2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? detta börjar bra, jag vet inte... (student och allt sånt räknas inte ;)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte ja hade nåt. och om jag hade så har jag inte levt upp till nåt.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Bekant
4. Dog någon som stod dig nära? nej, och det är jag tacksam för <3
5. Vilka länder besökte du? Frankrike, Italien, Kroatien, Englandx2
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Mera soooool tack!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 3 och 10 juni (tror jag det var? bal och student)
8. Vad var din största framgång 2009? jag sparar denna till 2010!
9. Största misstaget? flera små istället, men inget farligt!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Lite sjuk! tackar mitt immunförsvar (peppar, peppar ta i trä) jo förresten! i Skara hände nåt knasigt.. Det är ett till datum att komma ihåg förresten :)
11. Bästa köpet? NY-resan :) eller hotellet då för flyget fick ja i studentpresent så tekniskt är det inte mitt köp
12. Vad spenderade du mest pengar på? nu skäms jag lite, men lunch på punkten skulle jag tro, haha
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? gud ja! alla härliga personer jag har runt omkring mig, projektarbete (föreställningen för guds skull), bal, student, resor
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Single Ladies! :D
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? måste nog säga ledsnare tyvärr samtidigt som det har varit ett väldigt bra år! eller vårterminen iallafall
16. Vad önskar du att du gjort mer? Satsat mer. Pluggat, tränat. lätt att vara efterklok.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Stressat
18. Blev du kär i år? Oooja! eller kärare iallafall :)
19. Favoritprogram på TV? Sex and the city, alltid! svenska hollywoodfruar va också en hit, haha
20. Bästa boken du läste i år? Nu skäms jag jättemycket för jag var en riktig läslus innan men har nog bara hunnit med typ en shopaholics bekännelser. och SOLO, cosmo och ELLE.....
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag önskar mig aldrig något men blev väldigt glad för det jag fick :)
22. Något du önskade dig men inte fick? Lite samma svar här, men en tripp till typ Mauritius hade inte suttit fel!
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? jag kommer inte ihåg!!! :(
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mer sol. det har jag verkligen saknat! och en liten utomlandstripp med brudarna men det tar vi igen ;)
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Blink! så snabbt gick det
26. Vad fick dig att må bra? Alla fina människor och annat smått och gott :)
27. Vilken kändis var du mest sugen på? Har inte haft så stor koll
28. Vem saknade du? Släkten och staden i Kroatien <3
29. De bästa nya människorna du träffade? Inte träffat såååå mycket nytt. isåfall jobbmänniskor och de är väl helt okej ;)
30. Planer för 2010? New York, skidor i Hemsedal och Barcelona är inplanerat. En jävla massa mer hoppas jag! :D


Fast ibland är bra saker just saker. Vårkläderna har kommit,

vi går mot ljusare tider och det gör mig väldigt glad :)



Roliga Prylar

När jag inte har något bättre för mig så har jag lätt att ta till min lilla dator istället för att göra annat vettigt som jag helt enkelt inte har lust till. som att städa. då tycker jag att min dator är bättre. speciellt när man kommer över massa kul saker! saker som jag hemsk gärna vill köpa till mig eller någon annan. men istället för att doppa min ekonomi ännu mer i skit så gör jag en lite billigare variant. VISA men inte KÖPA:

Varför inte en joddlande gurka?
Eller en sån här! jag är inte så förtjust i det men ååh vilken kul present!
En utav mina personliga favoriter. kommer kanske inte passa i mitt framtida hyperlyxiga badrum, men kanske till handkräm? eller diskmedel?
HUR KUL?! jag dör, HAHAHA!!!
Jag hade rensat mina vackra tänder hela tiden om jag hade haft en sån här
För att se hur mycket bajs de EGENTLIGEN snaskar i sig. smart grej. vet dock inte om jag vill veta
Om jag hade öppnat en salong så hade en designer beaver funnits i väntrummet


Det finns hur mycket som helst och istället för att jag ska göra massa länkar så kan man faktiskt bara gå in på roligaprylar.se (som jag inte orkar göra till en länk)



13 december

Det är helt galet vad tiden går fort. jag tog studenten för ca ett halvår sedan och sedan dess har jag inte åstadkommit ett skit. Var är min lön på 50 000 som jag skulle ha varje månad? vart är alla resor? var är JAG?

I MARKS KOMMUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag hatar marks kommun, jag hatar sveriges väder och jag hatar mina dallrande (för att inte nämna BLEKA) lår.
Jag hatar att det inte kan komma några snöflingor, att jag inte har någon julkänsla och att jag är pank. varför kan ja inte skylla på att jag är student som alla andra och köpa smörknivar som han i ikea-reklamen? det går absolut inte för sig för jag kan ju inte med att vara SÄMRE än förra året. och gudarna ska veta att jag köper ALLTID bra julklappar. just därför ligger mitt konto snart på minus (ska bara köpa en liten klapp till). jag menar inte att en bra julkapp måste vara en dyr julklapp, men eftersom att jag inte är ett dugg bra på att göra saker själv så måste jag pröjsa för något som någon annan, eller en maskin, har gjort.

Jag har förmodligen nämnt att jag är trött på folk som gnäller. detta gäller förstås inte mig. jag får gnälla hur mycket jag vill och alla som är i närheten får automatiskt ta del av det. tur att jag inte är ensam iallafall! jag och sofia brukar fika och klaga tillsammans. då känns det bättre.

Nu ska jag göra något åt mina feta lår och åka till gymet. sedan ska jag kompensera det med lussebullar.
puss

Taktlöst

Alla vet att det har blivit kallt, första advent och december så jag tänkte hoppa till ett mycket väsentligare ämne. inte att jag har bytt plats på ä:t och e:t i vesäntligare utan något mycket mer irriterande.

I hopp om att mina små pingvinlår ska gå och bli långa fräscha spiror till sommaren 2010 och att min mage ska förvandlas till en liten, låt oss säga skärbräda för jag vill inte ha rutor (en tvättbräda är inte heller rutig kom jag på nu..), så springer jag bort till gymet lite titt som tätt. Jag trivs och har till och med kommit över rädslan av att åka dit själv. knepet är att åka dit tidigt på morgonen eller vid lunchtid då det bara är russin där, då är jag iallafall med människor på samma nivå! träningsmässigt alltså...

Bodybalance är ett pass som brukar vara ganska populärt och då alla pass kan bokas en vecka i förtid så får man minsann vara snabb som en liten hackspett! så förra veckan bokade jag in mig tills idag.
Idag kom jag dock på att jag inte alls kände för det, men då den tanken slog mig aningen försent så kunde jag inte avboka. iallafall inte utan att betala 40kr och det vet vi alla att jag är för snål för. jag försöker dra ner på mitt gnällande lite och tänkte: okej, men om inte annat så kan det vara lite avslappnande att tänka på annat.

Jag kommer dit, och efter inte mindre än en minut så märker jag att instruktören inte följer musiken, som för övrigt går fruktansvärt långsamt. hon kunde för allt i världen inte hålla takten och detta störde mig såklart något fruktansvärt. då och då försökte jag göra rätt men jag kom underfund med att då såg jag ut som en idiot då alla gjorde som instruktören, såklart. Detta var sorgset nog det mina tankar kretsade kring under hela passet och jag kan meddela att det faktiskt inte var alls särskilt avslappnande.
Tills vi kom till de allra sista minuterna då det är riktig avslappning. då var jag inte irriterad längre och somnade nästan. min hjärna måste ha varit helt utmattad efter en timme ur takt.



RSS 2.0