jag tror, när vi går genom tiden, att det bästa inte hänt än

HÅKAN ÄR BÄST. eller en av de bästa iallafall. Konserten var helt underbar och jag och mannen hade en toppenkväll!
Idag hade jag det också bra. jag, fia och elina styrde kosan mot varberg för att ligga och lata oss lite vid havet. om det var sola vi hade varit ute efter hade det nog varit bättre att stanna kvar här i skogen för så väldans varmt var det då inte! men vi låg och halvsov och det var riktigt skönt! tills...


...jag blev stucken av en geting! UNDER FOTEN! jag kände hur jag vaknade ur min slummer av att det stack till som fasen och när jag kollade under foten så satt den jäveln där. jag börjar skrika och fia smätter till slut iväg den men taggen sitter kvar i foten! ingen behaglig känsla kan jag tala om... där och då kände vi att det var dags att röra på oss så vi styrde kosan mot klassiska tre toppar. underbara dag och vilken kokosglass! YUMM!

Nu ska jag njuta lite i solen innan träningen och sen blir det packning för jag ska flytta till världens finaste pojkvän i några dagar :)

Bilder på söta Håkan kommer!

Puss från en glad sommartjej!

Håkan...

... vi ses ikväll!

Hakuna Matata - det är ord som är bra

Tiden går så fort att jag blir rädd, men jag har faktiskt börjat inse en sak. JAG ÄR BARA 21

Ville bara meddela att jag har börjat förstå att jag inte måste ha uppfyllt alla mina drömmar, rest världen runt och ha skaffat mig en utbildning och en megalön innan jag är 25. detta låter säkert jättelöjligt, men det är ett stort steg för mig. låt oss släppa pressen lite och bara njuta av det som är!

Ingen bild idag för jag skriver från lill-datorn. puss på er och det fina vädret, länge leve plusgraderna!

Don't forget me, I beg

Adele
alltid lika vackert




110417

Katastrofalt kass helg. Ingen söndagsångest idag inte och ingen fasa inför måndagen, må den bli bra! Jobbar varje dag dock men tur att mina arbetskompisar är kalasbra :)



Veckans skrivbordsungerlägg. beach tvåtusenaldrig för min del men satan i gatan vad brudarna är snygga!


friday

Hur kommer det sig att jag alltid rensar skafferiet när jag är ledig? och HUR kan jag ALDRIG bli mätt??? Min magsäck har liksom inget slut, haha.

Igår gjorde mamma världens godaste efterrätt! smält vit choklad som man blandar med creme fraische och sedan äter man det med lite färska bär till. ursäkta uttrycket men... OMG vad gott det var!!!! medans vi satt och åt så sa vi det att vi längtar efter en dag när man bara kan få frossa i sig något som man verkligen längtar efter!

Mamma var sugen på att frossa i ballerina-kex och min första tanke var min vanliga last, typ chips eller choklad. men sen kom jag på att hur gott hade det inte varit att få äta underbara nybakade bullar med mjölk eller saft?! och inte bara en eller två liksom, utan så många så att man nästan inte orkar äta en liten pärlsockerbit till! Eller bara kakor i sig. fan vad kakor är gott.

Saken är ju den att denna dagen kan inträffa precis när jag vill egentligen men jag vet ju själv hur dåligt samvete jag får, speciellt när jag är så himla duktig och tränar varje dag (eller 1gång på två veckor).

Vet inte varför jag skriver såna här onödiga saker. troligtvis för att jag är hungrig. och gottesugen. tur att jag ska på spinning. sedan är det jag, stora skeden och nutellan som ska mysa ikväll. ja, så får det bli


...

inser såhär två sekunder efter att jag har publicerat föregående inlägg hur fruktansvärt fjollig jag låter. men det är lill-lördag idag. så det är okej

vissa lägger tusen kronor i månaden på sin mobiltelefon. jag lägger tvåhundra. den är 800kr skillnad som jag väljer att lägga på fina onödiga saker

Eller om jag skiter i att köpa smågrejer och lägger undan pengar istället, så kan jag köpa en fin sak som jag verkligen, verkligen vill ha










Inga ursäkter är bra nog, nu ska jag skänka lite pengar till välgörenhet, skäms på mig!

