle ha engelska C gjorde mig på bra humör.
Resan dit gick prima, tyckte aningen synd om marcus dock som fick köra fram å tillbaka på grund av att jag aldrig kommer att få mitt jävla körkort..i allafall så var den första utmaningen att hitta till "två systrar" på lidingö. tacka vet jag gps!! hade aldrig hittat annars och jag är helt värdelös med karta så jag hade isåfall inte kunnat vara till någon hjälp, vilket inte är så bra eftersom att det är ganska svårt att köra och läsa karta samtidigt...till slut hittade vi dit.
erhm... mysigt.. host host.. haha! nej nu skojjar jag bara! (lite) det var helt okej, MEN det knarrade överallt hela tiden. det kändes som att alla hörde oss när vi gick i trappan upp.. dessutom var det galet lyhört. vi skulle vila lite innan vi skulle till globen och hur trevligt är det då när man hör mannen i rummet brevid lägga värsta rapen som verkligen ekade i hela huset..

Sååå! dags att gpsa sig fram till globen! vi hittade dit utan några större problem, betalade parkering på 120kr (fy fan säger jag bara..) och försökte hitta ut ur parkeringshuset..

Förbandet hade redan börjat. vet inte vad dom hette men det ska jag ta reda på för bra lät det! sen såg vi idol-markus. (oooooh) och sen gick vi in och satte oss (är det bara jag eller skriver jag lika lysande om en utbildad journalist?) helt okej platser hade vi, ganska högt upp men vi såg bra. konserten var grym, jag njöt och grät en skvätt på fix you och tog massa oigennkännbara (är det ett ord?) kort.
Efter konserten blev det lite crusande genom stockholm (notera att ordet crusa inte används seriöst eller att jag vet hur det stavas..) fin stad det där. lite mcdonken, lite crusande igen och sen tillbaka till vårat tillfälliga hem.


dagen efter bjöd kortfattat på:

* en fattig frukost och pinsam tystnad i samma rum som några tyskar
* shopping shopping, mat, shopping... blev inte så mycket handlat men en jävla massa affärer gick vi i..
* ett roligt litet sammanträffande när vi träffade på mina klasskompisar i gamla stan.
* såg när dom försökte slå guinnes rekord i att ha på sig så mycket t-shirtar som möjligt. samtidigt såklart. han var uppe i 211 när vi var där och de skulle slå 250.
* beundran av det fenomenala vaktbytet (...)
* snoooooront i fötterna
* ätning av minipannkakor
* vilande i bilen när vi kom på att vi skulle få betala 240kr för en heldag istället för över 400 som vi trodde. lycka!
* kikade lite utanför globen å kollade in stevie wonder fansen.
* kom på att vi åker och äter i gamla stan =)
* det blev pizza eftersom att allt annat gick upp mot 200 och vi är snåla jävlar..
* ååååså hemfärd!


 

If you love me won't you let me know?

Imorgon gäller det!!!!!! :D


Til kingdom come

14 september

Då var det söndag igen och min söndagsångest är tillbaka.. inte mycket att göra åt förutom att pallra sig till skolan imorron men ändå...

Denna helgen började med party för louise! skoj oboy var det! i lördags så var jag lagom pigg för jag hade kommit hem vid 4 och satt klockan på 10 (varför?)  ett besök på ängskolans lilla bakgård tillsammans med marcus var inplanerat för det var nämligen skene marten i helgen!! patetiskt att man (jag) tycker att det är kul att gå dit varje år även om det är samma skit men så är det... jag fick köpt min grillade majskolv iallafall och det var det som var huvudsaken (den köpte jag idag när jag nu tänker efter och om nån får ihop matematiken här så betyder det att jag har varit där två gånger under helgen...). sedan bar det av till borås där vi äntligen hämtade ut våra coldplay biljetter! vi beställde ju dem för evigheter sedan men har helt enkelt inte tänkt på att hämta ut med.. fick smått panik när hon först inte hittade dom... efter det pizza, sen hem och sova, sen tillbaka till borås för att kolla på the dark knight (tror jag att den heter?) den var bra bra, men aningen irriterande när den först stängde av sig (?) och sendan hoppade hela sista timman! nu menar jag inte hoppade som i hoppade över, utan hela skärmen k skakade som vibratorn på min mobil...

ni orkar jag inte skriva mer..


Idag är det ingen vanlig dag...

... för det är louise födelsedag!!! OCH party party party!! börjar känna mig lite laddad här borta i stugan.. dessutom har den busen gått och tatuerat sig idag! (för att byta samtalsämne) (eller egentligen inte för d handlar ju fortfarande om louise å d e ju hon som fyller år...)



Grattis snygging!
(tråkig bild kanske louise tycker nu, men sorry ja har inte så många andra..:S)

Oh you turned round and scratched out my heart

Jag kom på att det var snorigt längesen som jag la ut någon bra låt här! tyvärr så måste jag meddela att inte har upptäckt några nya puddinglåtar på sista tiden och det gör ont i hjärtat vill jag lova. jag är faktiskt lite trött på den musiken som jag nu snart har lyssnat sönder.. jag har väl några godingar kvar.. men här kommer iallafall en!

(och eftersom att både min blogg och min dator uppenbarligen hatar mig så får det bli en länk istället...)


Dirty Pretty Things - Bang Bang Your Dead

If I'd only waited I'd not be stuck here in this hole

Varför gör man alltid samma misstag? man säger att "i år så ska jag ta mig fan göra alla läxor och göra allt i tid så att jag slipper ligga  efter" och varje gång så slutar det med att man inte gör det man ska, skjuter upp det och stressar så att man ibland (faktiskt) börjar böla som en liten unge så att mamma tycker synd om en för att man har så mycket att göra samtidigt som man vet att man egentligen får skylla sig själv... lång mening det här, men förhoppningsvis så läses inte detta högt så man andas väl samtidigt som man läser... senast idag så blev det skolk av samtliga estetmedlemmar som läser engelska c. mycket bra initiativ vill jag kalla det även om vi senare fick höra att nåde den som skolkar från C-H's lektioner (ja hans namn ska uttalas som de engelska bokstäverna när man befinner sig i klassrummet...)

Nu ska här dansas house! och vi hoppas på samma nivå av rövsvett som förra gången ;)

Mariokart fredagen den femte september

Vad gör man när ens pojkvän och trogna vän sitter och spelar tv-spel? jo! skriver ett onödigt litet inlägg.. marcus och pao har fullt upp med att skjuta sköldpaddesskal och kasta mordiska och kaxiga kommentarer mot varandra medans jag sitter och försöker komma över det faktum att min hund precis har ätit bajs.

Round 2. Marcus vann precis och är grymt nöjd över sin insats. Pao däremot deppar inte ihop för det utan sitter med ett självsäkert flin över läpparna. båda ser oerhört koncentrerade ut.. och jag ska sluta agera spelkommentator just precis nu...

marcus: FAAN!!!!!
pao: YES!!
marcus: oj, nämen oj, ligger du trea (gör något konstigt ljud som tydligt uttrycker hans missnöje med sin egna placering)
pao: oj ligger du sist? (låtsas som att hon bryr sig)

Jag hade kunnat fortsätta i evigheter men det orkar jag inte.. nu gott folk, ska jag gå och hämta en glass!

RSS 2.0