Lost in this world I even get lost in this song

Om jag verkligen hade gått in för det, skrivit snorigt bra inlägg och uppdaterat massa gånger per dag så är jag helt övertygad om att jag hade kunnat tjäna hur mycket pengar som helst på den här bloggen! det låter väldigt frestande måste jag säga! brunettella, klingar det inte gudomligt vackert? om inte annat så väldigt frestande för jag behöver pengar jättejättejättemycket!

Nog om det... eftersom att det är meningen att jag ska skriva ner vad jag gör på dagarna så måste jag säga att jag gör ett ganska så dåligt jobb.. jag har totalt missat att skriva om att jag har varit i rom (Italien för tusan!) och i stockholm (det var nyss så det gör inte lika mycket..) och att jag dessutom har införskaffat mig en balklänning!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt eftersom att jag vet att vissa (en) läsare vill att jag ska skriva lite mer ingående, men vem orkar? den som vill veta får fråga :)



Från världens bästa café där vi satt och prata å prata å prata sista kvällen!
 <3


I like to dance all night and some of the day

Igår var det den årliga middagen hos susanna som denna gången fyllde 19 år. det är alltid just den här tidpunkten på året som man (jag) fattar att, herrejävlar, nu är det inte långt kvar innan faktiskt jag också byter siffa i min ålder. har jag hunnit med allt innan jag är redo att fylla nästa? vad har jag missat? och var har jag över huvud taget gjort? det är en jäkligt bra fråga.

Förra året så skrev jag och frida en liten lista på allt som vi skulle göra innan vi fyllde 18, och eftersom att jag fyllde först så blev det våran deadline. tills vi insåg att vi absolut inte skulle hinna och satte datumet en dag i maj, som låg precis mellan våra födelsedagar. behöver jag ens säga att vi fortfarande inte har hunnit med allt?

Jag tror inte att det är någon idé att planera alldeles för mycket, utan bara ta det som det kommer. någon utav punkterna på våran lista kanske vi gör om ett år eller två, men inte för att vi har bestämt det, utan för att det förhopningsvis blir spontant och roligt.
Som den ångesten över vad man ska göra efter skolan. den kommer inte försvinna förrän jag har ett litet hum om vad jag kommer göra i höst, men även om jag inte bestämmer mig för nåt speciellt så kommer jag ju iallafall göra NÅGOT.

MEN trots att jag älskar att vara spontan så älskar jag också att ha koll och det har jag inte just nu. inte till 100 iallafall, men det löser sig..


När vi åkte hem igår så föll det enorma vita snöflingor från himlen och när jag gick hem från parkeringen så insåg jag att jag var den första som satte fotspår. vet inte varför men jag gillade det.



Off in the night, while you live it up, I'm off to sleep

Inte för att det på något sätt är viktigt, men mitt senaste inlägg var mitt 120e. inte illa pinkat!

Som jag har skrivit om innan (och som jag skrev sist jag skrev om det så vet jag inte om jag tillochmed har skrivit om det två gånger, men isf blir detta en tredje!)

Marcus och jag var i borås en dag och hamnade som vanligt inne på gina tricot. i vanliga fall så brukar jag vara en snäll flickvän och gå igenom affären lite snabbt men just denna dag råkade jag hitta massor av roliga plagg som jag var tvungen att prova.
Killsoffan var som vanligt upptagen så jag drog med min man in i omklädningsrummet (nej alla dansare, inget snusk..). stackaren fick sitta på golvet för det fanns ingen pall och när jag ändå klagade så nämnde jag det där lappproblemet som jag finner så oerhört störande. på ungefär två sekunder så svarar han "är det inte meningen att man ska hänga den på galgen då? " helvete. det verkar ju ganska rimligt. så ladies! nu har vi lösningen på problemet iallafall! trots att jag inte gillar varken det eller att just han kom på det, men där har vi det.

lyssnalyssnalyssna!

2 februari

Att det fortfarande finns folk som kikar in här måste jag säga är väldigt sött! men tanke på att jag faktiskt på riktigt borde på priset som världens lataste skrivare. varför jag inte skriver "bloggare" är därför att jag inte är en bloggare och för att jag suger på att uppdatera även andra (mycket viktigare) saker. som min loggbok till exempel!

eftersom att jag uppenbarligen inte orkar skriva en 398256187 sidors lång text om vad jag inte har skrivit om detta året så sammanfattar jag mig med det viktigaste! jag har varit i paris och vi har haft vårat sceniska musikprojekt, som tyvärr är slut nu men grymt kul var det och VI VAR BÄST om inte annat.

De senaste timmarna så har jag dessutom haft ganska tråkigt. vilket kan vara väldigt nyttigt, speciellt med tanke på att det är första gången på en sisådär.. jag vet inte men väldigt länge iallafall. och jämt när jag har massor att göra och inte hinner med något utöver det som måste göras så klagar jag och vill ha tråkigt men nu kan jag helt plötsligt inte förstå varför..
DET JAG SKULLE SÄGA VAR INTE DETTA utan att jag har suttit och kollat på resor i ett antal minuter nu för jag är så sjukt ressugen!! vet inte om det beror på att moder natur hatar sverige eller bara för att jag känner att jag lätt hade kunnat kapa av min lilltå för att bli lite brun i mitt fejs och inte se ut som en som inte sett solen på ett halvår (hey, det är ju jag!)

Så nu ska jag gråta lite till framför glada bilder på apollos hemsida och sen ska jag fortsätta med min satc box som har blivit mitt liv när jag inte har något annat att göra. eller vem försöker jag lura, den är mitt liv så fort jag har en stund över, så ja.. nu drar jag..


Och jaaa, jag ska lägga upp korten! så fort jag har fattat hur man gör...

RSS 2.0