110413

Nu kommer jag låta som världens nörd men.... Jag hittade världens bästa vintage-butik idag!!!!!!!!!!!!!

Jag hoppade av vid en hållplats där jag inte brukar hoppa av och där låg den. VINTAGE hette den så passande. jag travar in i en söt liten boutique och ser allt från marc jacobs till chanel, allt till heeeelt överkomliga priser! (såklart, annars hade det ju inte varit roligt...) Hittade en jättefin marc jacobs-väska som från början har kostat ca 8000 och nu låg på 1800, bara för att det var lite slitningar i botten. eeeeeh.. det hade tagit typ en dag och den hade sett likadan ut om jag hade köpt den ny. vilket jag naturligtvis aldrig hade gjort eftersom att den kosta vad den kosta och det är inte direkt så att jag går och impulsköper en väska för 1800 heller, men håll med om att det är bra pris om man jämför?! en riktig liten guldgruva!

Nu är min pojkvän på väg hem. han frågade om vi kunde kolla på "shall we dance". haha what?!

Söndag

Och så var det måndag imorgon... det var längesedan jag var ledig en hel helg såhär vilket har gjort att jag helt har glömt av.... SÖNDAGSÅNGESTEN!!!

Helt plötsligt så infinner den sig där igen. som på en gamla goda tiden då man gick i skolan. min tröst är att jag iallafall tjänar lite pengar en sketen måndag. även om jag hellre hade legat under täcket.

Min relation till måndagar är lite komplicerad.



110409 igen

Vilken Lördag! Efter denna veckan så känns det som om någon har klubbat mig i huvudet, har varit helt slut!

Startade dagen på ett underbart spinningpass med pappa och när jag kommer hem har jag turen att min kära vän Linnea är hemma i trakterna så det blev en låååångpromenad/hajk i skogen. efter lite mat och efterrätt så somnade jag gott på soffan i ca2 timmar (tur att jag hann vara ute annars hade jag nog gråtit över att ha missat det fina vädret...) nu har jag ätit en bit choklad och mår som en liten lärka! en riktig rehab-dag, helt underbart.

Ikväll blir det Café Viskan men mina damer :) Fia jobbar hela kvällen så hon är med på ett pyttelitet hörn även om hon inte sitter med oss så vi får hoppas att hon inte har alltför mycket att göra!


110409

Precis hemkommen från en myskväll men mina fina och det var precis det som behövdes! :) Har varit igång hela veckan och efter att ha satt upp mitt blöta hår i en knut och tagit på myskläderna så kände jag mig redo inför kvällens bravader.

Wican började prata om att hon var sugen på att åka till London och stanna över en natt. tror inte riktigt hon vet vilka planer hon satte i huvudet på mig nu! jag borde egentligen sova men jag tror att de flesta kan räkna ut med lilltån att jag inte gör det (eftersom att jag uppenbarligen sitter här) och att jag kollar flygbiljetter istället.

Hej och välkommen till bloggen med världens sämsta uppdatering

Ja ni hörde. och jag vet, det är inte första gången. men ärligt talat så har jag sett en dator på hur länge som helst. förutom på jobbet men det känns inte som det ultimata stället att skriva blogginlägg på av någon anledning?

Jag har fyllt år, jag har varit i Nice (och Cannes) med mamma, jag har haft en härlig utekväll, jag bott hos min fina pojkvän och fått underbara födelsedagspåskägg, jag har inventerat och jag har slösat pengar. samt ätit och sovit en del. nu är klockan nästan 10 och jag har någon anledning slagit tag i idén om att jag och mamma ska ut och gå vid halv 7 på morgonen imorgon. VARFÖR GJORDE JAG DET? ingen som vet? nej, inte jag heller men nu är det så och då är klockan 10 en tid som alltså borde betyda sovdags. så därför blir det inget roligt inlägg idag heller men jag kan ju slänga in någon bild iallafall :)


Cannes

 

Mums!

Marknad

Inte riktigt badtemperatur för min del, men för några andra!

 

Kommer säkert dyka upp fler kort titt som tätt, underbar resa! <3


RSS 2.0